SPORT-Opšta tema

Jel stavljaš ti na Partizan,pošto imaš teoriju da nas puštate?
Ne diraj coveka UPLASIO SE I SVAKOME SE TO DOGODI PONEKAD U ZIVOTU necemo da ga diramo on ce posle meca da se razigra kad mnogo jaci i zreliji tim to bude rutinski resio a sad BULJA ZVACE GACE USUKAO SE MALO ali ne mogu da ga prepoznam da je to onaj isti covek sta ti je panika najveci covekov nepriljatelj ::lose::

Za pocetak ako moze da se tema ocisti od kladionice.
Ce da ocistimo opusti se sta ti sad odjednom vidim ja da ces opet da me drukas kod ovog moderatora sto si ga do skoro prozivao na pravdi boga :haha: ali te anonimne prijave vise ne prolaze sam si sebi zatarabio vrata pa drugi put ne ujedaj ruku koja te mije sad mozes da kukas i zapevas moje ti suze ne pomogose :osmeh:

Samo jedan razlog postoji.Što ste i prošle i ove sezone na samom dnu.Da niste bio bi pravi derbi sa 15 do 20 razlike za nas.Ako vas Dobijemo-Vučko vas pušta niz vodu
Jeste bilo je sirenja i najava mnogo i sad odjednom dali je nastupio virus ili upala neka da ovi najavljivaci gazenja ne silaze sa WC solje sama voda izlazi iz njih a ja kao grobar ih kurazim da ce da nas zgaze ali oni se oduzeli nesto ih je uplasilo i samo ponavljaju CE DA IH PUSTE CE DA IH PUSTE :sta:❓NISTA MI NIJE JASNO STA SE DOGODILO A POGOTOVO KAKVE BIZARNE RAZLOGE ONI SPOMINJU 🪠
Nešto se priča da danas rušite ćaćilend.

Polako nemoj da si nestrpljiv ne moze da se stavi 5000 evrica jer imam studente po fakultetu i milion rupa koje treba da se zapuse jer ja sam domacin covek a za vikend sam inkasirao 180 evica plus da si blize pa da te posavetujem i da malo pojacas penziju .Sto se tice fiksa JA TI REKOH STA DA IGRAS I DA STAVIS PARE U DZEP I DA SE SMEJES ALI VIDIM DA SI SE UPLASIO I TI I LULE28 I SAMO PONAVLJATE KAO U TRANSU CE DA IH PUSTE CE DA IH PUSTE :sta: ❓STRAH JE COVEKOV NAJVECI NEPRILJATELJ ali ima i nas ovde na forumu koji razmisljamo ladne glave a ko nema sta da kaze ili nesme neka voajerise malo sa strane do daljeg pa neka se ukljuci posle meca i neka analizira i to je lepo :cool:
Bez ljutnje mornar, ali nisam upoznao ni jednog vrednog domacina koji tuce po kladionici i tiketima 🙂

Neka večeras bolji pobedi!
Najvise od svega bi voleo da proce sve fer i sportski bez vredjanja zvezdinih igraca i porodice.

Nazad
Vrh