SPORT-Opšta tema

Vama su svi botovi koji ne misle kao vi. Taj vas svetac je osvojio vise sa inostranim klubovima nego sa vama. Konacno, vi ne znate ni zbog cega je svetac otisao. Da li je to zbog Savica ili Ostoje, ili zbog Raznatovica, zbog Vucica, da li su ga amerikanci bojkotovali, da li ga je kapiten izneverio, da li nisu hteli da vrate Vujosevica?? Na kraju nije se oprostio ni od kluba ni od igraca ni od navijaca. Jadnostavno pobegao. Da li bi pobegao da ima skor 9-4 umesto ovih 4-9?? Pa ima nesto i do njega.

Kad se tastatura navijaci upinju da nam objasne kako mi treba da vidimo naseg trenera i legendu kluba i kako treba da se ophodimo prema njemu.
I to vec uprono forsiraju skoro 5 godina, valjda je takva direktiva iz maticne baze.

Pa ovo nema ni u ćacilendu.
Pa vi ste bolje obavešteni o dešavanju u ćaćilendu.Ima dosta tamo vaših koji hoće da uče.
Ako si navijač ne mora da znaš bolje od nas koji nismo.Jesam ja pisao šta će se desiti kad budete imali 2 povređena.Jesam li pisao kako će jedan po jedan otkazivati poslušnost.Sve se to dešava sada ispred vaših očiju ali ne priznajete jer je to Zvezdaš napisao.

Ovome izgleda nema kraja, svaki dan 10 razlicitih vesti
Sta god da rese, trebalo bi konacno da odluce.

Poslato sa ABR-NX1 pomoću Tapatoka

iskreno poceo sam da se nasladjujem sa ovim desavanjima u partizanu kad vidim razmisljanje prosecnog grobara

pa da ponovimo
"lako gi moz' obradis"

kad se setim da je dule sam sebi nabio platu u partizanu,pa kad je smenjen a klub ostao bez tih velikih para koje je dobijao u to vreme,duletu nije isplacen novac pa ovaj tuzio klub,a gde su jos igraci...samo su drobnjak i sasa pavlovic oprostili dugove

fora bi sad bila da se jos zeljko javi i da potrazuje neisplacenu platu jedno pola godine,jedno cirka milion evrica :haha: :haha: :haha:
Nemoj pricati o dugovima i ko je isplacen a ko neisplacen jer vrlo dobro si upoznat kako je tekao razvojni put uzdizanja Feniksa iz pepela i bankrota od vremena Tadije Dragicevica gde niko od igraca nije primao platu mesecima pa preko tuzbi nekih crnaca prema Zvezdi kasnije zbog neisplacenih zarada i kazni FIBEa bilo je i preminulih kao Odzo .Dok ti klub vodi ova sns drim tim ekipa ne pricaj o nikakvim dugovima i reketima a veruj mi da nije ni smesno pogotovo ono placanje Hrvatima da igrate euroligu umesto njih ::novac::
Tako da nista nije smesno sve ovo sto se dogadja u Srbiji je najgori horor sa nesagledivim posledicama koje cemo svi tek osetiti sve ono dobro je ubunareno i unisteno sistematski i bojim se da ce ovakav nacin vladavine ostaviti ogromne posledice po nas narod tako da ovo sve moze da bude samo ne smejanje ::lose::

Vama su svi botovi koji ne misle kao vi. Taj vas svetac je osvojio vise sa inostranim klubovima nego sa vama. Konacno, vi ne znate ni zbog cega je svetac otisao. Da li je to zbog Savica ili Ostoje, ili zbog Raznatovica, zbog Vucica, da li su ga amerikanci bojkotovali, da li ga je kapiten izneverio, da li nisu hteli da vrate Vujosevica?? Na kraju nije se oprostio ni od kluba ni od igraca ni od navijaca. Jadnostavno pobegao. Da li bi pobegao da ima skor 9-4 umesto ovih 4-9?? Pa ima nesto i do njega.
Ovaj tim nije selektirao Zeljko onako kako je hteo .Njegove prve zelje su izvisile smanjili su budzet jer kod Zeljka ne stoji novac za kupovinu a i pokradeno je mnogo para a bilo je i dovodjenje nekih igraca bez znanja Zeljka kao Osetkovski .Neki igraci koji su vec bili vidjeni u Partizanu su zavrsili u Zvezdi veoma zagonetno i sad taj tim sastavljen od nekih otpadaka jer tu ima mnogo igraca koji su za ABA LIGU to nije ni za kakvo vodjenje I JA TVRDIM DA OVAJ I OVAKAV TIM BEZ POJACANJA NEMOZE NIGDE SA MRTVE TACKE DA DODJU SAD I MESINA I TRINKI I DZIKIC ZAJEDNO OVAJ TIM NEMA NIKAKAV POTENCIJAL .Drugi su birali a za javnost je isla prica da ZOC ima odresene ruke sada mozes da dovedes koga god kuvara internacionalnog hoces od ovog tima ne biva torta bez lesnika i oraha
JOS JEDNA VELIKA POBEDA NESTRUCNIH NAD STRUCNIMA U ZADNJOJ POSTI SRBIJA POBEDA NEZASLUZNIH I NEKVALITETNIH NAD ZASLUZNIMA OPROBANI RECEPT ZA BUDUCNOST OVE DRZAVE SE NASTAVLJA ::lose::

