SPORT-Opšta tema

Nikada u zivotu nista nisam komentarisao za Ostoju ako nadjes bilo kakav moj post pozitivan ili negativan imas od mene peceno prase uzeo ga usta nisam u nijednom kontekstu ja sam uglavnom pricao o Zvezdinim legendama i biserima nemoj sada da da mi stavljas na racun nesto sto nije bilo samo istinu
Pa da stidis se svoje sramote, pa cutis kao zaliven. A o zvezdinim muljatorima i krimosima pises memoare na po par strana. Kako kazu tvoje kolege grobari zabodi nos u svoje dvoriste 🙂

A da se skines ti cociju sa organa??
Nemoj da mracis zar nije lepo da sa zemom podelis radost i razmenis iskustva kratak je ovaj zivot ja da si mi blize ja bi te pozvao na druzenje i veruj mi da bi bili drugari na prst u guzu a nisam bio na forumu mnogo dugo sigurno godinu dana ti si me drukao i trazio da me suspenduju a ja sam jedva docekao da prodje suspenzija i da se ponovo druzimo jer sam mala i neiskvarena dusa .Zar nije lepo otvoreno razmenjivati razlicita misljenja na demokratski nacin i da usaglasavamo stavove LEPOTA U RAZLICITOSTI A I CUCES MNOGE PAMETNE STVARI NA FORUMU SIN EJOK AZ I NI SANJAO DA MOGU DA POSTOJE :ideja:

Pa da stidis se svoje sramote, pa cutis kao zaliven. A o zvezdinim muljatorima i krimosima pises memoare na po par strana. Kako kazu tvoje kolege grobari zabodi nos u svoje dvoriste 🙂
CEGA DA SE STIDIM STO JE TVOJ DUHOVNI I IDEOLOSKI VODJA PRETVORIO STADION PARTIZANA U DISTRIBUTIVNI CENTAR BELOG MASAKRIRAO I REKETIRAO I STADION U REMU NA HIPOTECI VRATIO NAS UNAZAD U 19 VEK PREZADUZIO KLUB UBUNARIO CELO SPORTSKO DRUSTVO PARTIZAN I MI DA SE STIDIMO SVOJE SRAMOTE :sta:❓
Sta pricas ti moj zemljace da li slusas sebe sta ti pricas napravljen genocid nad nasim sportskim drustvom ja razumem i salu i zezanje ali ovo da je pravna drzava cela tvoja uprava bi zavrsila ili na elektricnoj stolici ili na teskoj robiji u nekom kamenolomu i ti nesto kao zakljucujes ko ovi penzioneri sto uzivaju penziju negde u paucini 35 godina i nesto stalno aminuju i zakljucuju ko je dobar a ko los ::lose::

CEGA DA SE STIDIM STO JE TVOJ DUHOVNI I IDEOLOSKI VODJA PRETVORIO STADION PARTIZANA U DISTRIBUTIVNI CENTAR BELOG MASAKRIRAO I REKETIRAO I STADION U REMU NA HIPOTECI VRATIO NAS UNAZAD U 19 VEK PREZADUZIO KLUB UBUNARIO CELO SPORTSKO DRUSTVO PARTIZAN I MI DA SE STIDIMO SVOJE SRAMOTE :sta:❓
Sta pricas ti moj zemljace da li slusas sebe sta ti pricas napravljen genocid nad nasim sportskim drustvom ja razumem i salu i zezanje ali ovo da je pravna drzava cela tvoja uprava bi zavrsila ili na elektricnoj stolici ili na teskoj robiji u nekom kamenolomu i ti nesto kao zakljucujes ko ovi penzioneri sto uzivaju penziju negde u paucini 35 godina i nesto stalno aminuju i zakljucuju ko je dobar a ko los ::lose::
Nije on moj vodja, ni duhovni ni bilo kakav drugi, daleko od toga. Pisem da si vrlo upoznat sa sns mafijom iz zvezde, pises na tri strane postove. A svog sns ostoju vesto preskaces sve ove godine i pises samo o zocu.
A o ovom o kome pises ubunario je on celu drzavu ne samo sd partizan. Ali moras priznati da su vam upimpali ogromnu lovu u kk zadnjih 4-5 godina preko te iste hobotnice o kojoj ti ovde pises.
Znas za salu i zezanje, bude to ponekad i simpaticno sto pises, ali nekad mislim da treba da menjas dilera kad preteras sa budalastinama.

losa igra pa i ovako losa do one trojke bricuele na kraju napada sa jedno 9m na 52-52 resio mec
covek nam dao 9 poena zaredom tada i tu smo pali

sta reci o mecu kad pogodis samo 4 trojke za 40min a tu cetvrtu dao kalina na 30 sekundi do kraja mec
3 trojke citav mec

Да ипак Саша остане на Сферопулосовим нападима пошто је у паузи имплементирао неке своје замисли...

