SPORT-Opšta tema

Ovde je krenulo navijanje kada se smenjuju moralni i karakterni i Slavoljub Muslin i Radomir Antic I Zeljko Obradovic i Kari Pesic i Dule Vujosevic i Savo Milosevic Dragan Dzajic ali u Albaniji i na Kosovu napravili ljudi dresove sa fotografijama Sacirija ,Dzake i Manaja kako se raduju uz simbole orla trebali su da stave i cetvrtu sliku Vucica jer da nije njega dresovi bi bili prazni ne bi imali sta da stave .Izkompleksirani psiho je izopacio i upropastio i fudbal i kosarku i vaterpolo i sve sto postoji u ovoj jadnoj drzavi i sinoc na kosarkaskom mecu u Sarajevu smanjili ton na RTS u da se ne cuje PEDERU JADNA I TELEVIZIJA I NOVINARSTVO I MILION ILI DVA MILIONA PODGUZNIH MUVA I ZATUCANIH GLUPAKA KOJI AMINUJU OVOG LUDAKA OVO POSTAJE SVE BOLESNIJE I BOLESNIJE OKRUZENJE 🚾

Nikakve veze nema dali je doktor nauka dobar ili los covek ili dali je lep ili ruzan ja pricam da na svim vitalnim funkcijama ili poslovima moraju da stoje strucni ljudi da bi drzava normalno funkcionisala i napredovala . Nasu drzavu su zajahali nestrucni ljudi sa kupljenim diplomama starlete ,krimosi likovi sa poternica likovi sa dosijeima neskolovani pokvareni iskompleksirani bahati izopaceni pa kada procitam post u kome se blati zivotno delo kvalitetnih i sposobnih ljudi koji su ovoj drzavi osvetlali i obraz i himnu i usrecili ovaj narod nema veze dali je trener ili selektor ili pesnik ili arhitekta pa ajde sto se covek mesecima ne gasi sa pljuvanjem i ulicnim vredjanjima nicim izazvan nego na blagu sugestiju u nekoliko navrata da to nije ljudski i da to nije normalan manir i konverzacija clan Zoran230 kaze a tek cu da ga izvredjam pa i to malo nego savet kako je igrac od 22 godine dozvolio treneru od 60 da povisi ton trebao je da ga zalepi za stolicu ja bi ga zalepio i na ovakve bljuvotine ti meni saopstavas da je Zoran mozda dobar covek i da nije sve u diplomi :sta:
.Ovde se radi o POSTOVANJU ILI NEPOSTOVANJU ovo nema veze da li je neko plemenit i dobar ili vec kakav .Ja se na momenat zapitam dali vrsim konverzaciju sa botovima koji zvrljaju za dve crvene ili sendvic jel drugo objasnjenje ne postoji .7 trenera je Zvezda smenila u kosarci ALI JE COVIC OSTAO I OSTACE I SMENICE JOS 27 TRENERA I SVI NALAZE GRESKE TRENERIMA ALI COVICU NIKAKO .SVIMA SMETA ZELJKO ALI NIKOME OSTOJA ,SVIMA SMETA BODIROGA ALI DEJAN TOMASEVIC NE ,SVIMA SMETA DZAJIC ALI KOKEZA I TERZA NE pola nacije je otislo mentalno u krecanu dali od medija ili danonocne torture ili ove garniture na vlasti neznam ALI MENTALNO STANJE NACIJE JE U OZBILJNOM HAOSU ::pomoc:;
Ok u nekim stvarima se slazemo, na vodecim pozicijama treba da budu posteni i vredni ljudi, diploma je na trecem mestu.
Ja sam samo hteo da ti kazem da nije na mestu da nekog prozivas da li je bio lozac-domar ili prof na faksu.
Ne mora da znaci da neko ko radi jednostavne poslove je glup ili nesposoban, nego jednostavno zivot i zivotne okolnosti su cudo, sta zna da izrezira zivot mi ne mozemo da zamislimo pa neko osane na slabo placenom poslu a sposoban je i bistar.

