SPORT-Opšta tema

Nemoj tako grubo zna se ko je sutnuo Dzajica ko papuce i stavio mu lisice i u corku A Zeljko je nasa ikona a dok ne ocistimo klub od SNS parazita a Zeljko se vraca na velika vrata ako ne kao trener onda u upravu a sada je Mirko na svetskoj sceni i to moras da prihvatis a ti si doziveo sok zbog jednog obicnog poraza ko dete kada mu otnu igracku sto kaze Vuksajlo SD
Nemoj da se brukas i da cvilis ovde po forumu pojebo vas onaj orangutan razulareni ko zver iz pecine otimao lopte zakucavao ko besan i umesto da odes negde u neki spaiz i da se isplaces ko covek ti cnizdris ovde po forumu nema smisla
Sta ces vece ljubavi nego kada za svog igraca kazes da je orangutan??

Pa bez te sns mafije bi igrao opstinsku ligu sa kk, kazem nazalost ali je tako.
Seti se PEXSONE gde smo bili 2012 godine kada je psiho dosao na vlast ❓ Ali vrlo brzo je SNS sredio da igramo euro kup sa Ulmom i Basasekirom pa nam je smenio i trenera Duleta a pre njihovog dolaska smo igrali euroligu mnogo dugo nemoj to SNS nas uzdigao ruzno je od 1945 postoji sporsko drustvo Partizan a najvece rezultate pravmoi zadnjih 10 godina ovim tempom njihovog finansiranja nestajemo sa mape Evrope kao sporsko drustvo u to nemoj da sumnjas ali to bi mnogi nazalost voleli da vide

Jedino ti je u ovoj tvojoj "analizi" tačna zadnja rečenica.Istina je da Kalinič i Kodi nisu postojali na utakmici a ne samo u 4/4.Istina je i da su sudije ne navlačile nego navijale za Partizan.To je bilo za svaki slučaj.Pa ti si prvi bio pisao ima 2 nedelje po par puta kako zvezda dobija.Sad ćeš videti Partizan i Zvezdu posle ovog dila.A glumiti da si besan i nije tako teško a naročito Saši.Što onda nije pustio Monekea da igra-nije hteo da odgovori na pitanje.Isto i za Dobrića.Dedu je slabo koristio jer se zna kako on kraducka lopte.Kad staviš Dedu na pleja u prvoj postavi gde je tu logika.Celo prvo polovreme nerezonskih šuteva i gubljenja lopti obe ekipe što je uvod u drugo poluvreme.Janis može da izgubi dobijenu utakmicu i mnogo puta je dokazao ali Saša ne može ali zna kako može i tako je i uradio.Nijedan čelendž nije koristio kad je trebalo i jednom -na insistiranje nekog iz stručnog štaba.
Ko je rekao dedi da vodi loptu ::lose:: ❓ i ja sam se zbunio i bilo mi odma sumnjivo 🪠

Ne vide oni to.Sad će se videti kakva će biti zvezdina svlačionica.Sigurno postoji druga struja.Čak i među navijačima na društvenim mrežama nema 10% koji misle da je sve regularno.
Najviše bih voleo da EL malo pročačka derbi i izbaci ih iz takmičenja.
Ja bih bez razmisljanja menjao celavog Grka za dedu Davidovca ne bi se razmisljao ni minut

Nemam više nameru da se nadgovaram sa vama.Naredne utakmice će pokazati koliko je Zvezda izgubila a koliko je Partizan dobio.Da ste izgubili,delili bi 19mesto.Sasvim dovoljan razlog da smo morali da vas pustimo.Mnogi pišu ovde da im je utakmica bila čudna a niko neće sebi da prizna zašto.

Napomenuo sam gore i neke vaše pobede su možda bile čudne pa se nije kukalo da su nameštene kao vi sada . Nemogu da verujem da vam uopšte takve stvari padaju na pamet. Da se i malo razumete u sportski rivalitet shvatili bi da je to nemoguće.

Napomenuo sam gore i neke vaše pobede su možda bile čudne pa se nije kukalo da su nameštene kao vi sada . Nemogu da verujem da vam uopšte takve stvari padaju na pamet. Da se i malo razumete u sportski rivalitet shvatili bi da je to nemoguće.
da citiram sasu obradovica
---nije tragedija,zasto bio ovo bio tezak poraz,idemo dalje....ovo je utakmica kao i svaka druga

toliko je cudna bila i konferencija sase nakon meca

toliko o tom sportkom rivalitetu

Опет нас гузи Спартак у првој четвртини али мислим да је ово та утакмица где ћемо га победити.

На почетку друге четвртине Звезда губи 3 поена.
Без обзира на резултат ове утакмице Звезда добија Хапоел.
Саша није био миран против Партизана јер је он Звездаш и дерби утиче на њега као и на све нас, што смо видели у овој кобасици од преписке данас и јуче на овој теми...

Нико не буши Сашу Обрадовића али у тиму се још нису све коцкице сложиле... још увек је то као кад у нови кокошињац убациш ново јато....
Док се види ко је петао ко је кокошка, ко кукуриче ко носи јаја мора да прође неко време...
Медени месец је прошао и та "фудбалица" на свечину, потез и игру за публику... сада мода да пичне да се рудари за сваку лопту.

Seti se PEXSONE gde smo bili 2012 godine kada je psiho dosao na vlast ❓ Ali vrlo brzo je SNS sredio da igramo euro kup sa Ulmom i Basasekirom pa nam je smenio i trenera Duleta a pre njihovog dolaska smo igrali euroligu mnogo dugo nemoj to SNS nas uzdigao ruzno je od 1945 postoji sporsko drustvo Partizan a najvece rezultate pravmoi zadnjih 10 godina ovim tempom njihovog finansiranja nestajemo sa mape Evrope kao sporsko drustvo u to nemoj da sumnjas ali to bi mnogi nazalost voleli da vide
Znam gde ste bili 2012, znam i koliko vam je para doslo 2022 sa zeljkom. I to su pare od drzave preko sns mafije, i to je svima jasno. Ponavljam, na zalost sto se oni sve pitaju, ali je tako.

Ma gde je nemoguce? U drzavi Srbiji? Ovde je sve nenormalno normalno i realno. I za kraj necu vise o ovoj utakmici, ovde se vise gleda politika- protesti- cacilend-skandiranje nego sport i uspesi. Tako funkcionise mafija na vlasti, samo fotelja i nista drugo, sve ostalo je moguce i flesibilno.

Vazno je da je sudjenje bilo podobno 3/4, gde se sve sudilo na stetu Partizana. Ali boze moj uvek ostecena i nikad dovoljno pojacana Crvena Zvezda sa 23 igraca u rosteru (ubedljivo najvise od svih timova u euroligi)

ma gde racunas klince
zasto su oni prijavljeni u roster to je neko posebno pitanje

tu jos oduzmes kartera koji se nece vracati(zato je i dosao batler)
za kenana cemo jos videti mada i on je pitanje i to ti je to oko 18-19 igraca kao i vecinom svi

bolomboj nam je takodje jos uvek upitan

da dodam da je i motejunas dosao na 3 meseca pa sad produzio jos jer pitanje i rivero kada ce se vratiti,slicna povreda kao i karlik

Nazad
Vrh