emigrant
Član
Nemoj Zoki,naljutićeš se ako mi počnemo.A rekao sam da neću nastaviti sa vređanjem i zbog ostalih članova.Dcvorska luda ti Ćaća.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj Zoki,naljutićeš se ako mi počnemo.A rekao sam da neću nastaviti sa vređanjem i zbog ostalih članova.Dcvorska luda ti Ćaća.
Ko je kolega počeo da vređa ali realno.Misliš da ne mogu ja da počnem da vređam.Da li sam ja cika lazu pre njegovog posta uvrediNemoj Zoki,naljutićeš se ako mi počnemo.A rekao sam da neću nastaviti sa vređanjem i zbog ostalih članova.
I uvek se jedan nađe iz vaše bande.Jesam li ja nekog lično uvredio na forumu,ako jesam neka me moderator banuje.Ko je kolega počeo da vređa ali realno.Misliš da ne mogu ja da počnem da vređam.Da li sam ja cika lazu pre njegovog posta uvredidgovori.Nemoj da izvrćeš činjenice
Sve srpski cetnici.Moneke,Carter,Nwora,Rivero,Bolomboj,Graham,Kenan,Izundu povredjeni igraci
ludnica
ma sta su da su ali toliko malera je nestvarnoSve srpski cetnici.![]()
Mora Zeljko da obuce dres i da igra? Profesionalni kosarkas da prokocka prednost od 20 razilke?partizan bez igre--opet
sve na individualnu kreativnost i dobar sut spolja
prednost napravljena zbog suta za 3 koji je bio jedno vreme na 60% a monako danas los(posebno za 3)
imati 20poena 5 min do kraja i dozvoliti da protivnik ima sut za pobedu na kraju meca je kriminialno i tu nikako nisu krivi igraci
isti ti igraci nemaju akcije na terenu i sve zavisi od sutaMora Zeljko da obuce dres i da igra? Profesionalni kosarkas da prokocka prednost od 20 razilke?
Jos kad su tri igraca Partizana ispod obruca sami nisu uspeli da daju kos to govori o mozgu tih kosarkasa.
Jel bio takav intezitet da bi se svirala nesportska i to pri kraju utakmice.A to što je Partizan prosuo 20 razlike to je drugi par cipela.Mozda nije direktna pobeda sudija, ali da su debelo pomogle-jesu.