SPORT-Opšta tema

I izundu neuigran.
Boze me oprosti kada gledam Izundua isto pokojni Odzo preslikan ljudska gromada stena sta je se dogodilo samo je pao u najacoj snazi u 27 godini dali je isplacen nikada necemo saznati SNS GARNITURA JE TADA VODILA KLUB A NIKAKVO SAOPSTENJE DA DOBIJEMO ZVANICNO dali je bilo trovanje neko hranom bas me zanima zna li neko od crveno belih sta i kako se dogodio ovaj nesrecni slucaj ❓

Vidim danas masovno entuzijasti igraju 3 plus Sturm -Zvezda a moj drugar dobar a veliki fan crveno belih odigrao DA ZVEZDA NECE DA DA GOL KVOTA 4,70 I REKAO MI DA PREPISEM JER U ZVEZDI VECERAS PO NJEMU NEMA KO DA DA GOL :sta:

Boze me oprosti kada gledam Izundua isto pokojni Odzo preslikan ljudska gromada stena sta je se dogodilo samo je pao u najacoj snazi u 27 godini dali je isplacen nikada necemo saznati SNS GARNITURA JE TADA VODILA KLUB A NIKAKVO SAOPSTENJE DA DOBIJEMO ZVANICNO dali je bilo trovanje neko hranom bas me zanima zna li neko od crveno belih sta i kako se dogodio ovaj nesrecni slucaj ❓
Оџо умро док је тренирао за Партизан.
Звезда дала гол.
Биће овде и неки црвени картон. Минут 80.

Vidim danas masovno entuzijasti igraju 3 plus Sturm -Zvezda a moj drugar dobar a veliki fan crveno belih odigrao DA ZVEZDA NECE DA DA GOL KVOTA 4,70 I REKAO MI DA PREPISEM JER U ZVEZDI VECERAS PO NJEMU NEMA KO DA DA GOL :sta:
Nemoj toliko da mrzis Zvezdu gubis novce na nas 🙂 da se taj tvoj drugar ne zove mornar 😉 igraj malo na zvezdu, ako ne veceras onda sutra vece da se izvadis malo....

Postovani kolega ne preskaci nikad SNS GARNITURA vodi vas klub.ISTINA?

Stalno nailazim na neka pitanja i podpitanja a ako mnogi sa ovog foruma ne mogu da procene nesto od oka ja mogu .
aae9841632dcabafb22ffbe82e75e633.jpg

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Stalno nailazim na neka pitanja i podpitanja a ako mnogi sa ovog foruma ne mogu da procene nesto od oka ja mogu .
aae9841632dcabafb22ffbe82e75e633.jpg

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Uh sta ces sa tolikim parama?
Da se ne lazemo, i ja kad sam bio klinac srednja skola igrao sam tikete, ali onda kad sam otisao na faks manje, dok kad sam krenuo da radim pre 15 godina sam skroz batalio.
Video sam da tu nema "leba" da je to samo zamlacivanje, gubljenje para, i da lako kad se navuces postanes zavisnik. Nesto slicno kao alkohol, cigare i droga.
U prevodu, nam sanse da dobijes i da si u plusu, a 100% postajes ovisnik i minus kockar.

Pretrgo se-što ne stavi jedno 5000 E kad si bio toliko siguran.Uvek pokažeš posle utakmice.
Koliko danas stavljaš na Zvezdu.❓

Ja se ne kockam.Teorija je da vas pustimo,da se malo pridignete ali zato sledeći put vi puštate nas bez obzira gde se nalazili na tabeli.Ne znam šta je tu čudno.Čak je i normalno.

Ja se ne kockam.Teorija je da vas pustimo,da se malo pridignete ali zato sledeći put vi puštate nas bez obzira gde se nalazili na tabeli.Ne znam šta je tu čudno.Čak je i normalno.
Takvim razmisljanjem se ubija i draz derbija i draz sporta. Kako ocekivati punu arenu ako se zna da je utakmica namestena?? To igranje kao u fudbalu tri za tri dovelo je do toga da na utaknice nizeg ranga dodje po 20-30 ljudi. Da mi njih pobedimo obe pa da nam je srce na mestu ili ako su bolji neka pobede obe.

Moram da ih ložim malo.A pale se ko hepo kockice.Ipak moramo da ih pustimo da izađu iz blata,Više im vredi da dobiju Zvezdu nego 5 narednih.

Znači mi vas mozemo pobediti večeras samo ako nas pustite? A konstantno sam čitao ovde kako Partizan ima kvalitetniji tim i sad odjednom nameštaljka. :D

Ništa to nije odjednom.Imate kvalitetan tim samo ste imali naduvanog trenera koji je to sve upropastio a pre toga promenuo skoro ceo roster,stavljajući svoj ego iznad svega jer je on najbolji evropski trener.Ali je zaboravio da ga je vreme pregazilo i ostali su samo trofeji.Po svaku cenu je hteo da sa Partizanom osvoji 10 titulu ali ne ide to baš tako.Naprotiv.Osvojio je1 KLS gde Zvezda nije ušla u finale i 2 ABA lige u 5 sezona.Sad će trebati malo vremena da sve legne na svoje mesto.Kao prvo da se ne formira taktika za jednog igrača i kada njega nema-raspad sistema.

Uh sta ces sa tolikim parama?
Da se ne lazemo, i ja kad sam bio klinac srednja skola igrao sam tikete, ali onda kad sam otisao na faks manje, dok kad sam krenuo da radim pre 15 godina sam skroz batalio.
Video sam da tu nema "leba" da je to samo zamlacivanje, gubljenje para, i da lako kad se navuces postanes zavisnik. Nesto slicno kao alkohol, cigare i droga.
U prevodu, nam sanse da dobijes i da si u plusu, a 100% postajes ovisnik i minus kockar.
Gubljenje vremena i para.

Pretrgo se-što ne stavi jedno 5000 E kad si bio toliko siguran.Uvek pokažeš posle utakmice.
Koliko danas stavljaš na Zvezdu.❓
Polako nemoj da si nestrpljiv ne moze da se stavi 5000 evrica jer imam studente po fakultetu i milion rupa koje treba da se zapuse jer ja sam domacin covek a za vikend sam inkasirao 180 evica plus da si blize pa da te posavetujem i da malo pojacas penziju .Sto se tice fiksa JA TI REKOH STA DA IGRAS I DA STAVIS PARE U DZEP I DA SE SMEJES ALI VIDIM DA SI SE UPLASIO I TI I LULE28 I SAMO PONAVLJATE KAO U TRANSU CE DA IH PUSTE CE DA IH PUSTE :sta: ❓STRAH JE COVEKOV NAJVECI NEPRILJATELJ ali ima i nas ovde na forumu koji razmisljamo ladne glave a ko nema sta da kaze ili nesme neka voajerise malo sa strane do daljeg pa neka se ukljuci posle meca i neka analizira i to je lepo :cool:

Nazad
Vrh