Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jos nisam video da je na nekom mecu ove godine u evroligi diretkno uticao sudija/sudije na rezultat,sto neznaci da ga nece bitiVideh izjavu Vlade Jovanovica nesto tipa 5 puta pogodio celendz
Sudjenje u u EL kriminalno a kamo li u drugim ligama
A da nije i Sartid slučajno preskočio sve te lige na sličan način kao i Večiti-AaaaZadnji put sam gledao Sartida na mecu sa Zvezdom kada je Zvezda morala da dobije 3 kola pre kraja mozda je bila 2003 godina i 15 000 ljudi lep dan euforija i u 10 minutu utakmice bez ikakvog razloga dvojica igraca Sartida dobijaju crvene kartone navodno zbog prigovora bez ikakvog razloga i tada 13 -14 000 ljudi napusta utakmicu i odlazi kuci greota samo ko je kupio kartu a cujem da je Sartid pustio Zvezdu jos neke meceve .Ako bi se vodila statistika koliko je svirano penala nepostojecih za Zvezdu i Partizana dok je Sartid igrao prvu ligu mozda 10 do 13 sezona to je smesno a i mi smo imali vetar u ledja kada smo iz druge Srpske lige dosli u prvu ligu za 4-5 sezona preskocili sve lige i dosli u prvu a npr prosle godine je neko ukocio ili naredio da Smederevo ne ode u visi rang tako da pozoriste sa ustaljenim i pripremljenim scenariom je ruzno gledati a ko voli uglavnom je ulaz besplatan .A sta pricati za klubove kada budzati psihopata vodi reprezentaciju u ponor a unistava nestrucnim delovanjem i sve ostalo od sportskih kolektiva cega god se dohvatio
isto sto se desilo i u prve 2 cetrvtineШта се десило са Партизаном у другом полувремену?
Уместо да се екипа притегне и одигра боље, са тачно утврђеним корацима и намерама они добију серију 25:0.
Нешто ту дебело не штима...
On to kao podneo ostavku a oni kao neće da je prihvate.Što su mi poznate ovakve priče.A trebao je posle Zvezde to da uradi jer tu dobija sigurno i onda kreće uzlet kao i onomad.![]()
Željko Obradović podneo ostavku
Željko Obradović neće više biti trener Košarkaškog kluba Partizan, prostrujala je informacija u sredu u podnevnim časovima. Zvanične reakcije iz Humske nema, a crno-bela ekspedicija se još nije vratila iz Atine.sportklub.n1info.rs
evo srecni svi?