Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
po cemu je ovo pravi derbi?Ipak je neko morao da pobedi. Pravi derbi da je pobedila Zvezda nebi bilo nezasluženo.
eto druze cestitamo ovu namestenu pobeduRušili smo mi i jače ekipe od vas sa -23. Sportski je priznati poraz ili jednostavno nemojte komentarisati
Jesi ti gledao celu utakmicu?Moram da čestitam Zokiju sto je verovao u nasu pobedu i kad mi nismo.
Svako ko kaze da je ovo namesteno je nerealan, ovo se nije moglo izrezirati.
Da nije Vučko naredio ne bi vi stigli ni 10.Pogledajte Kalinića,Kodija i biće jasno svima koji misle da nije nameštaljka.Nvora se lopta pod protivničkim košem...Samim tim što nisu igrali ni Dobrić ni Moneke znao se pobednik što sam sve vreme pisao.Da ne zaboravim-jedno 3 šuta sa skoro pola terena a vodiš...Rušili smo mi i jače ekipe od vas sa -23. Sportski je priznati poraz ili jednostavno nemojte komentarisati
Zato sto smo bolja ekipa, zato sto su nam isti finansijeri,tj jedna osoba koja odlucuje o svemu. Zato sto su se uzburkale strasti oko cacilenda, da se rusi, sad niko o tome ni ne misli od grobara, zato sto se spasila ostoji glava i niko ne spominje vise zeljka.Jesam, sta sam propustio? Ako je namesteno zasto ste isli na +16 i zasto mi nismo vodili onda celu utakmicu.
Evo celavi trener kaze da ste izgubili zbog neadekvatne adaptacije na sudiski kriterijum u 4-toj cetvriti. A mi imali 2 nesportske.
Ko kaze obradovic? Pa i on je deo cele ove pozorisne predstave, kao sto je i vas zoc bio.Jesam, sta sam propustio? Ako je namesteno zasto ste isli na +16 i zasto mi nismo vodili onda celu utakmicu.
Evo celavi trener kaze da ste izgubili zbog neadekvatne adaptacije na sudiski kriterijum u 4-toj cetvriti. A mi imali 2 nesportske.
Drago mi je zbog Mirka.Vidi se da je srećan.I bolje meša karte od Željka.Ne znam šta će Partizanu drugi trener.I zvezda zbog ove utakmice treba da se zahvali Saši i postavi Tomislava za šefa.A ovaj nek ide u Francusku da namešta mečeve.I u pravu j Mirko.I sudije su navlačile,sve samo nrki faulovi u napadu.Tajriku nije sviran očigledan faul u napadu.Da bi zlo bilo veće igrači Zvezde se uopšte ne bune....Jesam, sta sam propustio? Ako je namesteno zasto ste isli na +16 i zasto mi nismo vodili onda celu utakmicu.
Sve sto sam pisao u predhodnim danima se apsolutno obistinilo vecerasukratko smirivanja tenzija u klubu,relacija predsednik-navijaci-igraci
pobeda partizana znaci da su jos u igri,poraz ih sigurno gasi u nekim nadama za iole neki plasman jer to bi bilo 5-10 skor(puno poraza u 15 meceva)
ukoliko se izgubi u derbiju propada sezona,to rekao juce i goran grbovic jednoj emisiji
tako da kec dolazi a verovatno cu pratiti uzivo pa cu eventualno odigrati nesto i uzivo kada vidim kako se odvija mec
Blago tebi kad ne vidis pored ociju.....Kako mozes da namesti utakmicu da dobijes na posed razlike, manite se praznih prica. Sta bi bilo da smo promasili... onda ne bi bilo namesteno. Nego nas sreca pogledala da smo u 4-toj sve pogodili. I to je bio faktor srece koji je prelomio.