SPORT-Opšta tema

Kazi lepo UPLASIO SAM SE NE SMEM NE VERUJEM U NJIH NESIGURAN SAM postenije mnogo nego sad da mlatimo praznu slamu
Kvota ce da se promeni uoci meca zato sto se grobari uopste nece kladiti na taj mec a ono malo odziva ce biti kladjenje na Zvezdu i tu ce malo da se koriguje kvota ko se bude odvazio a vidim da ovde maltene niko ne veruje dovoljno u ovaj tim Zvezde zasto neznam
pisao sam ovde koja je realna kvota a to je 1.30 na zvezdu
kladionice izadju sa preko 2 na zvezdu i favorizovanjem partizana sto je nonsens

igracu verovatno na partizan sobzirom na stanje kvota,cekamo jos petak
a da ce se nesto promeniti u kvotama zar zaista mislis da uplate menjaju nesto i da li si svestan kolike bi sad uplate morale biti da se okrene situacija :ROFLMAO:

pisao sam ovde koja je realna kvota a to je 1.30 na zvezdu
kladionice izadju sa preko 2 na zvezdu i favorizovanjem partizana sto je nonsens

igracu verovatno na partizan sobzirom na stanje kvota,cekamo jos petak
a da ce se nesto promeniti u kvotama zar zaista mislis da uplate menjaju nesto i da li si svestan kolike bi sad uplate morale biti da se okrene situacija :ROFLMAO:
Jedina stvar koja moze da te odvuce sa razmisljanjem ili da te jednostavno stopira je ogroman broj povredjenih igraca kod Zvezde i sada se ne nazire neka pravovremena informacija na koga trener moze da racuna a ovo sto se provlaci povrsno po medijima je neverovatan podatak koliko ih je van stroja . Druga stvar ovim i ovakvim igracima Partizana je ovo najverovatnije mec sezone da spasavaju sopstveno **greška podrsku navijaca mogu da dobijaju na kasicicu delimicno a moje misljenje je da nece osvojiti ni kup ni aba ligu a na ovakav roster Partizana neznam ni sta ce im eventualno novi trener to je bacanje para jedino to moze da se radi u svrhu zataskivanja i primirivanja navijaca .Ova ekipa jedino moze da se trgne ako bi proigrao Parker u protivnom tu nema ko sta konkretno da kaze

Ako ćemo po pisanju ovde onda ispada da će se jedino Zoki kladiti na Partizan.Pošto je siguran u neke stvari.
Pa kad nam fali bez jednog igrača 2 petorke.Od toga baš 3 ključna igrača "zaboleo list"Sa ova 3 bez mućki možete da birate između 15 i 20 razlike jer još niste u pravom ritmu ali se vidi napredak-samo fali da ih neko poveže a to će Laslo uraditi. i videćete koliko vam je dobar tim.Jedino ja od svih vas grobara verujem u vaš tim.Čak mislim da ćete biti među prvih 8 a za to vam je u petak potrebna pobeda.A Saša mi nešto mnogo sere sa uvođenjem igrača iz povreda.Izundua šeta po Evropi.Grejema je šetao 2 meseca jer je imao čudan neki virus.Batlera uvede 5 minuta.Petorka sa Nvorom i Kodijem nije bolja od Grejema i Batlera a stalno je forsira.Može protiv Bosne a ne protiv ostalih gde budemo u zaostatku i stalno motamo rezultat.Kalinić treba da bude "malo povređen" jer mu ne ide.