I te kako imate dobar tim.Samo malo manje da Žoc arlauče.Pa to ni mala deca neće progutati.Moj unuk sa 4 godine kad mu nešto braniš,on namerno to radi.Da sam bio na mestu Pokuševskog koji čak nije bio ni kriv,zalepio bi ga za stolicu i ne bi ustao do kraja utakmice.Odmah bi našao angažman i to bolje plaćen.U Zvezdi bi sigurno bio među top 3 igrača.Promaši.Pa šta-ni prvi ni poslednji put.Ali se posle videlo da namerno šutira i promašuje.

I te kako imate dobar tim.Samo malo manje da Žoc arlauče.Pa to ni mala deca neće progutati.Moj unuk sa 4 godine kad mu nešto braniš,on namerno to radi.Da sam bio na mestu Pokuševskog koji čak nije bio ni kriv,zalepio bi ga za stolicu i ne bi ustao do kraja utakmice.Odmah bi našao angažman i to bolje plaćen.U Zvezdi bi sigurno bio među top 3 igrača.Promaši.Pa šta-ni prvi ni poslednji put.Ali se posle videlo da namerno šutira i promašuje.
Ne bi mogao da zalepis najtrofejnijeg na svetu jer si ti DOMAR ILI LOZAC PO STRUCI . Znaci otisli smo u septicku jamu kao narod kada DOMARI I LOZACI DRZE SLOVO a mlatis praznu slamu kao da si NUKLEARNI FIZICAR .Vidim da ne cenis pametne i kapacitetne ljude iako sam siguran da si u svom kolektivu dok si bio poslovno aktivan bio pitom i poslusan a mozda i partijski podoban i da si klimao klavom gore-dole kao da radis u mc donaldsu .Medjutim sada kada si uvatio penziju povampirio si se a mozda su i mozdane celije malo krenule da popustaju sto je i normalno sa godinama i sada si se okurazio od kada ti je penzija povisena dva posto a inflacija 22 posto pa bi i ti da kazes nesto a ne znas sta konkretno pa kao oni nasmrkani klinci ti bi da bijes i da postavljas i da smenjujes i da ocenjujes a razumes se u kosarku ko Marica u krivog djokicu .
Neznam kako da neutralises ovaj nagon lupanja gluposti i zvrljanja gomile nebuloznih postova u nedogled i de se zakaci za ovu temu 18 000 postova ludila ima li kraja ovo vise nije ni bizarno ni morbidno vidi tamo u kutiji sa lekovima jel ima neki trodon ali uzmi ove vece da te sto duze drzi veselim i razdraganim a ja cu da primetim po tvojim postovima jesi li uzeo pravi lekic ili nisi 💊

Pa vama treba ceo Hemofarm.
Baš naprotiv,držao sam do sebe dok sam radio.Nisam dozvoljavao da mi skaču po leđima.Znao sam svoj posao i nekoliko puta su mi pretili suspenzijom u DZ što našminkani kadar misli da bolje zna kako treba grejati.Kad vidim pootvarane prozore ja smanjim i mogu da se slikaju.
Vest: Nvora,Karter i Rivero su oteti od Partizana.Posle kuknjava i nakon toga ja miran bar mesec dana.

Ovaj tim nije selektirao Zeljko onako kako je hteo .Njegove prve zelje su izvisile smanjili su budzet jer kod Zeljka ne stoji novac za kupovinu a i pokradeno je mnogo para a bilo je i dovodjenje nekih igraca bez znanja Zeljka kao Osetkovski .Neki igraci koji su vec bili vidjeni u Partizanu su zavrsili u Zvezdi veoma zagonetno i sad taj tim sastavljen od nekih otpadaka jer tu ima mnogo igraca koji su za ABA LIGU to nije ni za kakvo vodjenje I JA TVRDIM DA OVAJ I OVAKAV TIM BEZ POJACANJA NEMOZE NIGDE SA MRTVE TACKE DA DODJU SAD I MESINA I TRINKI I DZIKIC ZAJEDNO OVAJ TIM NEMA NIKAKAV POTENCIJAL .Drugi su birali a za javnost je isla prica da ZOC ima odresene ruke sada mozes da dovedes koga god kuvara internacionalnog hoces od ovog tima ne biva torta bez lesnika i oraha
JOS JEDNA VELIKA POBEDA NESTRUCNIH NAD STRUCNIMA U ZADNJOJ POSTI SRBIJA POBEDA NEZASLUZNIH I NEKVALITETNIH NAD ZASLUZNIMA OPROBANI RECEPT ZA BUDUCNOST OVE DRZAVE SE NASTAVLJA ::lose::
Da ne trubi vise mornar, sto veliki zoc nije podneo onda ostavku na pocetku prvenstva ako se nista nije pitao oko pojacanja?
Sto nije podneo ostavku pre pocetka ili na pocetku prvenstva ako je video kradju?
Nego cuti, prima platu, lozi grobare, i sad kad ga svi kantaju kao nista ne valja. Smesno.