Ovde je krenulo navijanje kada se smenjuju moralni i karakterni i Slavoljub Muslin i Radomir Antic I Zeljko Obradovic i Kari Pesic i Dule Vujosevic i Savo Milosevic Dragan Dzajic ali u Albaniji i na Kosovu napravili ljudi dresove sa fotografijama Sacirija ,Dzake i Manaja kako se raduju uz simbole orla trebali su da stave i cetvrtu sliku Vucica jer da nije njega dresovi bi bili prazni ne bi imali sta da stave .Izkompleksirani psiho je izopacio i upropastio i fudbal i kosarku i vaterpolo i sve sto postoji u ovoj jadnoj drzavi i sinoc na kosarkaskom mecu u Sarajevu smanjili ton na RTS u da se ne cuje PEDERU JADNA I TELEVIZIJA I NOVINARSTVO I MILION ILI DVA MILIONA PODGUZNIH MUVA I ZATUCANIH GLUPAKA KOJI AMINUJU OVOG LUDAKA OVO POSTAJE SVE BOLESNIJE I BOLESNIJE OKRUZENJE 🚾
A kako ti gledas na sinocno skandiranje Vucicu??

Ok u nekim stvarima se slazemo, na vodecim pozicijama treba da budu posteni i vredni ljudi, diploma je na trecem mestu.
Ja sam samo hteo da ti kazem da nije na mestu da nekog prozivas da li je bio lozac-domar ili prof na faksu.
Ne mora da znaci da neko ko radi jednostavne poslove je glup ili nesposoban, nego jednostavno zivot i zivotne okolnosti su cudo, sta zna da izrezira zivot mi ne mozemo da zamislimo pa neko osane na slabo placenom poslu a sposoban je i bistar.
On je skolovan kao Toma grobar doskorasnji predsednik Srbije sve prsti od znanja pa je osetljiv po prirodi pa saopstava deci iskusno JA DA SAM BIO U HALI JA BI OVOG ROBIJU ZALEPIO ZA SEDISTE DA BI ME ZAPAMTIO ZA CEO ZIVOT vidi PEKSONE sve je to lepo ali ako ne postujes ucitelja ili uciteljicu u skoli onda je to mnogo lose a najvise po tu decu jer nemaju pravi sablon za buducnost sta znaci postovanje i kako to treba da izgleda i koje treba da budu prave vrednosti u zivotu .Nazivati coveka koji je imao saobracajnu nesrecu ROBIJA je mnogo lepo i uctivo a saobracajka moze da se dogodi ama bas svakom daleko bilo ali ti nisi rekao ovoj dvojici iz Kekende da je to mnogo ruzno i neumesno i da se ne treba sprdati sa tim stvarima ali si se uplasio da se Zoki230 ne uvredi sto nije magistrirao pa da mu das gas i moralnu podrsku da ne dozivi stres sto se nije skolovao JA SAM BIO NAJGORI UCENIK GENERACIJE IZ DVE SREDNJE SKOLE SU ME IZBACILI PA NIKOGA NE VREDJAM I NE LUPAM GLUPOSTI tako da se ne boj nista nece ZOKI230 da se uvredi sto nije hteo da uci ali mora da se vrati na fabricko podesavanje i da se sa vremena na vreme umije ladnom vodom jer drugacije ne moze ako nece da ide u Evropsku uniju a ako oce da ide u Evropsku uniju ili u rialiti onda moze da nastavi po starom