Poslednja izmena:
Jedina stvar koja moze da te odvuce sa razmisljanjem ili da te jednostavno stopira je ogroman broj povredjenih igraca kod Zvezde i sada se ne nazire neka pravovremena informacija na koga trener moze da racuna a ovo sto se provlaci povrsno po medijima je neverovatan podatak koliko ih je van stroja . Druga stvar ovim i ovakvim igracima Partizana je ovo najverovatnije mec sezone da spasavaju sopstveno **greška podrsku navijaca mogu da dobijaju na kasicicu delimicno a moje misljenje je da nece osvojiti ni kup ni aba ligu a na ovakav roster Partizana neznam ni sta ce im eventualno novi trener to je bacanje para jedino to moze da se radi u svrhu zataskivanja i primirivanja navijaca .Ova ekipa jedino moze da se trgne ako bi proigrao Parker u protivnom tu nema ko sta konkretno da kaze
prodisao je bonga u ova 2 meca bez zeljka i to vam je vec 30% bolja ekipa

informacije su da je moneke naceo ahilovu,tako da njega nece biti verovatno ni 2 meseca u timu a ne da ce biti spreman za petak

kodi,miljenovic,nwora,batler,kalina,deda,semi,motejunas i izundu je tim koji ce biti za petak ukoliko se nesto ne promeni

kod vas nema samo pokua(karlika ni ne racunam njega nema do kraja januara)

Kako dve petorke kada imate preko 20 igraca sta se sekiras.
Nije valjda da imaju 20 igraca :sta: ❓ neznam bas da to nisu carsijske price ipak je to mnogo i za fudbalski klub a ne kosarkaski onda oni imaju 4 tima i ne treba da brinu ajde provericu taj podatak cisto sumnjam da je to moguce ja sam na momenat pomislio kada je ZO230 rekao da fali 9 pomislio sam da nece moci da sastave prvu petorku ili da ostanu bez klupe ali i ako je to tacno sto pricas i to mogu da razumem jer do sada iako je ulagano dosta stalno je nesto falilo sada se krenulo ozbiljnije u ceo projekat ovo je vec neka druga dimenzija

informacije su da je moneke naceo ahilovu,tako da njega nece biti verovatno ni 2 meseca u timu a ne da ce biti spreman za petak

kodi,miljenovic,nwora,batler,kalina,deda,semi,motejunas i izundu je tim koji ce biti za petak ukoliko se nesto ne promeni

Kalinu izbriši.Kao da igramo bez njega.

Nije valjda da imaju 20 igraca :sta: ❓ neznam bas da to nisu carsijske price ipak je to mnogo i za fudbalski klub a ne kosarkaski onda oni imaju 4 tima i ne treba da brinu ajde provericu taj podatak cisto sumnjam da je to moguce ja sam na momenat pomislio kada je ZO230 rekao da fali 9 pomislio sam da nece moci da sastave prvu petorku ili da ostanu bez klupe ali i ako je to tacno sto pricas i to mogu da razumem jer do sada iako je ulagano dosta stalno je nesto falilo sada se krenulo ozbiljnije u ceo projekat ovo je vec neka druga dimenzija
Imali bi i vi da niste kupili Parkera.Da zvezda nema 20 igrača,tačno ne bi imala ni petorku da sastavi.

Prodisali protiv Rumuna koji primaju po mecu prosek 90 ove sezone Kluza koji ne igra odbranu i protiv Bajerna koji je mnogo slabiji nego prethodne sezone a Zvezda je mnogo drugacija dimenzija igre i zasto ja sad landaram nesto sto ti znas mnogo bolje od mene i za statistike a ovaj tim sto si pomenuo ako bude igrao mislim da ce da slave

Ево и у мени се јавља навијач Звезде и каже да добијамо... мада било који навијач оба клуба мора да има дуалност у себи коју ни највећи психолози не могу да реше... једна страна навија за клуб а друга гледа реално и броји играче, повреде и бачене милионе евра...

-------------------------------------------------

Сумња је све већа да је дерби намештен за мир у кући, данас се и Грејем наводно повредио, Изунду је био у тиму и против Барсе и против Босне, али без минута, наводно је спреман за петак, а то ће бити једно 5 минута.Одједном пред дерби нам се повреде 3 играча Монеке, Добрић, Грејем, пре тога Плавшић и Јаго, плус они стварно повређени Боломбој, Риверо, Картер, Кенан, страшан алиби за пораз се прави.
Једина нада да добијамо је то што ће бити присутно наших 1000 навијача, чудно ми да су то дозволили

https://www.facebook.com/share/p/1Dhcsu4Sdc/

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh