Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisi se valjda uplasio od ekipice koja sada nema ni klupu e to je ono kada kazem da ne poznajes elementarne stvari u kosarci mogu da zatvore pleja i resili su 80 posto utakmicu a mogu i agresivnom igrom da napune igrace Partizana faulovima rano i opet da rese mec na iskustvo .Trece ako ih nateraju na jurnjavu Zvezda je mnogo jaca u tranziciji i ima mnogo vise resenja tako da ne vidim nikakav scenario kako bi ova ekipa Partizana mogla da opepeli a to iz tebe izlazi samo strah i neznanje ili strah od nepoznatog .Vas moramo da pustimo a o Hapoelu ne bih trošio reči.Naravno Micić će tek protiv nas da proigra.

Neko rece Zeljko od 2 miliona eura pravi bunare a POMOCNI TRENER OD 7000 EURA RAZVALJUJE pa da se mnogo ne bi cudili evo sada pomocni trener Partizana vodi ekipu protiv afirmisanog Saleta Obradovica em pomocni trener em mnogo kraci roster em pritisak navijaca em razvaljena ekipa sto sada dolazi do kocenja sta je se to promenilo na gore da se crveno beli pokoce od cega odjednom grc nije mi jasnoKvota na Zvezdu će biti preko 2, tj Partizan će biti favorit po kladionici.
Nemam pojma... Samo sam rekao vezano za kladionice, a to uopšte ne mora ništa da znači...Neko rece Zeljko od 2 miliona eura pravi bunare a POMOCNI TRENER OD 7000 EURA RAZVALJUJE pa da se mnogo ne bi cudili evo sada pomocni trener Partizana vodi ekipu protiv afirmisanog Saleta Obradovica em pomocni trener em mnogo kraci roster em pritisak navijaca em razvaljena ekipa sto sada dolazi do kocenja sta je se to promenilo na gore da se crveno beli pokoce od cega odjednom grc nije mi jasno![]()

Haos oko sina Laneta Jovanovica.Haos u omladinskoj sekciji komsijskog kluba o tome nista ne pisete.Samo o bivsem treneru KK pustite coveka da odmori malo i procisti glavu
Ni slucajno da je tako,ali spominjete samo probleme kod nas .Pogledajte samo svoje redove i probajte bar vi da ih procistite mi smo po vama rezimski klub a vi kao grupa gradjana.A kod vas cvetaju ruže na svakom polju.
i ova dvojica skontali istoono sto je meni indirektno ovde rekao da ga ostoja zajebao i da umesto podnosenja ostavke koja je trebala biti samo formalna i da je uo ponisti,ostoja je plasirao kao neopozivu i sjebo zoca na max,ovaj hteo da folira kao u panati i feneru ali ga limar saseko u korenu![]()
JEL TI IGRAS DVOJKU SLEDECE NEDELJE NE DERBIJU ILI GUZA ZVACE GACE

Koje redove da pogledamo pa jel ti ne vidis covece da mi licimo na Ukrainsko groblje o kojim redovima pricas vaterpolo ugasen fudbal prazan stadion ko pecina a stadion na hipoteci izgleda da cemo da rentiramo teren za fudbal a verovatno je u bankrotu i rukomet i sah i bocanje mi smo sistematski unisteni od idiota i ti insistiras da pogledamo u svoje dvoriste .Mi mozemo samo da pogledamo u krematorijum ovaj Sizoje iz Cipuljica nas kremirao nisu ni dugmici ostali ali da ce bog da uskoro pocne da leti perje mislim da je doslo vreme da zapad pusti psihopatu niz vodu a ako ga puste a izgleda da je doslo vreme i vi cete se osloboditi stega tatice silovatelja a mozes li da zamislis koliki ce biti spoljni dug Zvezde kada se budu objavile brojke to ce biti sok za javnost a budi ubedjen i spreman DA SE NE IZNENADIS POSLOVANJEM OD 2012 DO 2025Ni slucajno da je tako,ali spominjete samo probleme kod nas .Pogledajte samo svoje redove i probajte bar vi da ih procistite mi smo po vama rezimski klub a vi kao grupa gradjana.