Saša,Nvora,Kalinić,Kodi.Glavni krivci.Zašto pušta Batlera, naročito Grejema toliko na klupi.Sudije malo navlačile,nisu svirale 2 faula u napadu pri tesnom rezultatu ali to nas ne iznenađuje i nije razlog gubitka.Ali Klajburn je rasturio i Partizan i zvezdu.Kad iz svih pozicija pogađa-ti tu ne možeš ništa.Ništa.Idemo sad u jedno 3,4 poraza.

Nemaš ti pojma.Ajde kaži kako igrate sledeću utakmicu.
Pobeda ili poraz?
Toliko toga je Zvezda prikazala raznovrsnog ove sezone i napad i odbranu i more kreacija najlepsu kosarku u Evropi a Partizan ne da nije nista pokazao nego ovaj tim bez Karlika duplo golo i ne smeju kladionicari da stave lovu na Zvezdu a zasto im se uvukao toliki strah nije mi jasno i roster duplo veci dali se plase celavog Kalatesa koji moze da igra 3 do 5 minuta ili Bruna Fernanda ili Wasingtona ali necu da upirem jer ruzno je ljude primoravati na kocku ali OVO JE DOSLOVNO BOG IM DAJE DJAVO IM NE DA stave se pare od novogodisnjeg praseta i zarade se pare i prase ostane dzabe a mogu i drva da ostanu dzabe ali ja razumem da se neko uplasi pa ok ljudski je ali da sad ide prica mi moramo da damo Partizanu :sta: ❓ ali ne razumem zasto da date kada je Partizan u borbi za 16 mesto Partizanu ne treba a Zvezdi treba jer duga je sezona a Zvezda po pravilu krene da trokira u aprilu zadnjih nekoliko kola da li se uplase ili se opuste ali tu po tradiciji krenu da padaju mart i april ::lose::

Нас сад само Тинкијери може да спаси :) ... али није луд да дође... него ће овај Оцокољић да проба... да је паметан да се склони и да га памте као Томовића као спасиоца сезоне...

Видећемо како ће бити на следећим утакмицама у овој комунистичкој лиги...

Волео бих да Звезда добије 30 разлике Партизан али неће може....
Него ћеш Морнару земљаче уместо печенице да кусаш вођин паризер ако се заиграш на Звезду у дербију... :)

Каква сулуда ситуација... ми Звездаши прогнозирамо пораз а исто и Партизановци...

Него, добро јутро... почели смо од 'сабајле'... чекам свештеника да свети воду па у воћњак да садим крушке и кајсије...

