SPORT-Opšta tema

Vašington na skandiranje Željku pokušava da ode ali ga Vanja sprečava.Ovo neće valjati.Sad Zvezda mora pustiti Partizan jer ako izgube derbi oni su gotovi za ovu sezonu i da dođe ko hoće.Ako se desi obrnuto,Željkova stranka će se brzo rasuti.Zato grobari navijajte za Zvezdu jer nakon toga će doći bolja vremena.Ovaj vas je dobro zavadio.

Pa taj Vašington vuče Partizan.Parker treba da greje malo klupu jer ne daje ono što se od njega zahteva.Kako ga Bonga zamene odbrana se pobudi.Željkovim vođstvom vi niste imali konstantnu odbranu,To znači da treba da igraju Lakić i Osetkovski koji juče nisu sekund dobili.Posle se traže krivci tamo gde ih nema.Bez odbrane nema pobede.To je i pokazao finiš meča.

kada se pogleda malo unazad
ovo je onaj mec kada je mirota gazio liniju

startna petorka zvezde-----vildoza-nedovic-lazarevic,petrusev-mitrovic
startna petorka barse------satoranski-laprovitola-kalinic-mirotic-vesely

to je cuvena sezona kad nam dolazi kampazo iznenada jer je jaz izmedju budzeta zvezde i partizana ogroman
pa se napravila fora sa kampazom koliko je navodno placen,naravno gobari i to progutali jer "lago gi obradis" :) ;)

Mi neznamo kako sve funkcionise u zadnjoj posti Srbiji pa si ti sad izmislio toplu vodu (n) Ovde se radi o necemu drugome prilikom raskola izmedju SNS sljama lopova i pljackasa i ljudi koji svojim delima zele nesto da promene i unaprede ciju stranu treba da drze normalni i karakterni gradjani ove drzave od lopova i olosa ili od velikana pa ovde jedna dobra vecina zeli da omalovazi i ispljuje velikane a da indirektno podrzi nestrucnu SNS FUKARU e tu je samo neki dijalog ko ce kome lepse i slikovitije da objasni da bi se bolje razumeli ::vino::
To su ljudi koji su ostavili trag u sportu ( zoc, dzaja i nole) ali su svesno usli u trangre frange sa mafijom, tu si uvek grbav na kraju kako god da okrenes. Ne dizati takve ljude u nebesa i nema mesta divljenju jer oni znaju sigurno sta i gde i kako funkcionise ovde kod nas.

Ne treba kolegu uzimati uvek za ozbiljno voli da se sali.Tri godine nije priznavao da mu predsednik duva u istu tikvu,a gle sad najveci krivac do juce najveci biznismen spasitelj siso sa regala i sipa novac.Kolega mani se vise Dzaje imate vi svoje bisere istorija ne pocinje sa ovom vlascu.I ovi su prolazni pa ko prezivi pricace nicije brljotine ne smete zaboraviti

dakle jasno je kao dan da je amerima pun k bio zeljka i njegovog deranja

videcemo sta ce navijaci reci na ovo,kako deluje najbolje bi mozda bilo da se derbi igra bez publike(ovo mislim da je to partizanu bolje)
ako to sns resi da bude bez publike onda je mozda i moguce iznenadjenje

Vidim da ne smes da se odvazis i da igras na Zvezdu a vidim i Zoki230 se uplasio cim pominje nebuloze da Zvezda pusti Partizana uplasio se jer ne razume ovu igru i ne poznaje elementarne stvari u kosarci a zvrlja bezveze ko dete a sad me saslusaj kakav ce scenario biti . Zatvorice Wasingtona a Zvezda zna da odigra odbranu nebeski bice flaster na njemu i kada to budu uradili ostatak tima ima da bude konfuzan i neupotrebljiv .Kalates ne moze neku vecu minutazu da izgura a ako krene Sterling da prenosi loptu tu gubi snagu i koncentraiju u prenosu i kasnije krecu neminovne greske ili los sut .Mi smo pre dve godine platili ceh kada smo sezonu igrali bez pleja a Wasington doslovno igra koliko mu dozvolis .
Cega se ti plasis sta ti sada pravi haos u glavi reci mi :sta: ❓

Ne treba kolegu uzimati uvek za ozbiljno voli da se sali.Tri godine nije priznavao da mu predsednik duva u istu tikvu,a gle sad najveci krivac do juce najveci biznismen spasitelj siso sa regala i sipa novac.Kolega mani se vise Dzaje imate vi svoje bisere istorija ne pocinje sa ovom vlascu.I ovi su prolazni pa ko prezivi pricace nicije brljotine ne smete zaboraviti
Nikada u zivotu nista nisam komentarisao za Ostoju ako nadjes bilo kakav moj post pozitivan ili negativan imas od mene peceno prase uzeo ga usta nisam u nijednom kontekstu ja sam uglavnom pricao o Zvezdinim legendama i biserima nemoj sada da da mi stavljas na racun nesto sto nije bilo samo istinu

kada se pogleda malo unazad
ovo je onaj mec kada je mirota gazio liniju

startna petorka zvezde-----vildoza-nedovic-lazarevic,petrusev-mitrovic
startna petorka barse------satoranski-laprovitola-kalinic-mirotic-vesely

to je cuvena sezona kad nam dolazi kampazo iznenada jer je jaz izmedju budzeta zvezde i partizana ogroman
pa se napravila fora sa kampazom koliko je navodno placen,naravno gobari i to progutali jer "lago gi obradis" :) ;)
Ovde ste najbolje obradili Mirotica covek pruzio ruku i dogovorio se sve sa Partizanom ali ga je neko lako obradio i covek pobeze na drugi kraj planete .
MOZDA JE NAJBOLJE DA NIKOG VISE NE OBRADJUJETE JER 21 VEK JE LJUDI SE PLASE A I MNOGI KOJI SE NISU PLASILI SU ZAVRSILI U DUNAVU A DA NE POMINJEM STA JE SE RADILO SA STADIONOM PARTIZANA I SA FUNKCIONERIMA I TRENERIMA NE POMINJI VISE NIKAKVA OBRADJIVANJA A POGOTOVU NE .....................LAKA OBRADJIVANJA PODSECA ME NA AUSVIC I MATHAUZEN ::lose::