A kako ti gledas na sinocno skandiranje Vucicu??
Nisi se valjda potresao 💊 nije te valjda zabolelo pa nisu vredjali Djokovica a ni Obradovica a nisu prozivali ni Alimpijevica a ni Ristica ili Dangubica ili nekog velikog coveka nemoj da se traumiras kao penzioneri od 88 godina salili se ljudi ne mrze Bosanci nas to su dobri ljudi a ne mrze nas ni Crnogorci ni Makedonci ni Bugari ni Slovenci a i ovi Hrvati su jednim dobrim delom bivsi Srbi vama su ustupili mesto u euroligi samo celo to okruzenje oko nas predsednik misli da nas mrze i truje ovaj jadan narod skoro 40 godina danonocno .On je za to uspesno trovanje i dobio od Slobe trosoban stan bez dana radnog staza 90 tih godina . Obnovio je nas Aki porodicnu kucu u okolini Bugojna i ja se nadam kada zglajzne jednog dana da ce tamo da se preseli nacisto u Cipuljice kod svojih Bosanaca a to su najbolji ljudi u Evropi boljih nema i gostoljubivi a siguran sam da ce mu dati i Bosansko drzavljanstvo ali mora za pocetak da bi stekao uslov da provede neko vreme u Bosni

Ovaj tim nije selektirao Zeljko onako kako je hteo .Njegove prve zelje su izvisile smanjili su budzet jer kod Zeljka ne stoji novac za kupovinu a i pokradeno je mnogo para a bilo je i dovodjenje nekih igraca bez znanja Zeljka kao Osetkovski .Neki igraci koji su vec bili vidjeni u Partizanu su zavrsili u Zvezdi veoma zagonetno i sad taj tim sastavljen od nekih otpadaka jer tu ima mnogo igraca koji su za ABA LIGU to nije ni za kakvo vodjenje I JA TVRDIM DA OVAJ I OVAKAV TIM BEZ POJACANJA NEMOZE NIGDE SA MRTVE TACKE DA DODJU SAD I MESINA I TRINKI I DZIKIC ZAJEDNO OVAJ TIM NEMA NIKAKAV POTENCIJAL .Drugi su birali a za javnost je isla prica da ZOC ima odresene ruke sada mozes da dovedes koga god kuvara internacionalnog hoces od ovog tima ne biva torta bez lesnika i oraha
JOS JEDNA VELIKA POBEDA NESTRUCNIH NAD STRUCNIMA U ZADNJOJ POSTI SRBIJA POBEDA NEZASLUZNIH I NEKVALITETNIH NAD ZASLUZNIMA OPROBANI RECEPT ZA BUDUCNOST OVE DRZAVE SE NASTAVLJA ::lose::
Stalno izvlačiš neke reči iz konteksta.Željka nazivam svakojakim imenima jer ga ne smatram čovekom i sve vreme to potenciram.Trofeje mu niko ne može oteti.Čovek koji vedri i oblači u Partizanu-nikad nije kriv.Od kad ga ja tako prozivam,on o svemu priča samo ne o košarci ( osim ako pobede).A za ono dete mi se smrko.Ne misliš da na taj način širi mržnju između 2 kluba.Sve vreme govori da on zna da oni ne mogu ništa postići jer kao mi znamo zbog čega.EL govori sve a prošle i ove godine ne spominje.
Svi igrači koji su u Zvezdi su viđeni u Partizanu.To je patetika.Što malo nije odvojio od svoje plate pa bi možda nekog doveo.Svi ti igrači na koje aludiraš su odbili malo kruće klubove.Koliko bi Karter igrao pored Karlika,Sterlinga,Vašingtona.Nvora mu nije odgovarao jer on igra na svoju ruku i takođe ima konkurenciju.....Toliko o tome koliko se razumeš u košarkaške špekulacije.Samo ono što Žoc izjavi.Ti znaš šta je Željko znao a šta nije.kao da sedite pored njega.Evo 5 dana-oće kaki,neće kaki.Tek je posle kroz igru video ko mu ne odgovara.Tebi je Osetkovski loš igrač.Pa šta mi treba da kažemo za neke naše igrače ali opet igraju.
Niste na početku sezone govorili da su otpaci.
Tek ću da ga izvređam-nisi dovršio citat.Ako povuče ostavku a ako ne zvaću ga kako sam ga zvao ovih dana.Mene je kao navijača Zvezde razbesnelo ponašanje prema Pokuševskom koji u datom momentu ni kriv ni dužan biva vučen za ruku i trpio pogrdne reči.Ti ga ne bi zalepio nego bi ga još poljubio u **greška koliko ga voliš.Daj bre grobari.Samo budite realniji i neće biti loših komentara.Ja mislim da mi odlazak bilo kog trenera nismo veliko ni komentarisali ako ne grešim.Nakon više poraza i ne viđenja boljitka-trener ide.Jedino kod vas posle toliko poraza to ne važi-menja se ceo tim i opet svetac nije zadovoljan.
Zvezdi je ovo prva sezona da je kupila ono što je mislila.Željko nije čekao te što su došli u Zvezdu nego je čekao NBA igrače-da se ne lažemo.Ko je ovde lud,mi i ceo svet ili vi.

