SPORT-Opšta tema

Nemoj nista da menjas drzi se cvrsto svojih stavova.Tri godine tvrdim da je limar rezimski covek cutis ko zaliven.A sad pa jbg kasno je.Obradovic kao trener da naznacim klupske VRHUNSKI kao covek prosecan nek bude da ne kazem drugo.Sta ti kazes na ono navijanje sinoc jesu naudili prozvanom?Steta za te igrace .

Nisi ti trazio da se neko banuje nego je COCI64 trazio nesto nije islo crveno belima krenuli neki bunari i u fudbalu i u kosarci i mi malo pokrenuli temu ali nista provokacija nego samo trenutak istine i on probao nesto da objasni i obrazlozi ali to ne da je bilo mlako i neuverljivo da je ispalo smesno i on kada je video da je totalno zanemocao i intelektualno nemoze nista da objasni od silne sterilnosti poceo da kuka i da zapomaze kod moderatora da me iskljuci i banuje i ovaj covek valjda mu bilo zao COCIJA a mozda su se i znali od ranije covek da mu ucini sto je pazljiv gest administrator me banuje i neutralise i COCI nicim izazvan ostane sam u jednopartijskom sistemu i tu mozes da zamislis ponasanje odmah sve drugacije medjutim to je toliko daleko otislo da je on sada poceo da kidise i na moderatora mozda bi COCI i njega da smeni ili da banuje pa je ovaj covek koji je potkacen bez ikakvog razloga morao da pokaze liniju dokle moze jer kod Cocija se nekad lanac razlabavi ili se otkine pa se tu samo napravi dizbalans inace sve ok
Al si ti tražio da mene banuje.
Koliko si dobio.Zato tebe nije bilo jedno vreme.A meni dosadno....

Nemoj nista da menjas drzi se cvrsto svojih stavova.Tri godine tvrdim da je limar rezimski covek cutis ko zaliven.A sad pa jbg kasno je.Obradovic kao trener da naznacim klupske VRHUNSKI kao covek prosecan nek bude da ne kazem drugo.Sta ti kazes na ono navijanje sinoc jesu naudili prozvanom?Steta za te igrace .
Ima jedna stvar unutrasnja koja nije u medijima a to je Cacanski klan koji se godinama spontano dogodio i izmedju Cacana je uvek bilo neko veliko postovanje i neka homogenost u razmisljanju u druzenju u dogovaranju i najvise u postovanju .Iako nije iz sveta kosarke iako je limar iz neke druge branse ljudi a tu je i treci Cacanin Andoic pa sam posebno gotivio i Aleksu i Kicanovic je Cacanin i i mnogo igraca je kroz istoriju bilo iz tog podneblja ja sam verovao da ce to lepo da zazivi a nisam mogao ni da zamislim da ce Limar da na ovakav nacin unisti celu pricu i da ga zabode svom coveku zemljaku a drugo da nije bilo Zeljka Partizan bi sigurno i dalje bio u cabru i igrao bi sa Wurzburgom ,Ulmom ,Dizonom i Basasekirom i bilo bi gledalaca turisticki da jedu kokice i potrose vreme forme radi .Nema sta ti da otkrivas toplu vodu kako sve funkcionise u Srbiji ali sam se nadao da ce Zeljko imati punu podrsku uprave da vrati klub na stare staze medjutim Zeljko je najvise zloupotrebljen da se izvuce klub iz krecane pa su sad pomislili verovatno dalje mozemo sami a moje misljenje je da nece moci sami jer kucu ne vode domacini tako da ocekujem da ce ovo slag drustvo za par godina vratiti klub u ovu ligu gde igra Igokea .Zeljku zelim da odmori i da preuzme nekog euroligasa a on moze da radi gde hoce a ne da ga kontrolise i da ga sputavaju nekvalitetni i nemoralni ,a nasa realnost je takva kakva jeste ::lose::

Jedna strana priče, e sad ako Obradovic ne isprica svoju stranu price onda ovo mozda i nema mnogo veze sa istinom.

Inače Zorane nije moj teča, vec drugarov drugar. :D

Jedna strana priče, e sad ako Obradovic ne isprica svoju stranu price onda ovo mozda i nema mnogo veze sa istinom.

Inače Zorane nije moj teča, vec drugarov drugar. :D
Voditeljka izuzetna pripremila se odlicno za emisiju pokusaj lepe pricice i osecajne za siroke narodne mase ali dosta losa gluma .Vrh interwjua zvao me Vucic par puta da se informise i raspita sta se radi u Partizanu predsednik drzave je pa se interesuje :sta: ❓

Pa naravno kad je Partizanovac.A šta je istina, :unsure:
Hajde uporedi u prethodne 3 sezone rostere zvezde i partizana.Na taj način da jednom za uvek završimo priču ko je imao skuplju i kvalitetniju ekipu.Sad kad je Zvezda prvi put dovela pojačanja,malo ozbiljnija-počinje hajka kako zvezda može da troši para koliko hoće a Partizan doveo Džabarija,koji im sada nije dobar a nemaju para kao neki drugi da daju po 3 i više miliona za igrača.

Decko je prepisao Zeljka Pantica. Svi su krivi, samo Sv. Zeljko nije. Interesantno da ni jedan clan UO nije podneo ostavku, cak ni Zeljkov veliki prijatelj Bogdan Dik.

Željko nikad da uzađe u javnost.Sakrio se u mišiju rupu.Nema licence za NIS i gasi se rafinerija.Nema potreba više za glumatanjem.

To su znali več pre 2 nedelje a ne da ga dovedu za 2 sata.Pa on je bio odbio kao zbog Željka.Šta se to promenulo.

Nazad
Vrh