SPORT-Opšta tema

pisao sam vec da milojevic ide cim se zavrsi jesenji deo a kako to uraditi nego "odjednom se desava kriza rezultata"

da nije dobio rumune,vec bi bio bivsi a moguce da nece ni docekati sam kraj ukoliko izgubi austriji

Nebi da polemišem o vašem treneru, ali odnos igrača prema igri je katastrofalan. Krenuo bi od kapitena, on je vaš najgori igrač već duži period. Odbrana loša izuzev odličnog Mateusa, sredine terena nemate a u napadu i kad se nešto desi desi se stihijski.

Жоцокољић 2/2... што да се плаћа нека аждаја кад може и овај од 7000 да разбиВа...

Ево жив нисам за дерби.

Nebi da polemišem o vašem treneru, ali odnos igrača prema igri je katastrofalan. Krenuo bi od kapitena, on je vaš najgori igrač već duži period. Odbrana loša izuzev odličnog Mateusa, sredine terena nemate a u napadu i kad se nešto desi desi se stihijski.
Zar nije sad malo interesantnije prvenstvo a ne ko prošle sezone.Milojević svakako odlazi a forma je u padu.Ali tu je Babika.

Grobari,šta pisah ja onomad i sve se ostvaruje.Nema više ko da arlauče i eto odmah rezultata.Samo još da ste ga poslušali i otpustili one što ga buše bilo bi pun pogodak.Baš ti vam donose pobede.Bonga me je razočarao jer je rekao da i on odlazi za Željkom.

Neće,zaboravio je na Željka.Vaš svetac odlazi u Grčku.Nije on džabe ostao tamo.Ali ne u EL jer ga tu niko ne treba za velke pare.Izgleda da je Partizanu najviše naplatio njegove usluge.

Nazad
Vrh