On je skolovan kao Toma grobar doskorasnji predsednik Srbije sve prsti od znanja pa je osetljiv po prirodi pa saopstava deci iskusno JA DA SAM BIO U HALI JA BI OVOG ROBIJU ZALEPIO ZA SEDISTE DA BI ME ZAPAMTIO ZA CEO ZIVOT vidi PEKSONE sve je to lepo ali ako ne postujes ucitelja ili uciteljicu u skoli onda je to mnogo lose a najvise po tu decu jer nemaju pravi sablon za buducnost sta znaci postovanje i kako to treba da izgleda i koje treba da budu prave vrednosti u zivotu .Nazivati coveka koji je imao saobracajnu nesrecu ROBIJA je mnogo lepo i uctivo a saobracajka moze da se dogodi ama bas svakom daleko bilo ali ti nisi rekao ovoj dvojici iz Kekende da je to mnogo ruzno i neumesno i da se ne treba sprdati sa tim stvarima ali si se uplasio da se Zoki230 ne uvredi sto nije magistrirao pa da mu das gas i moralnu podrsku da ne dozivi stres sto se nije skolovao JA SAM BIO NAJGORI UCENIK GENERACIJE IZ DVE SREDNJE SKOLE SU ME IZBACILI PA NIKOGA NE VREDJAM I NE LUPAM GLUPOSTI tako da se ne boj nista nece ZOKI230 da se uvredi sto nije hteo da uci ali mora da se vrati na fabricko podesavanje i da se sa vremena na vreme umije ladnom vodom jer drugacije ne moze ako nece da ide u Evropsku uniju a ako oce da ide u Evropsku uniju ili u rialiti onda moze da nastavi po starom
Za razliku od tebe mene nisu izbacivali iz škole.Čak mi je falila jedna petica da budem vukovac.
To samo ti misliš da ne lupaš gluposti jer se tvoji grobari jave sa 2,3 uvrede ili po koju reč pa ostanu živi.Nikoga nisam tražio da se banuje sem kad sam lično uvređen,odgovorio sam žešće.Pa ovaj tvoj moderator hoće da se tuče za ideal Žoca a neće da nam prenese šta se dešava jer mu je teča blizu vatre pa ima pouzdane informacije.Ja sam na ovom forumu poznat protivnik EU.

