Nemoj pricati o dugovima i ko je isplacen a ko neisplacen jer vrlo dobro si upoznat kako je tekao razvojni put uzdizanja Feniksa iz pepela i bankrota od vremena Tadije Dragicevica gde niko od igraca nije primao platu mesecima pa preko tuzbi nekih crnaca prema Zvezdi kasnije zbog neisplacenih zarada i kazni FIBEa bilo je i preminulih kao Odzo .Dok ti klub vodi ova sns drim tim ekipa ne pricaj o nikakvim dugovima i reketima a veruj mi da nije ni smesno pogotovo ono placanje Hrvatima da igrate euroligu umesto njihiskreno poceo sam da se nasladjujem sa ovim desavanjima u partizanu kad vidim razmisljanje prosecnog grobara
pa da ponovimo
"lako gi moz' obradis"
kad se setim da je dule sam sebi nabio platu u partizanu,pa kad je smenjen a klub ostao bez tih velikih para koje je dobijao u to vreme,duletu nije isplacen novac pa ovaj tuzio klub,a gde su jos igraci...samo su drobnjak i sasa pavlovic oprostili dugove
fora bi sad bila da se jos zeljko javi i da potrazuje neisplacenu platu jedno pola godine,jedno cirka milion evrica![]()
![]()
![]()

Tako da nista nije smesno sve ovo sto se dogadja u Srbiji je najgori horor sa nesagledivim posledicama koje cemo svi tek osetiti sve ono dobro je ubunareno i unisteno sistematski i bojim se da ce ovakav nacin vladavine ostaviti ogromne posledice po nas narod tako da ovo sve moze da bude samo ne smejanje