SPORT-Opšta tema

Moram da čestitam Zokiju sto je verovao u nasu pobedu i kad mi nismo.

Svako ko kaze da je ovo namesteno je nerealan, ovo se nije moglo izrezirati.

Ipak je neko morao da pobedi. Pravi derbi da je pobedila Zvezda nebi bilo nezasluženo.
po cemu je ovo pravi derbi?

partizan ne zna gde bije citav mec
zvezda odjednom prestaje da igra

prvo poluvreme zveda ima samo 4 poena predosti na onu igru
Rušili smo mi i jače ekipe od vas sa -23. Sportski je priznati poraz ili jednostavno nemojte komentarisati
eto druze cestitamo ovu namestenu pobedu
kako drugacije ovo nazvati,bravo

i da sasa obradovic je itekako ukljucen u ovo stelovanje meca

juce izjavi da je moneke u timu danas ga naravno nema a nece ga biti jos nekoliko meceva,bar 2 ako ne i vise ali mora da laze da je kao u timu

Jesam, sta sam propustio? Ako je namesteno zasto ste isli na +16 i zasto mi nismo vodili onda celu utakmicu.

Evo celavi trener kaze da ste izgubili zbog neadekvatne adaptacije na sudiski kriterijum u 4-toj cetvriti. A mi imali 2 nesportske.

Rušili smo mi i jače ekipe od vas sa -23. Sportski je priznati poraz ili jednostavno nemojte komentarisati
Da nije Vučko naredio ne bi vi stigli ni 10.Pogledajte Kalinića,Kodija i biće jasno svima koji misle da nije nameštaljka.Nvora se lopta pod protivničkim košem...Samim tim što nisu igrali ni Dobrić ni Moneke znao se pobednik što sam sve vreme pisao.Da ne zaboravim-jedno 3 šuta sa skoro pola terena a vodiš...

Kvota je bila 10.50 i pisao sam da cu pratiti uzivo jer sam sumnjao da ce nesto ovako uraditi jer znam sta rade smradovi i zajebem se a sns govna su cudo
fi6Ut1k.jpeg

Jesam, sta sam propustio? Ako je namesteno zasto ste isli na +16 i zasto mi nismo vodili onda celu utakmicu.

Evo celavi trener kaze da ste izgubili zbog neadekvatne adaptacije na sudiski kriterijum u 4-toj cetvriti. A mi imali 2 nesportske.
Zato sto smo bolja ekipa, zato sto su nam isti finansijeri,tj jedna osoba koja odlucuje o svemu. Zato sto su se uzburkale strasti oko cacilenda, da se rusi, sad niko o tome ni ne misli od grobara, zato sto se spasila ostoji glava i niko ne spominje vise zeljka.
Zato sto zvezda 2 poluvreme ne ide na kos 15 sekundi, nema odbrane. Niste vi toliko dobri da stignete -16.
Sns smiruje strasti i u fudbalu i u kosarci. Kako zvezda u evropi sve redom sad dere a domace raspad prvenstvo koje kakve surdulice i ivanjice gubi?

Ko kaze obradovic? Pa i on je deo cele ove pozorisne predstave, kao sto je i vas zoc bio.
U sekti ako si u vrhu moras da igras po njihovim pravilima.

Drago mi je zbog Mirka.Vidi se da je srećan.I bolje meša karte od Željka.Ne znam šta će Partizanu drugi trener.I zvezda zbog ove utakmice treba da se zahvali Saši i postavi Tomislava za šefa.A ovaj nek ide u Francusku da namešta mečeve.I u pravu j Mirko.I sudije su navlačile,sve samo nrki faulovi u napadu.Tajriku nije sviran očigledan faul u napadu.Da bi zlo bilo veće igrači Zvezde se uopšte ne bune....

Tešite se kako god hocete. Kad se namesta utakmica onda se gubi 50-tazlike kao onda kad niste hetli da pobedite makabi ili koga vec da mi ne bi igrali top 8.

Ovakva utakmica ne moze da se izrežira a vi mislite sta hocete.

I da ni jedan evroligaski derbi nije dobila bolja ekipa.

Ne tesi se niko, nego niste svesni ni vi ni mi koliko nam se politika vrti i namesta sve. U prevodu manipulisu i sa vama i sa nama kako hoce. To mi smeta.
I da, vidi se da ne znas, bas se namestaju utakmice na kos dva, kao i fudbalu na 1:0 ili 2:1.
Niko ali niko ne namesta 5:0 utakmicu. Raspitaj se malo.

ukratko smirivanja tenzija u klubu,relacija predsednik-navijaci-igraci
pobeda partizana znaci da su jos u igri,poraz ih sigurno gasi u nekim nadama za iole neki plasman jer to bi bilo 5-10 skor(puno poraza u 15 meceva)

ukoliko se izgubi u derbiju propada sezona,to rekao juce i goran grbovic jednoj emisiji
tako da kec dolazi a verovatno cu pratiti uzivo pa cu eventualno odigrati nesto i uzivo kada vidim kako se odvija mec
Sve sto sam pisao u predhodnim danima se apsolutno obistinilo veceras
Samo obrnite 5-6 stranica svaki post kao naslikan
Nostradamus :ROFLMAO:

Kako mozes da namesti utakmicu da dobijes na posed razlike, manite se praznih prica. Sta bi bilo da smo promasili... onda ne bi bilo namesteno. Nego nas sreca pogledala da smo u 4-toj sve pogodili. I to je bio faktor srece koji je prelomio.

Kako mozes da namesti utakmicu da dobijes na posed razlike, manite se praznih prica. Sta bi bilo da smo promasili... onda ne bi bilo namesteno. Nego nas sreca pogledala da smo u 4-toj sve pogodili. I to je bio faktor srece koji je prelomio.
Blago tebi kad ne vidis pored ociju.....
Zvezda da je nastavila da igra kako moze, bilo bi 20+ razlike na nas na kraju.

Nazad
Vrh