Nisi se valjda potresao 💊 nije te valjda zabolelo pa nisu vredjali Djokovica a ni Obradovica a nisu prozivali ni Alimpijevica a ni Ristica ili Dangubica ili nekog velikog coveka nemoj da se traumiras kao penzioneri od 88 godina salili se ljudi ne mrze Bosanci nas to su dobri ljudi a ne mrze nas ni Crnogorci ni Makedonci ni Bugari ni Slovenci a i ovi Hrvati su jednim dobrim delom bivsi Srbi vama su ustupili mesto u euroligi samo celo to okruzenje oko nas predsednik misli da nas mrze i truje ovaj jadan narod skoro 40 godina danonocno .On je za to uspesno trovanje i dobio od Slobe trosoban stan bez dana radnog staza 90 tih godina . Obnovio je nas Aki porodicnu kucu u okolini Bugojna i ja se nadam kada zglajzne jednog dana da ce tamo da se preseli nacisto u Cipuljice kod svojih Bosanaca a to su najbolji ljudi u Evropi boljih nema i gostoljubivi a siguran sam da ce mu dati i Bosansko drzavljanstvo ali mora za pocetak da bi stekao uslov da provede neko vreme u Bosni
Vidi se koliko si plitak. Ne vredjaju oni AV zato sto ga mi ne volimo nego zato sto mrze nas. Oni vredjaju predsednika susedne drzave. Oni zvizde nasoj himni koja nema veze sa AV. Oni prozivaju Grobrae i Delije. Na kraju oni mrze sve sto je Srpsko i na taj nacin to izrazavaju, samo to do tvog mogzga ne dopire INTERTEKTUALCE.

Vidi se koliko si plitak. Ne vredjaju oni AV zato sto ga mi ne volimo nego zato sto mrze nas. Oni vredjaju predsednika susedne drzave. Oni zvizde nasoj himni koja nema veze sa AV. Oni prozivaju Grobrae i Delije. Na kraju oni mrze sve sto je Srpsko i na taj nacin to izrazavaju, samo to do tvog mogzga ne dopire INTERTEKTUALCE.
Mnogo te zatrovali mediji i lose okruzenje .Ti znas sta je tvoj duhovni vodja i neostvareni huligan sa severne sipke radio i koliko puta je Marakana bila suspendovana od UEFE ne samo zbog njegovih huligana i dilera i fotografija nekih ljudi koji nemaju veze sa sportom .Lepu poruku je on slao pre mnogih suspenzija a slao je i u skupstini razne poruke raznim nacijama a secam se kako izvredjase Zlatana Ibrahimovica na Marakani a da pitas bilo koga ZASTO .a taj isti tvoj guru je ubunario i reprezentaciju i kosarkasku i fudbalsku i celo sportsko drustvo Partizan ali to te ne dotice ali si se potresao sto je RTS SMANJIO TON 🚾
Citam ovih dana kada je Zeljko dosao u Partizan i trazio belu licencu ili tako nesto da Partizan dobije dozvolu da udje u Euroligu posto drugacije nismo mogli Fenerbahce je bez razmisljanja dao pristanak i velikim delom zbog Zeljka a slican uticaj velikog trenera je bio i u drugim klubovima i u FIBI .i kada je Fener dosao u Beograd NEKO JE KAZEM NEKO ISTURIO VELIKU SLIKU MILOSA OBILICA I DOBILI SMO KAZNU OD FIBE I NEKU SUSPENZIJU a ko bi to mogao da napravi Zeljko nije sigurno znaci ko je nalozio Ostoji da u sportskom kolektivu i sportskoj atmosferi gura tako nesto i sa kojim ciljem .Secam se kako je bilo skandiranje kada je Zeljko gostovao sa Fenerom u Pioniru kod Zvezde isto je bilo neprimereno ,nisko odvtratno pljuvanje i opet se zna koje bio scenarista i reziser Ova vasa nesreca neostvareni vodja i sponzor krvave porodsice Klinton samo proizvodi nesrecu i probleme od njega nista normalno ova drzava nije dobila osim zla koje seje i ne staje
PS Udji malo u arhivu Bosanskih istoricara edukuj se malo sta kazu ljudi o svom poreklu kakav im je DNK pa onda pitaj sebe zasto smo mi ratovali 90 tih i sa kim bratoubilacki rat je bio na ovim prostorima nazalost i do toga nije smelo da dodje to je najveca katastrofa koja je mogla da se dogodi .A posto se vec dogodila ajde da su izvucene neke pouke medjutim mentalno stanje mnogih i dalje zaglavljeno jerv medijske trovacnice rade danonocno ne staju a jedan od ministara informisanja je 90 tih upravo bio ovaj sto su mu sinoc skandirali PAZI MINISTAR INFORMISANJA PRVO RADNO MESTO U ZIVOTU

