SPORT-Opšta tema

Јбг... кад је ономад прошло 7+ онда се одмах прави холдинг... Ко нам крив кад нисмо играли....

-------------------------------------------------------
Још једна реч о Жељку... (непотребна)

Сам је ушао у коло са мафијом... сам се дружио и подржавао тог остоју кад су рушили фк Партизан и југословенско спортско друштво.
Знао је још пре почетка сезоне да има лош тим.
Сам је бирао играче са Савићем и остојом.
Можа мало већа плата у односу на резултате али ништа у односу на Киксија који је опељешију касу фсс-а.
Сам је пао, сам се убио.

Најбољи тренер у историји кошарке. Неоспорна чињеница. И најбоља опција за Партизан.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

И још једна ствар око Морнаревог сенилног Драгана подгрејаног леша Џајића:

Џајић је правио двоструке уговоре са играчима. Уговоре са мањим износима је приказивао у фсс и плаћао мањи порез.
Где је разлика у маркама друже Морнар!

Ti znas Wuksajlo da je Zeljko mogao da trenira bilo kog Euroligasa to mu je najmanji problem i Novak Djokovic je mogao da zivi u bilo kojoj zemlji a u toj zemlji svojim autoritetom i
ugledom unapredi teniski sport i napravi teniske turnire .Ali kada se covek odluci za Srbiju to nije da bi se on slizao dusevnom bolesniku koga narod nije izabrao na izborima zadnjih nekojiko puta niti zbog ugovora jer i sutra Jokic da se vrati i Bogdan Bogdanovic budi ubedjen da se ne vraca u Srbiju da bi uzeo pare niti da bi se slizao sa SNS om medjutim ako ti u Srbiji nameravas nesto da gradis ili da napravis turnir ili bilo sta moras da zakucas na vrata sekte kao u 14 veku tako to funkcionise i ti pokusaji da se balansira sa lopovima i olosem su neminovni jer drugacije ne moze .Kada kazes dao podrsku limaru a kako drugacije ti to zamisljas da dodje u Srbiju i da smeni SNS kadar .Vidim vi ste smenili Covica a oterao vam je nekoliko trenera bez ikakvog razloga i to trenere koji nisu davali podrsku studentima niti su boli oci na bilo koji nacin . Sto se Dzaje tice obasni mi on je muljao i oterali ste ga a koga ste doveli ❓ :sta: i de ste nasli Kokezu u gradskoj biblioteci de je strucna literatura e taj nije muljao taj je bio transparentan sve po zakonu radio a posle Kokeze ste doveli grobara OFK Beograda preporucio se sviojim ranijim radovima I SADA CETE VI CRVENO BELI FANOVI KOJI STE RAVNODUSNO TO SVE ISPRATILI BEZ GNEVA BEZ MEDIJSKE POMPE CAK STE I OSUDJIVALI I PLJUVALI DZAJICA OVDE NA FORUMU A JA GA BRANIO I NJEGA I NJEGOVO ZIVOTNO DELO VI CETE SADA KAO DUSEBRIZNICI DUSE -MALE DA SAVETUJETE STA CE KOMSIJA DA RADI I KAKO DA UREDJUJE SVOJU KUCU .U LJUTICE BOGDANA JE NAVODNO SVE SREDJENO I UREDJENO NEBO PLACE ZA STRUCNJACIMA I LEGENDAMA KLUBA A U KANCELARIJI SLIKE TERZE I VUCICA NADAM SE DA U NASIM KANCELARIJAMA JOS NISU ZAKACENE TAKVE SLIKE I PORTRETI TO BI BILO KAO DA JE NEKO ZAKACIO HITLERA DALEKO BILO BIZARNO DA NEMA GDE DALJE :sta:🚾

Hvala Svetom Zeljku.
Prosle godine si podrzao upravu Zvezde u fudbalu iskusno si smatrao da je to nesto najkvalitetnije u tom momentu i da treba zadrzati taj kurs pa si sada krenuo da kidises na Zeljka A STIDLJIVO PODRZAVAS LIMARA a zaboravis sta si sve pricao i radio pa JA SAM ISAO JUCE PO KISI DA DOCEKAM STUDENTE KOJI SU KRENULI PESKE I NA BICIKLAMA KAO JA SAM PATRIOTA A GDE STE VI KAD TREBA :sta: NE MOGU DA RAZUMEM OVO balansiranje STO BI CARAPANI REKLI DJA OVAMO DJA TAMO ::lose:: moras da se odlucis NITI SMRDIS NITI MIRISES JEL IMAS TI SVOJ STAV ILI BAULJAS NEPOVEZANO KO TVOJ SELJA ZOKI230 daj malo dozovite se zdravom razumu i pocnite da cenite za promenu malo kvalitet dosta vise ovog mentalnog lelujanja 🪠

zasto nije izbacio rakocevica ili jarica iz tima tada a svi na svetu su znali da ta dvojica igraca nemogu zajedno

sad se od teme busenja od strane igraca(opet nikog nije izbacio ako je tako) doslo do toga da je sezona otisla u nepovrat jer se nisu vratili carter letom

i zasto ja ili bilo ko sad treba da veruje zeljku na ovom izlaganju kad 5 godina prica kako on sastavlja tim,samo se setite onih radinih pitanja sa konferencija kad je zoc odgovarao drsko

