hahahaPogledajte podkaste 6.75 i udvajanje sa Milosem i edinom poslednja izdanja od oba, Edin i Milos to lepo kazu Olimpijakos ima najjacu logistiku(u vezi slobodnih 31:5). Ova dvojica leskovcana sve kroz zajebanicju analiziraju mislim da ih je cak i Zeljko pomenuo na jendoj koferenciji
O stanju kosarke sto je ovako imate Jao Mile gde gostuju bivsi igraci uglavnom i pricaju isksutva pa moze da se zakljuci sto nam je kosarka tu gde jeste
Zvezda je i dobra ima Kalinu, Davidovca, Dobrica, Miljenoica... Partizan kako je gazen od 2015. na ovamo dobro i da ima sto ima sada
Najmanje 10 godina treba da se pojavi neki novi klinci
Ne znam za vas ali meni je sada gledljivija kosarka kada nema Covica i saopstenja
pa mora se opravdati nekako poraz partizana pa se nasli sa tim spektakularnim bacanjima
Koliko je Olimpijakos naosvajao trofeja evrolige do sada i predhodnih nekoliko godina? poslednja jos sa dudom i keseljom pre skoro 14-15 godina
Kakva crna logistika
zamisli imas pomoc al na kraju neko drugi uspe u tome sto radis,nevezano za sport nego inace al to prolazi ovde kod nas ta prica ko i sa zvezdom kad je izgubila-namestenu titulu,pazi tog razmiljanja
ko je juce bio logistika monaku koji sutira 31 slobodnih a partizan 16 i to mislim da su cak 4 bila iz 3 tehnicke i 1 nesportski faul sudjen monaku
dakle jedva 12 slobodnih i juce
opet razlika preko 15 slobodnih u korist protivnika
jednostavno ne napadate kos jer nemate akcije,samo sut neki za 3 i to je to
kada igra karlik tj kada se vrati onda on izmisli poene sa tim njegovim ulazom(+slobodna koje dobije) ili ga udvoje pa on vrati pas ko je slobodan pa taj sutira trojku
zbog toga brown sada i nema neki ucinak-poenterski
a dvejn divlja ko po obicaju pa dok ide sut sve ok,kada stane ne zna da prevede loptu preko pola
ovo drugo
Aba Liga nema nikakav smisao pa zbog cega bi i bilo tenzija,manje se igra i derbija
sve dok nedodje do eventualnih ukrstanja i kupa radivoja