MilanM
Član
Ja se ne zanimam za fudbal vec duze veme, kako z anas tako i za strani jer mi je nije gledljivo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hahahaPogledajte podkaste 6.75 i udvajanje sa Milosem i edinom poslednja izdanja od oba, Edin i Milos to lepo kazu Olimpijakos ima najjacu logistiku(u vezi slobodnih 31:5). Ova dvojica leskovcana sve kroz zajebanicju analiziraju mislim da ih je cak i Zeljko pomenuo na jendoj koferenciji
O stanju kosarke sto je ovako imate Jao Mile gde gostuju bivsi igraci uglavnom i pricaju isksutva pa moze da se zakljuci sto nam je kosarka tu gde jeste
Zvezda je i dobra ima Kalinu, Davidovca, Dobrica, Miljenoica... Partizan kako je gazen od 2015. na ovamo dobro i da ima sto ima sada
Najmanje 10 godina treba da se pojavi neki novi klinci
Ne znam za vas ali meni je sada gledljivija kosarka kada nema Covica i saopstenja
pa mi komentarisali kad se gubilo jer se znalo sta je razlog i sad znamo sta je razlog porazaJako zanimljivo je sto opet navijaci zvezde vise komentarisu utakmice Partizana nego utakmice svog kluba, neverovatno.
Jako zanimljivo je sto opet navijaci zvezde vise komentarisu utakmice Partizana nego utakmice svog kluba, neverovatno.
Pa nema akcija, tupsoni nmg da ih zapamte.pa mi komentarisali kad se gubilo jer se znalo sta je razlog i sad znamo sta je razlog poraza
sta imas komentarisat u pobedi i to moze se reci lakoj
juce bez monekea ocekivan poraz
ako ne bude igrao nwora ni protiv monaka takodje poraz,sasvim ocekivan na ovaj sastav gde nam je jago drugi pley
kod vas nema karlika
i sad koji je razlog sto poku nije igrao vise minuta nekoliko predhodnih meceva,ne zna se?
gde je juce osetkowski,ne zna se?
sta je sa jabarijem,ne zna se?
vodis 20p i na kraju protivnik ima 2 suta za pobedu,normalno da se ima sta komentarisat i ocigledno je da u timu nesto skripi
daleko od toga da nije trenercina,cak naprotivMa nece to je trenerčina.
I grk je bio Bog i batina, pa otiso po giros.
Inače čujem da su i Dejana Stankovica najurili iz nekog fk kluba, zaniljivo kako ti mezimicini treneri uspevaju samo u Srbiji i prave neke neoborive nizove i ne znam ni ja šta.
ovo je tek smesno i poreditiinace nama ste se smejali za Pariz kad op pukla stotka.
Codi, Miljenovic, Jago, Batler.Hoces li ih nabrojati??
Blede sećanjaGrobari su zaboravili da su i oni izgubili u Dubaiju jos u prvom kolu.
Ne znam da je iko od tih navedenih trenera bio mag u srpskom fudbalu i nizao neke svetske rekorede o nepobedivosti.A vasi Milosevic, Curcic, Petric, Duljaj, Stanojevic, Mirkovic Tomic, Nadj, Stolica, Mirkovic, Drulovic, Lazetic, Stevanovic, Stanojevic evo i Blagojevic se naradili i naosvajali po Evropi jer su ovde bili kao sprecavani. Izvinjavam se ako sam nekog ekstra strucnjaka izostavio. U ovu grupu ne bi stavljao Djukica i Jokanovica. Da napomenem samo da su onih gore cetrnajstorica radila u zadnjih 10 godina. Tako da kolega Dobrincan bolje je nekad cutati nego pausalno pisati.
ovo je tek smesno i porediti
zvezda igrala u gostima protiv dubaia
partizan kuci sa punom arenom od pariza
poprilicno "slicna situacija"![]()