Nikakve veze nema dali je doktor nauka dobar ili los covek ili dali je lep ili ruzan ja pricam da na svim vitalnim funkcijama ili poslovima moraju da stoje strucni ljudi da bi drzava normalno funkcionisala i napredovala . Nasu drzavu su zajahali nestrucni ljudi sa kupljenim diplomama starlete ,krimosi likovi sa poternica likovi sa dosijeima neskolovani pokvareni iskompleksirani bahati izopaceni pa kada procitam post u kome se blati zivotno delo kvalitetnih i sposobnih ljudi koji su ovoj drzavi osvetlali i obraz i himnu i usrecili ovaj narod nema veze dali je trener ili selektor ili pesnik ili arhitekta pa ajde sto se covek mesecima ne gasi sa pljuvanjem i ulicnim vredjanjima nicim izazvan nego na blagu sugestiju u nekoliko navrata da to nije ljudski i da to nije normalan manir i konverzacija clan Zoran230 kaze a tek cu da ga izvredjam pa i to malo nego savet kako je igrac od 22 godine dozvolio treneru od 60 da povisi ton trebao je da ga zalepi za stolicu ja bi ga zalepio i na ovakve bljuvotine ti meni saopstavas da je Zoran mozda dobar covek i da nije sve u diplomi

.Ovde se radi o POSTOVANJU ILI NEPOSTOVANJU ovo nema veze da li je neko plemenit i dobar ili vec kakav .Ja se na momenat zapitam dali vrsim konverzaciju sa botovima koji zvrljaju za dve crvene ili sendvic jel drugo objasnjenje ne postoji .7 trenera je Zvezda smenila u kosarci ALI JE COVIC OSTAO I OSTACE I SMENICE JOS 27 TRENERA I SVI NALAZE GRESKE TRENERIMA ALI COVICU NIKAKO .SVIMA SMETA ZELJKO ALI NIKOME OSTOJA ,SVIMA SMETA BODIROGA ALI DEJAN TOMASEVIC NE ,SVIMA SMETA DZAJIC ALI KOKEZA I TERZA NE pola nacije je otislo mentalno u krecanu dali od medija ili danonocne torture ili ove garniture na vlasti neznam ALI MENTALNO STANJE NACIJE JE U OZBILJNOM HAOSU