SPORT-Opšta tema

Vas moramo da pustimo a o Hapoelu ne bih trošio reči.Naravno Micić će tek protiv nas da proigra.
Nisi se valjda uplasio od ekipice koja sada nema ni klupu e to je ono kada kazem da ne poznajes elementarne stvari u kosarci mogu da zatvore pleja i resili su 80 posto utakmicu a mogu i agresivnom igrom da napune igrace Partizana faulovima rano i opet da rese mec na iskustvo .Trece ako ih nateraju na jurnjavu Zvezda je mnogo jaca u tranziciji i ima mnogo vise resenja tako da ne vidim nikakav scenario kako bi ova ekipa Partizana mogla da opepeli a to iz tebe izlazi samo strah i neznanje ili strah od nepoznatog .
Najgore od svega sto ces LULETA da zastrasis vidim da se i on ukocio ko zaba kad vidi zmiju a ja sam juce uzeo pare na Zvvezdu pa sam ih kresnuo na NBA LIGU PA NISTA AKO NIKO NECE DA IGRA JA CU OSTAVITI PRE MECA DOBITNE KOMBINACIJE PA KO HOCE DA SE ODVAZI NEKA PREPISE ::novac::

Kvota na Zvezdu će biti preko 2, tj Partizan će biti favorit po kladionici.
Neko rece Zeljko od 2 miliona eura pravi bunare a POMOCNI TRENER OD 7000 EURA RAZVALJUJE pa da se mnogo ne bi cudili evo sada pomocni trener Partizana vodi ekipu protiv afirmisanog Saleta Obradovica em pomocni trener em mnogo kraci roster em pritisak navijaca em razvaljena ekipa sto sada dolazi do kocenja sta je se to promenilo na gore da se crveno beli pokoce od cega odjednom grc nije mi jasno ❓

Лакше нам пада да изгубимо од Барсе него од Партизана.
А вођин кадар је у оба клуба... И видиш да лепо сарађују, нема више специјалних порука и изјава...

Читам ја тебе Морнар редовно и детаљно... и скроз те разумем... Имамо слично мишљење осим о подгрејаном Џајићу...

Neko rece Zeljko od 2 miliona eura pravi bunare a POMOCNI TRENER OD 7000 EURA RAZVALJUJE pa da se mnogo ne bi cudili evo sada pomocni trener Partizana vodi ekipu protiv afirmisanog Saleta Obradovica em pomocni trener em mnogo kraci roster em pritisak navijaca em razvaljena ekipa sto sada dolazi do kocenja sta je se to promenilo na gore da se crveno beli pokoce od cega odjednom grc nije mi jasno ❓
Nemam pojma... Samo sam rekao vezano za kladionice, a to uopšte ne mora ništa da znači...
Evo već su neke otvorile uplate... Do dana odigravanja mogu te kvote i da se obrnu vrlo lagano.

JEL TI IGRAS DVOJKU SLEDECE NEDELJE NE DERBIJU ILI GUZA ZVACE GACE ❓ Mnogo nepotrebnih postova wikipedije i mnogo dobrih analiza izbacujes sto je za svaku pohvalu ali kada dodje do zavrsnog cina da zveknes lovu i da uz osmeh uzmes BRZI KES uvuce se neki strah u tebe zaledis se zadrhti ruka i jbm li ga sta ti se jos dogadja .Na prvom singlu stavi cistu dvojku a na drugom singlu odigraj gost plus i to ga stavi na alternativni hendikep 81,5 plus gost ili eventualno 82,5 plus ali mislim da moze 81 plus ta dva su ti sigurna a mislim da ce i treci singl da izadje plus poeni na citavom mecu mozda bude alternativni 162 ili 163 plus .Ova pocetna kvota ima da se koriguje jer je nerealno da bude kvota na Partizan 1,65 .Realna kvota treba da bude 2,05 na Partizan a 1,80 ili 1,85 na Zvezdu ovde ce biti korigovanje kvota a i kladionice ce smanjiti uplatu jer ce se svi kladiti na Zvezdu a niko na Partizana .
PS JEL SMES DA SE ODVAZIS ANALITICAR ILI NE SMES NE MOGU DA VERUJEM DA SI SE ODUZEO OD STRAHA SA ONAKVIM IGRACIMA :sta:::novac::

Ni slucajno da je tako,ali spominjete samo probleme kod nas .Pogledajte samo svoje redove i probajte bar vi da ih procistite mi smo po vama rezimski klub a vi kao grupa gradjana.
Koje redove da pogledamo pa jel ti ne vidis covece da mi licimo na Ukrainsko groblje o kojim redovima pricas vaterpolo ugasen fudbal prazan stadion ko pecina a stadion na hipoteci izgleda da cemo da rentiramo teren za fudbal a verovatno je u bankrotu i rukomet i sah i bocanje mi smo sistematski unisteni od idiota i ti insistiras da pogledamo u svoje dvoriste .Mi mozemo samo da pogledamo u krematorijum ovaj Sizoje iz Cipuljica nas kremirao nisu ni dugmici ostali ali da ce bog da uskoro pocne da leti perje mislim da je doslo vreme da zapad pusti psihopatu niz vodu a ako ga puste a izgleda da je doslo vreme i vi cete se osloboditi stega tatice silovatelja a mozes li da zamislis koliki ce biti spoljni dug Zvezde kada se budu objavile brojke to ce biti sok za javnost a budi ubedjen i spreman DA SE NE IZNENADIS POSLOVANJEM OD 2012 DO 2025 (n)🪠
ali moramo prvo da sacekamo da se ova megatrend dinastija na vlasti ugasi a racun ce da stigne u to nemoj da sumnjas ::novac:::sta:

Pa dobro majku mu zar moras u svakom postu sizoje i ostalo bilo je i pre sranja bice i posle.Nama su skidali koseve vama ce stadion da preprave pa sta onda .Idemo dalje sledece glasanje svako da razmisli.Sad imate legendu kluba Mijata jer one legende iz 66 su vecinom odsutni opravdano.Pozdrav kolega i stvarno za kladjenje predji u drugu temu

Nazad
Vrh