Ne bi mogao da zalepis najtrofejnijeg na svetu jer si ti DOMAR ILI LOZAC PO STRUCI . Znaci otisli smo u septicku jamu kao narod kada DOMARI I LOZACI DRZE SLOVO a mlatis praznu slamu kao da si NUKLEARNI FIZICAR .Vidim da ne cenis pametne i kapacitetne ljude iako sam siguran da si u svom kolektivu dok si bio poslovno aktivan bio pitom i poslusan a mozda i partijski podoban i da si klimao klavom gore-dole kao da radis u mc donaldsu .Medjutim sada kada si uvatio penziju povampirio si se a mozda su i mozdane celije malo krenule da popustaju sto je i normalno sa godinama i sada si se okurazio od kada ti je penzija povisena dva posto a inflacija 22 posto pa bi i ti da kazes nesto a ne znas sta konkretno pa kao oni nasmrkani klinci ti bi da bijes i da postavljas i da smenjujes i da ocenjujes a razumes se u kosarku ko Marica u krivog djokicu .
Neznam kako da neutralises ovaj nagon lupanja gluposti i zvrljanja gomile nebuloznih postova u nedogled i de se zakaci za ovu temu 18 000 postova ludila ima li kraja ovo vise nije ni bizarno ni morbidno vidi tamo u kutiji sa lekovima jel ima neki trodon ali uzmi ove vece da te sto duze drzi veselim i razdraganim a ja cu da primetim po tvojim postovima jesi li uzeo pravi lekic ili nisi 💊
Nema ovo veze mornar sa pravim zivotom, sreo sam mnogo ljudi sa takoreci obicnim i jednostavnom poslovima koji su slabo placeni, ali veoma bistri i umni. Mozes sa njima da se ispricas o gomili stvari, a opet sam pricao sa dosta doktora nauka koji jednistavno nista ne znaju o zivotu i ne razmisljaju trezveno.
Tako da posao i diploma nisu krucijalni za to kakva je ko osoba, o zivotnom iskustvu i znanju pricamo.

iskreno poceo sam da se nasladjujem sa ovim desavanjima u partizanu kad vidim razmisljanje prosecnog grobara

pa da ponovimo
"lako gi moz' obradis"

kad se setim da je dule sam sebi nabio platu u partizanu,pa kad je smenjen a klub ostao bez tih velikih para koje je dobijao u to vreme,duletu nije isplacen novac pa ovaj tuzio klub,a gde su jos igraci...samo su drobnjak i sasa pavlovic oprostili dugove

fora bi sad bila da se jos zeljko javi i da potrazuje neisplacenu platu jedno pola godine,jedno cirka milion evrica :haha: :haha: :haha:
Ti radis za dzabe?

Ti radis za dzabe?
hvala sto uporedjujes mene obicnog smrtnika sa zeljkom
covek ima 60+ godina dodje u svoj klub i onda ga odere od para(ni jedan trener u evropi nema tu platu)
posle prica kako partizan nema budzet kao neki klubovi pa da plate 3 miliona igraca a on licno uzima 2,5

evo gledam limara,bogami izgleda da se ostoja i zeljko u dobrim odnosima
okrivljeni ameri i neki od njih kako prica ostoja ce se skloniti iz tima

cekamo rasplet

Mnogo se vi frljate sa tim ciframa.

Mislio sam na Vujosevica.Niko nije bio upravu zavrat da nudi platu, zna se tu koliko koji trener platu ocekuje. Malo je kvaitetnih trenera na trzistu.

ne frljamo se nego je to tako

limarov predlog za novog s. direktora je paspalj

ukoliko neki od amerikanaca dobije otkaz(oni okrivljeni za ovo) do bajerna mislim da se zeljko vraca

limar rekao da trinki nije ni pozvan da sedne na mesto novog trenera i da su to izmisljene price

Nazad
Vrh