5 godina cuti i sad eto nije dobro,onda mu izgovor bio covic--svaka konferencija isla prica--znamo svi dobro gde smo itd itd
znaci kao covek jednostavno uzas

sto kaze vanja ni njima(igracima) nije jasno sta se desava a sad verujem da i nije posle
Ti si LULE28 najvise pljuvao Dzajica i podrzavao njegovo uklanjanje a 90 posto clanova foruma crveno belih je podrzavala hapsenje Dzaje tako da bi zamolio posto je to tako da ne sire taj patriotizam na nas a ja bi prvi kao gest dobre volje poklonio limara Zvezdi ovako neukaljanog i strucnog koji nista nije kriv da vam napravi matematku i napuni budzet mislim da bi bili veoma zadovoljni

Шта јој је фалило да постигне погодак?
Неискуство.

--_------------_------_++±+++++++++

Није добро да навијачи Партизана звижде својим играчима одмах на почетку утакмице.
Они су заслужили јер не играју како треба али не треба пд самог почетка.

Звижде и свом капитену Маринковићу.

Та негативност је проузроковала и повреду Покушевског.

Скандирају Лучићу из противничког тима а звижде свом капитену.

Управа напоље и остоја да свира фрулу то је у реду....

Углавном, волео бих да екипи крене... одмах после Звезде.

Да су навијачи подржали тим можда не би на крају полувремена губили.

Да ли ми се чини да постоји група навијача који навијају за тим?

Шта јој је фалило да постигне погодак?
Неискуство.

--_------------_------_++±+++++++++

Није добро да навијачи Партизана звижде својим играчима одмах на почетку утакмице.
Они су заслужили јер не играју како треба али не треба пд самог почетка.

Звижде и свом капитену Маринковићу.

Та негативност је проузроковала и повреду Покушевског.

Скандирају Лучићу из противничког тима а звижде свом капитену.

Управа напоље и остоја да свира фрулу то је у реду....

Углавном, волео бих да екипи крене... одмах после Звезде.
Mora kancerogeno tkivo da se odstrani da bi organizam bio zdrav dok se SNS KANCER I ULJEZ LIMAR NE ODSTRANI SAMO BOJKOT JEDINO NORMALNO I ISPRAVNO RESENJE sve drugo ide u prilog SNS fukari .
Ako ne smanje na kladionicama kvotu na pobedu Partizana kuci kladionice ce uci u takav problem jer ovi ovakvi i sa ovakvom atmosferom u Beogradu tesko da ce moci ista da opepele . ::lose::

А шта ако Партизан победи вечерас?
А води на почетку 4. четвртине 10+.

У прошлој утакмици у 3. је било -25.

Заборавићете Жељка и из петних жила ћете навијати против Звезде.

Ако победите Звезду љубићете остоју...

Шта је Оцокољић урадио да би екипа поново почела да побеђује?

Вратио им телефоне :) .

Заборавићете Жељка колико сутра....

Тренер са 217.000 евра плате губи а овај помало непознати који је пре Партизана причао нешто на арени плаћен (вероватно) око 7.000 хиљаде евара добија утакмице...

Да се пресаберете мало и да кренете да навијате за екипу...

На крају крајева не игра тренер него играчи... непотребно издизање изнад стварне вредности...

Poslednja izmena:
А шта ако Партизан победи вечерас?
А води на почетку 4. четвртине 10+.

У прошлој утакмици у 3. је било -25.

Заборавићете Жељка и из петних жила ћете навијати против Звезде.

Ако победите Звезду љубићете остоју...
Samo ti stavi na Zvezdu sledece nedelje 200 eura i ljubices ti mene umesto Ostoje ako nesto razumes i da cvrkuces uz vocnu salatu i sladoled ..........e sad ako si pametan ::novac::

Нисам паметан... не коцкам се.
Или јесам?

Није ни важно.

Шта ако Звезда изгуби од Барселоне?
Биће то свакако неизвесна утакмица...

Нисам паметан... не коцкам се.
Или јесам?

Није ни важно.

Шта ако Звезда изгуби од Барселоне?
Биће то свакако неизвесна утакмица...
Onda pusti LULETA28 da se odvazi i da stavi na Zvezdu protiv Partizana nadam se da sme iako igra kvote od 1,12 do 1,25 ovde savetujem Luletu28 da opauci pola plate na mandove i da me spominje medjutim bojim se da ce Lule da se uplasi od visoke kvote i da ustukne .Sad je sansa da se poprave crvena krvna zrnca nailazi ruza vetrova

Kao sto se s vremena na vreme sete Dragana Mancea tako ce i Zeljka brzo da prebole. Jos samo da se Zeljko oglasi i da kaze da mu je drago sto je trgao ekipu. Sve u svemu veceras sam grobari od vas ocekivao vise. Nit ima jedinstvene podrske Zeljku nit ima jedinstvenog bojkota.

Nazad
Vrh