SPORT-Opšta tema

pisao sam vec da milojevic ide cim se zavrsi jesenji deo a kako to uraditi nego "odjednom se desava kriza rezultata"

da nije dobio rumune,vec bi bio bivsi a moguce da nece ni docekati sam kraj ukoliko izgubi austriji

Nebi da polemišem o vašem treneru, ali odnos igrača prema igri je katastrofalan. Krenuo bi od kapitena, on je vaš najgori igrač već duži period. Odbrana loša izuzev odličnog Mateusa, sredine terena nemate a u napadu i kad se nešto desi desi se stihijski.

Жоцокољић 2/2... што да се плаћа нека аждаја кад може и овај од 7000 да разбиВа...

Ево жив нисам за дерби.

Nebi da polemišem o vašem treneru, ali odnos igrača prema igri je katastrofalan. Krenuo bi od kapitena, on je vaš najgori igrač već duži period. Odbrana loša izuzev odličnog Mateusa, sredine terena nemate a u napadu i kad se nešto desi desi se stihijski.
Zar nije sad malo interesantnije prvenstvo a ne ko prošle sezone.Milojević svakako odlazi a forma je u padu.Ali tu je Babika.

Grobari,šta pisah ja onomad i sve se ostvaruje.Nema više ko da arlauče i eto odmah rezultata.Samo još da ste ga poslušali i otpustili one što ga buše bilo bi pun pogodak.Baš ti vam donose pobede.Bonga me je razočarao jer je rekao da i on odlazi za Željkom.

Neće,zaboravio je na Željka.Vaš svetac odlazi u Grčku.Nije on džabe ostao tamo.Ali ne u EL jer ga tu niko ne treba za velke pare.Izgleda da je Partizanu najviše naplatio njegove usluge.

Lepo ih je njihov voljeni namagarčio samo još da shvate.On ako odmah počne da trenira-to je onda đubre koje se retko rađa.

Мађија, њгов мали, спорЦки директор и аутобус Милојевић...
Сва четворица на фотки само се ова двојица не виде из позадине.... :)

595774900_1270818775081081_4418758689798062534_n.jpg

Nesto najgore je kada trcis pred rudu,sto bi rekao nas narod.Terzic ima obicaj da najavlje neke stvari koje nemu veze sa zivotom.Kao sto je najjaci tim posle barija a ovaj tim sada je daleko slabiji nego tim koji je dobio Loverpul, na celu sa Gobeljicem,Pavkovim,Srnicem i ostalim domacim igracima.Nabijene su neke ogromne cifre,igraci koji navodno vrede 5,10, 15Mil.A ovamo nisu ni do kolena domacim prosecnim igracima.Ovaj tim je zreo za totalni remont,svi osim golmana nemaju mesto u ekipi.Ozbiljan tim ne sme sebi da dozvoli da nema napadaca,dovedes Arnautovica koji jeste klasa ali je sklon povredama,prodas sve sto vredi i ocekujes od trenera da od amatera napravi rezultat.Kada se podvuce crta,Miloje ima fantastican rezultat u evropi,kada se vidi sa kojom igracima je igrao.Jedino je Braga nadigrala Zvezdu,sve ostalo je bilo egal i po meni ovo je veliki uspeh sa igracima koji nisu ni za zonu,pre svega stranci,koji ne vrede nista.Ne postoji opravdanje za ovako nesto,lako je smeniti Trenera ali ako dodje novi a vi zadrzite 8sporih igraca u timu,pa tu ne pomazu ni 10Gvardiole.

donekle se slazem sa zeljkom

trenutni najveci problme zvezde je vrlo los ucinak Hendela koji je dosao kao veliko pojacanje a on realno ne suvi prosek nego ispod suvog proseka
zaista je los
na to se dovezala povreda krunica koji takodje igra daleko ispod svog proseka
pa onda imas ivanica koji je bas u losoj formi,to smo svi rekli i eto 3 vrlo bitna igraca u sredini terena koji bi trebali biti kreatori su bas losi

iskreno meni odbrana i nije losa a ovim bekovima sa strane seol i obaj gruzijac,centralne menja non stop pa nikad ni ne povezu 3 meca da odigraju 2 ista
medjutim veliki je raspon od napada do odbrane jer sredina ne postoji(ivanic igra bas napred a hendel i krunic ne postoje,na elsniku je sve) i tu je glavni probem zvezde
i ovaj babicka se povredio odmah jos posle pafosa pa ni on nije igrao nista
ovaj damjanovic napadac bas nista specijalno,u poslednjih da se kaze mozda i 10 godina sto se gura u napadu,daleko najslabiji napadac
ako se pogledaju napadaci jovic,joveljic,mijatovic,krstovic,lazetic itd ovaj damjanovic daleko najlosiji

:haha::haha::haha:

kvota u mozzartu
1.92 partizan zvezda 2.25

kvota u socceru
1.8 i 2.05

kvota u admiralu
1.8 i 1.9

kvota u maxbetu kao i u socceru

dakle favorit partizan
verovatno jer igra lose
a da tu su navijaci ustvari koji navijaju protiv njih i zvizde im ali to je igracima bolje---wtf :ROFLMAO:
zvezda dobila real,fener,panatu,olimp,monaco ali nije favorit protiv slabijeg tima
vrlo vrlo zanimljivo
izgleda da kladionice znaju nesto sto mi neznamo

Nazad
Vrh