emigrant
Član
Manite se te priče o puštanju.To za malu decu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ko je sem Carlika i Pokuševskog od nedavno.A kod nas svi zdravi, šta ste uprpali već tražite alibi.
A Zvezdi nece propasti sezona??ukratko smirivanja tenzija u klubu,relacija predsednik-navijaci-igraci
pobeda partizana znaci da su jos u igri,poraz ih sigurno gasi u nekim nadama za iole neki plasman jer to bi bilo 5-10 skor(puno poraza u 15 meceva)
ukoliko se izgubi u derbiju propada sezona,to rekao juce i goran grbovic jednoj emisiji
tako da kec dolazi a verovatno cu pratiti uzivo pa cu eventualno odigrati nesto i uzivo kada vidim kako se odvija mec
sto bi zvezdi propala sezona zbog ovog poraza?A Zvezdi nece propasti sezona??
Taj sto je pisao je neki vickast, kao i ti.
pa jel nam nije nedostajala i prosle godine?Pa jel mozes da zamislis da na kraju takmicenja Zvezdi usfali ta jedna pobeda??
Kazi lepo UPLASIO SAM SE NE SMEM NE VERUJEM U NJIH NESIGURAN SAM postenije mnogo nego sad da mlatimo praznu slamupa jel nam nije nedostajala i prosle godine?
da smo imali tu pobedu bili bi domacini u play inu
da dodam da je zvezda dobila partizan u drugom mecu
sad je jos lakse jer je i domaci teren
prosle oba meca su dobili gosti
Kvota ce da se promeni uoci meca zato sto se grobari uopste nece kladiti na taj mec a ono malo odziva ce biti kladjenje na Zvezdu i tu ce malo da se koriguje kvota ko se bude odvazio a vidim da ovde maltene niko ne veruje dovoljno u ovaj tim Zvezde zasto neznam
kvota u mozzartu
1.92 partizan zvezda 2.25
kvota u socceru
1.8 i 2.05
kvota u admiralu
1.8 i 1.9
kvota u maxbetu kao i u socceru
dakle favorit partizan
verovatno jer igra lose
a da tu su navijaci ustvari koji navijaju protiv njih i zvizde im ali to je igracima bolje---wtf
zvezda dobila real,fener,panatu,olimp,monaco ali nije favorit protiv slabijeg tima
vrlo vrlo zanimljivo
izgleda da kladionice znaju nesto sto mi neznamo
Vidim coveka koji je sastavio taj tim koji je uklopio sve te zvezde u jednu celinu i koji je vodio tim do svetskog trona TOG COVEKA STE UHAPSILI OBESCASTILI I SADA ILI GA NE SPOMINJETE ILI GA SE STIDITE ILI GA ZOVETE PODGREJANI LES I OSUDJUJETE a taj isti covek je i kao fudbaler ostavio srce na terenu i dao svoj maksimum nemogu da shvatim ali nije ni vazno08 12 1991 godine brujala je cela planeta da je nasa ZVEZDA prvak sveta. Proslo je 34 godine, ali secanja ne blede.![]()
Ako ćemo po pisanju ovde onda ispada da će se jedino Zoki kladiti na Partizan.Pošto je siguran u neke stvari.Kvota ce da se promeni uoci meca zato sto se grobari uopste nece kladiti na taj mec a ono malo odziva ce biti kladjenje na Zvezdu i tu ce malo da se koriguje kvota ko se bude odvazio a vidim da ovde maltene niko ne veruje dovoljno u ovaj tim Zvezde zasto neznam
Partizanu ne trebaju nikakvi bodovi ni za ABA ligu a ni za Euroligu ni za KSS a Zvezdi itekako trebaju a to sto ti sada nesto zelis da kazes moj dobri LOZAC to se u narodu zove UKAKILA SE MALO BEBICA PUSTILA MALO U PELENU PROBILO MALO PAMPERS pa se bebica unervozila jer se verovatno sve zalepilo svrbi a i oseca se po maloIzgleda da je i Grejem povređen.Polako se sve sprema za puštanje.
Ti si ubedljivo najstrucniji i najobjektivniji covek na forumu ALI VIDIM IZ PRILOZENOG CESTO DA MNOGI NE ZELE DA CUJU ISTINU ILI NE ZELE DA PRIHVATE TRENUTNO STANJE a mislim da nije nikakav problem kada je neko samo iskren i realanNesto najgore je kada trcis pred rudu,sto bi rekao nas narod.Terzic ima obicaj da najavlje neke stvari koje nemu veze sa zivotom.Kao sto je najjaci tim posle barija a ovaj tim sada je daleko slabiji nego tim koji je dobio Loverpul, na celu sa Gobeljicem,Pavkovim,Srnicem i ostalim domacim igracima.Nabijene su neke ogromne cifre,igraci koji navodno vrede 5,10, 15Mil.A ovamo nisu ni do kolena domacim prosecnim igracima.Ovaj tim je zreo za totalni remont,svi osim golmana nemaju mesto u ekipi.Ozbiljan tim ne sme sebi da dozvoli da nema napadaca,dovedes Arnautovica koji jeste klasa ali je sklon povredama,prodas sve sto vredi i ocekujes od trenera da od amatera napravi rezultat.Kada se podvuce crta,Miloje ima fantastican rezultat u evropi,kada se vidi sa kojom igracima je igrao.Jedino je Braga nadigrala Zvezdu,sve ostalo je bilo egal i po meni ovo je veliki uspeh sa igracima koji nisu ni za zonu,pre svega stranci,koji ne vrede nista.Ne postoji opravdanje za ovako nesto,lako je smeniti Trenera ali ako dodje novi a vi zadrzite 8sporih igraca u timu,pa tu ne pomazu ni 10Gvardiole.