Nije on moj vodja, ni duhovni ni bilo kakav drugi, daleko od toga. Pisem da si vrlo upoznat sa sns mafijom iz zvezde, pises na tri strane postove. A svog sns ostoju vesto preskaces sve ove godine i pises samo o zocu.CEGA DA SE STIDIM STO JE TVOJ DUHOVNI I IDEOLOSKI VODJA PRETVORIO STADION PARTIZANA U DISTRIBUTIVNI CENTAR BELOG MASAKRIRAO I REKETIRAO I STADION U REMU NA HIPOTECI VRATIO NAS UNAZAD U 19 VEK PREZADUZIO KLUB UBUNARIO CELO SPORTSKO DRUSTVO PARTIZAN I MI DA SE STIDIMO SVOJE SRAMOTE
Sta pricas ti moj zemljace da li slusas sebe sta ti pricas napravljen genocid nad nasim sportskim drustvom ja razumem i salu i zezanje ali ovo da je pravna drzava cela tvoja uprava bi zavrsila ili na elektricnoj stolici ili na teskoj robiji u nekom kamenolomu i ti nesto kao zakljucujes ko ovi penzioneri sto uzivaju penziju negde u paucini 35 godina i nesto stalno aminuju i zakljucuju ko je dobar a ko los![]()
A o ovom o kome pises ubunario je on celu drzavu ne samo sd partizan. Ali moras priznati da su vam upimpali ogromnu lovu u kk zadnjih 4-5 godina preko te iste hobotnice o kojoj ti ovde pises.
Znas za salu i zezanje, bude to ponekad i simpaticno sto pises, ali nekad mislim da treba da menjas dilera kad preteras sa budalastinama.

a i da ga dovedes sezona je izgubljena navijaci nezadovoljni bljuju vatru kulmiralo je zivom vatrom tako da taj trener koji bi dosao u mnogo losem momentu pitanje kako bi se uklopio tim bi morao da se pojaca ali sad i da se pojaca sta da jure 15 mesto