Za razliku od tebe mene nisu izbacivali iz škole.Čak mi je falila jedna petica da budem vukovac.
To samo ti misliš da ne lupaš gluposti jer se tvoji grobari jave sa 2,3 uvrede ili po koju reč pa ostanu živi.Nikoga nisam tražio da se banuje sem kad sam lično uvređen,odgovorio sam žešće.Pa ovaj tvoj moderator hoće da se tuče za ideal Žoca a neće da nam prenese šta se dešava jer mu je teča blizu vatre pa ima pouzdane informacije.Ja sam na ovom forumu poznat protivnik EU.
Ma mene su izbacivali zbog nediscipline bio sam nezreo NEGO SAD SI ME ZBUNIO KADA SI REKAO DA TI JE FALILA JEDNA OCENA DA BUDES VUKOVAC ne mogu da verujem da si bio tako temeljan i briljantan pa sta se onda iskundacilo na upisu da se srozas ko i ja a mene su liferovali bio sam zrtva komunizma ali sta je sa tobom bilo ti si lepo krenuo ❓ Ajde zivota ti zavrsi mi ovo kako si krenuo i gde si pogresio sa skolom pa da zavatimo malo i COCIJEVO 064 obrazovanje jeli i on bio kapacitet ili samo onako sutirao guske po putu i palio slamu komsiji :haha:

Nisi ti trazio da se neko banuje nego je COCI64 trazio nesto nije islo crveno belima krenuli neki bunari i u fudbalu i u kosarci i mi malo pokrenuli temu ali nista provokacija nego samo trenutak istine i on probao nesto da objasni i obrazlozi ali to ne da je bilo mlako i neuverljivo da je ispalo smesno i on kada je video da je totalno zanemocao i intelektualno nemoze nista da objasni od silne sterilnosti poceo da kuka i da zapomaze kod moderatora da me iskljuci i banuje i ovaj covek valjda mu bilo zao COCIJA a mozda su se i znali od ranije covek da mu ucini sto je pazljiv gest administrator me banuje i neutralise i COCI nicim izazvan ostane sam u jednopartijskom sistemu i tu mozes da zamislis ponasanje odmah sve drugacije medjutim to je toliko daleko otislo da je on sada poceo da kidise i na moderatora mozda bi COCI i njega da smeni ili da banuje pa je ovaj covek koji je potkacen bez ikakvog razloga morao da pokaze liniju dokle moze jer kod Cocija se nekad lanac razlabavi ili se otkine pa se tu samo napravi dizbalans inace sve ok

Nekad udjemo i u dublju raspravu, ali verujem da ce se mnogi sloziti da mnogo pises, a malo kazes. Prazno, glupo. nedoreceno, po sto puta ponovljeno. O pravopisu i gramatici da ne komentarisem.

Pravi si mangup precutkujes delove iz biografije doticnog .Saobracajka se nazalost moze desiti svakom od nas ali u stanju teskog pijanstva tesko .
Tebe ne zanima sto ti je predsednik nosio kisobrane po brdima iznad Sarajeva i sto njegov portret krasi prostorije fc Crvene Zvezde to te ne zabrinjava ali znas ko je vozio kola i dali je imao promile i odakle se vracao