Vidim da ne smes da se odvazis i da igras na Zvezdu a vidim i Zoki230 se uplasio cim pominje nebuloze da Zvezda pusti Partizana uplasio se jer ne razume ovu igru i ne poznaje elementarne stvari u kosarci a zvrlja bezveze ko dete a sad me saslusaj kakav ce scenario biti . Zatvorice Wasingtona a Zvezda zna da odigra odbranu nebeski bice flaster na njemu i kada to budu uradili ostatak tima ima da bude konfuzan i neupotrebljiv .Kalates ne moze neku vecu minutazu da izgura a ako krene Sterling da prenosi loptu tu gubi snagu i koncentraiju u prenosu i kasnije krecu neminovne greske ili los sut .Mi smo pre dve godine platili ceh kada smo sezonu igrali bez pleja a Wasington doslovno igra koliko mu dozvolis .
sta da igram kad zvezda jos nije odigrala ni ovo kolo

druze smiri se,popi caj neki za smirenje ;)

Ovde ste najbolje obradili Mirotica covek pruzio ruku i dogovorio se sve sa Partizanom ali ga je neko lako obradio i covek pobeze na drugi kraj planete .
MOZDA JE NAJBOLJE DA NIKOG VISE NE OBRADJUJETE JER 21 VEK JE LJUDI SE PLASE A I MNOGI KOJI SE NISU PLASILI SU ZAVRSILI U DUNAVU A DA NE POMINJEM STA JE SE RADILO SA STADIONOM PARTIZANA I SA FUNKCIONERIMA I TRENERIMA NE POMINJI VISE NIKAKVA OBRADJIVANJA A POGOTOVU NE .....................LAKA OBRADJIVANJA PODSECA ME NA AUSVIC I MATHAUZEN ::lose::
posle svih ovih zavrzlama ko je trebao doci,ko ostati,ko je dosao,ko otisao

iskreno i ta fama o miroticu sad deluje bas tako
sve se dogovorio a ustvari se nista nije dogovorio

Jesi li siguran u to što pišeš.Jedino pobeda u derbiju diže Partizan ili ostaje na začelju.Šta odgovara više SNS-u.Partizan u ovom trenutku ne može da pobedi zvezdu.A to što si napisao ti scenario-to znaju i deca iz zabavišta.Normalno da će zatvarati Vašingtona,neće valjda Lundberga ali će pre Sterlinga trebati da zaustavi.Vašington je besan na publiku,kao i Tajrik.Sem Bonge i Marinkovića niko nije tapšao i kao što sam i pisao i sinoć se ostvarilo.Vi navijate za Željka a ne za Partizan.

Šta ti znaš šta se dogovorilo.To su sve priče iz tabloida.Kako se nije pričalo da će u Zvezdu.Da ste imali para i da je on hteo ,lako bi se dogovorili.A pravo da ti kažem Mirotić i nije baš neko veliko pojačanje.Pride što je cepao srpsku zastavu.prosečan igrač.

Šta ti znaš šta se dogovorilo.To su sve priče iz tabloida.Kako se nije pričalo da će u Zvezdu.Da ste imali para i da je on hteo ,lako bi se dogovorili.A pravo da ti kažem Mirotić i nije baš neko veliko pojačanje.Pride što je cepao srpsku zastavu.prosečan igrač.
Sve si u pravu nego daj malo za promenu pozovi COCIJA VECERAS DA GLEDATE ZAJEDNO MEC SA BARSOM I ISPRICAJ MU SVE TO STO SI PLANIRAO MENI DA ISPRICAS jer ja sam mnogo premoren ovih dana i nemogu da ispratim pazljivo sve tvoje postove a vidim da su kvalitetni i ja da se pitam ja bi tebi dao frekvenciju kao Andjusu da radis analize jer vidim da imas oci i pozadi a i oplemenjen si sa pregrst zanimljivih informacija mislim da bi emisija bila TOP .
ps SAMO TI POZOVI COCIJA 064 VECERAS NASECKAJ NEKO MEZE I UZIVAJ VECERAS U LEPOJ PREDSTAVI ::super::

Sve si u pravu nego daj malo za promenu pozovi COCIJA VECERAS DA GLEDATE ZAJEDNO MEC SA BARSOM I ISPRICAJ MU SVE TO STO SI PLANIRAO MENI DA ISPRICAS jer ja sam mnogo premoren ovih dana i nemogu da ispratim pazljivo sve tvoje postove a vidim da su kvalitetni i ja da se pitam ja bi tebi dao frekvenciju kao Andjusu da radis analize jer vidim da imas oci i pozadi a i oplemenjen si sa pregrst zanimljivih informacija mislim da bi emisija bila TOP .
ps SAMO TI POZOVI COCIJA 064 VECERAS NASECKAJ NEKO MEZE I UZIVAJ VECERAS U LEPOJ PREDSTAVI ::super::
A da se skines ti cociju sa organa??

Možete da pišete o mornaru šta hoćete ali za Mirotića je u pravu.Neko je rekao da on ne može igrati u Partizanu a saznaće se i šta se oko toga dešavalo.Samo nemojte da kažete da niste znali.

Nazad
Vrh