Poslednja izmena:
Nije on moj vodja, ni duhovni ni bilo kakav drugi, daleko od toga. Pisem da si vrlo upoznat sa sns mafijom iz zvezde, pises na tri strane postove. A svog sns ostoju vesto preskaces sve ove godine i pises samo o zocu.
A o ovom o kome pises ubunario je on celu drzavu ne samo sd partizan. Ali moras priznati da su vam upimpali ogromnu lovu u kk zadnjih 4-5 godina preko te iste hobotnice o kojoj ti ovde pises.
Znas za salu i zezanje, bude to ponekad i simpaticno sto pises, ali nekad mislim da treba da menjas dilera kad preteras sa budalastinama.
ON JE UPUMPAO VELIKU LOVU I ISPUMPAO VELIKU LOVU PREKO SVOJIH SNS PREDSTAVNIKA PA JE OD SILNOG UPUMPAVANJA VATERPOLO KLUB CRKO A FUDBALSKI KLUB CE NAJVEROVATNIJE DA OSTANE BEZ STADIONA POSTO SU NJEGOVI PREDSTAVNICI STAVILI STADION NA HIPOTEKU A FUDBALSKI KLUB JE DUZAN 60 MILIONA EURA ALI NE PLUS NEGO MINUS TAKO DA NEZNAM DE SU TI SILNI UPUMPANI MILIONI A IMA I MASAKRIRANIH MNOGO PUN JE DUNAV LESEVA A STO SE TICE KOSARKE SVE ONE UPLATE KOJE SU NAVIJACI UPLACIVALI SU ZAVRSILE PO MITINZIMA FINANSIRAO JE ZVALAVI SOCIJALNE SLUCAJEVE PO MITINZIMA PARE SU NESTALE A OVE BUDZETE KOJE SPOMINJE LIMAR TO SE SAMO SPOMINJE BUDZET JE PREKO NOCI PAO ZATO I DOVODI JEFTINOG OSETKOVSKOG VETERANA CELAVOG GRKA I MEDA BRUNDA FERNANDA A KAZE ZA OVOG BATLERA KADA GA JE PARTIZAN NANISANIO OSTOJA POSLAO PONUDU 800 000 A ZVEZDA GA KUPILA ZA 3 500 000 .Pare u klubu su naprasno splasnule i to preko noci samo SNS kadar ima uvid a kakav je covek Ostoja da cela Srbija i 99 posto navijaca navija za Zeljka on da je covek dao bi sam ostavku ali to je SNS ljiga i ako ovi ne zglajznu promenice zakon da produzi jos jedan mandat .Sada ce verovatno morati da izmisli pare i da pojaca ekipu da bi spasao svoju kozu i oprao se a pritisak novinara ce biti ogroman .Ja da se pitam udario bi totalni bojkot da se igra pod praznim tribinama jer sve ovo sto je se stvorilo stvorio je Zeljko a Ostoja da ima ista ljudsko ljubio bi mu ruku kao bozanstvu .Niko od mojih grobara nece da ide na derbi jer bi to bilo ravno da navijas za Ostoju i njegovu podrsku i stabilnost .Mnogi bi rekli ali klub je klub medjutim ovo je dogorelo vise sa ovim sns fekalijama sve gubi smisao i sve je obezvredjeno da nema gde dalje

Нас сад само Тинкијери може да спаси :) ... али није луд да дође... него ће овај Оцокољић да проба... да је паметан да се склони и да га памте као Томовића као спасиоца сезоне...

Видећемо како ће бити на следећим утакмицама у овој комунистичкој лиги...

Волео бих да Звезда добије 30 разлике Партизан али неће може....
Него ћеш Морнару земљаче уместо печенице да кусаш вођин паризер ако се заиграш на Звезду у дербију... :)

Каква сулуда ситуација... ми Звездаши прогнозирамо пораз а исто и Партизановци...

Него, добро јутро... почели смо од 'сабајле'... чекам свештеника да свети воду па у воћњак да садим крушке и кајсије...
Procitaj po nekad neki moj post znam da su po nekad dosadni ali nekad izleti nesto izmedju redova .
Taj trener koga spominjes treba da se plati i to debelo ::novac:: a i da ga dovedes sezona je izgubljena navijaci nezadovoljni bljuju vatru kulmiralo je zivom vatrom tako da taj trener koji bi dosao u mnogo losem momentu pitanje kako bi se uklopio tim bi morao da se pojaca ali sad i da se pojaca sta da jure 15 mesto ❓Napominjem da budzet nije kako ga naprdnmjak prikazuje u medijima pitanje je i dali je porez platio a nesto mi je palo napamet CAK I KADA BI LIMAR HTEO DA NAPUSTI TITANIK I DA POBEGNE NA VREME A ISTICE MU MANDAT ZA GODINU DANA MOZE DA SE DESI DA MU BUDZATI PSIHO NEDA DA NAPUSTI .BICE OVO MNOGO ZANIMLJIVO DO KRAJA SEZONE ISPRATITI VIDIM DA SE MNOGI SALE SVE CE DA SE ZABORAVI ZA DVA DANA MISLIM DA NECE JER OVO NE TRAJE 2 MESECA PA DA SE ZABORAVI OVO JE KRENULO CELO SPORTSKO DRUSTVO U KRECANU NEMA STA VISE DA SE PROGUTA I ZABORAVI OVO JE SADA USLO U KONACNI OBRACUN A MOZE DA SE DESI DA ZVALAVOG ZBACI IZ FOTELJE UPRAVO PARTIZANOVI FANOVI A IMA IH I ZA GLASANJE I ZA CACILEND POPRILICNO

Nazad
Vrh