Nekad udjemo i u dublju raspravu, ali verujem da ce se mnogi sloziti da mnogo pises, a malo kazes. Prazno, glupo. nedoreceno, po sto puta ponovljeno. O pravopisu i gramatici da ne komentarisem.
Kad rece gramatika dokle si ti stigao jel i tebi falila jedna ocena da budes Vukovac u skoli i cekaj upali mi se lampica da ne zaboravim JEL SE SECAS MALOG ALEKA NEGDE IZ TOG PERIODA POCETAK 90 ON VEROVATNO UPADA U OCI BIO MRSAV KO MOTKA I ONE BUDZE TAKVE FACE NE OSTAJU NEZAPAZENE JESI GA VIDJAO NEGDE PO SEVERNOJ TRIBINI ti si cesto tu bio mora da si ga zapazio

Moj predsednik nista nije nosio to sto ti lupas pa moze ti se.Dokle?Znas postovani kolega ovo nije sport nego lupetanje.Zivot me nije mazio nisu me izbacivali iz skole ali bio sam sa one strane gde se sve crno zna u ovoj drzavi.Doticni gospodin je bio mrtav pijan i ubio je coveka,valjda se tako kaze.Nastavak je bio spasavaj generale.Gresim?Da navijamo mi za nase boje a ovo klanje ostavimo sa strane.Boje su bitne.A ovo za Bosnu sinoc jos da dodam dok ne padne sistem na prelazima da ne dolaze glasaci.To si preskocio

Moj predsednik nista nije nosio to sto ti lupas pa moze ti se.Dokle?Znas postovani kolega ovo nije sport nego lupetanje.Zivot me nije mazio nisu me izbacivali iz skole ali bio sam sa one strane gde se sve crno zna u ovoj drzavi.Doticni gospodin je bio mrtav pijan i ubio je coveka,valjda se tako kaze.Nastavak je bio spasavaj generale.Gresim?Da navijamo mi za nase boje a ovo klanje ostavimo sa strane.Boje su bitne.A ovo za Bosnu sinoc jos da dodam dok ne padne sistem na prelazima da ne dolaze glasaci.To si preskocio
Predsednik kaze da je nosio kisobran a ti kazes da nije nosio kisobran ❓ jel ti to ne verujes svom predsedniku ili ti bolje znas od njega sta je on nosio :sta: drugo vidim iz posta vaspitan si u nekom sistemu disicipline i zakona kako ti se cini ovo danas jel ovo pije vodu tjdali smo na pravom kursu onako od oka

Celo vreme provociras i izokreces reci.Briga mene sta je on nosio on je izabrani predsednik ove drzave svidelo se to meni i tebi.Vecinski narod ove drzave ga izabrao .Znas kolega sticajem okolnosti upoznao sam dosta Smederevaca i sasvim drugacije misljenje imam o njima

Celo vreme provociras i izokreces reci.Briga mene sta je on nosio on je izabrani predsednik ove drzave svidelo se to meni i tebi.Vecinski narod ove drzave ga izabrao .Znas kolega sticajem okolnosti upoznao sam dosta Smederevaca i sasvim drugacije misljenje imam o njima
Veruj mi KALMANE58 ja sam u narodu i na ulici 24 sata i mogu da ti kazem komunisti su imali more simpatizera i socijalisti su imali more simpatizera a ovaj nemoze da napuni ni obicnu mesnu zajednicu u buljinom sokaku dok ne dovuce autobuse iz Pickovca i dok ne plati ovaj namesta izbore pa ubija .Ima on dve trecine penzionera to stoji i to je sve sto ima sve ovo ostalo je pokradeno i falsifikovano a zapad ga drzi jer im zavrsava posao nebeski dobar poslusan galantan a prodao bi sve za vlast ne preze ni od cega a bolestan i to tesko ali satro je ovaj narod mozda i najgore u istoriji ali ima jak vetar u ledja sa zapada a moc je cudo
Nego kazi mi ti kolega zasto sam te toliko razocarao slobodno otvori dusu ja nemam problem sa istinom ja imam problem sa lazima i sa laznim vrednostima slobodno izruci betonjerku na mene da znam gde gresim pa da malo razmislim i da promenim nesto kod sebe ako treba

Nazad
Vrh