SPORT-Opšta tema

Ne znam da je iko od tih navedenih trenera bio mag u srpskom fudbalu i nizao neke svetske rekorede o nepobedivosti.

Na Dubai sam i mislio, a napisao Pariz.

Kako sad Obradovic neuspesan,pa prosle godine uzeo ABA ligu i KLS, a da to se broji samo kada vi osvojite.

Kad osvoji onda vise ne brojite trofeje od dolaska na klubu, onda brojite neke nizove pobeda gde na 12 razlike begate sa terena pa pisete pobedu. :D
Kls nije on osvojio jer nije bio na klupi nego Karaicic,tako da to jos jedna greska

Zapitaj se ovo

Koji osnov bi bio da zeljko ostane trener partizana i ove godine a da nije osvojio Aba ligu prosle sezone???

Aba ligu koja sama po sebi nije donosila partizanu i zevzdi nista,pa cak i buducnosti da je kojim slucajem osvojio

I vi kad ste je osvojili nije donosila nista,ali ste brojali trofeje do iznemoglosti. Kako kazete kosarka se igra da bi se osvajali trofeji.

Svi nabrojani treneri u FK su vasa deca i bivsi asovi i niste mogli bar malo da ih istrpite.Pojeli ste svoju decu jedino jos niste uspeli Sasu Ilica tako da bi zamolio moderatora za malo realnosti ipak ti funkcija to nalaze.Pozdrav.

Nisam se uopste trudio da budem realan, vec sam zeleo da zvucim kao prosecan navijac zvezde na ovom forumu.

Jednom sam im brojao postove koliko su napisali o svom voljenom klubu a koliko o suparnickom i podatak je bio sokantan.

I vi kad ste je osvojili nije donosila nista,ali ste brojali trofeje do iznemoglosti. Kako kazete kosarka se igra da bi se osvajali trofeji.
opet greska

donosila igranje u evroligi
da te podsetim da kada je buducnost osvojio aba ligu,zvezda igrala evrokup

zvezda igra evroligu jer je osvojila aba ligu te sledece partizan igra evrokup i ne osvaja ga glupim porazom od tuti fruti burse,zvezda osvaja aba ligu i ide u evroligu a partizanu se placa ucesce u evroiligi

od tada aba gubi smisao

sledece partizan osvaja(to je ona cuvena gde zeljko govori da mu najdrazi trofej u karijeri-idiotska izjava da mu je to draze nego osvajanje zlata sa reprezentacijama naprimer naspram nekog znj takmicenja koje vec nema smisao jer ce se i ukinuti uskoro),zvezdi se placa pa opet sledece zvezda osvaja partizanu se placa

prosle sezone i zvezdi i partizanu se placa ucesce u evroligi nebitno za ucinak u aba ligi

Ej Lule, razgovor sa vama ovde gubi svaki smisao jer vam je Obradovic nocna mora. I istina je uvek ono sto vi kazete. Prestajem da pisem i da se nastavljam na vase postove, pa debatujte sami izmedju sebe.

Svi nabrojani treneri u FK su vasa deca i bivsi asovi i niste mogli bar malo da ih istrpite.Pojeli ste svoju decu jedino jos niste uspeli Sasu Ilica tako da bi zamolio moderatora za malo realnosti ipak ti funkcija to nalaze.Pozdrav.
Prvo bi trebao da ima pojma o cemu pise kao obican clan foruma, funkciju ne smem da mu spominjem

samo cinjenice

e sad sto vama ne idu na ruku,znam da je problem

i evo kao sto sam i rekao ocekujem poraz od Monaka i to ako ove malo sluzio sut a moguce da hoce jer su protiv vas bili ocajni blago receno
ocekuj da zvezda opet primi 100p

sa ovim rosterom bez sigurno izundua,verovatno nwore a pitanje i kakav je moneke...poraz je 80% prema 20 % u procentima u korist Monaka

Evo vidi koja smejurija kad zvucis kao oni, sa njihovim "cinjenicama" i strucnoscu.

Vasi postovi su verovatno samo vama pametni i izuzetno strucni i cinjenicno podkovani.

Evo ovo je bila čista demostracija gde razgovor moze da zavrsi samo ako ne mislis kao mala grupica strucnjaka.

nisi napisao nista osim neke filozofije i teorije

nikakvu cinjenicu ne napises zasto je ovo ovako i zasto je ovo ovako

kad je duleta maga u partizanu dobila cedevita a cedevitu cibona 2014 u Aba ligi,umesto cibone u evroligu je isla crvena zvezda jer je ona donekle ispunjavala kriterijum za ucesce tada(ovo mislim na budzet,bila propisana norma koji budzet tima mora imati da bi ispunio normu za ucesce,tada se to vrtelo oko 6 ili 7 miliona)

To mi je i bio cilj, da pisem a da ne napisem nista. Da bi dobio detaljno objasnjenje i cinjenicno stanje navijaca koji ne navijaju za moj klub.

A vasi Milosevic, Curcic, Petric, Duljaj, Stanojevic, Mirkovic Tomic, Nadj, Stolica, Mirkovic, Drulovic, Lazetic, Stevanovic, Stanojevic evo i Blagojevic se naradili i naosvajali po Evropi jer su ovde bili kao sprecavani. Izvinjavam se ako sam nekog ekstra strucnjaka izostavio. U ovu grupu ne bi stavljao Djukica i Jokanovica. Da napomenem samo da su onih gore cetrnajstorica radila u zadnjih 10 godina. Tako da kolega Dobrincan bolje je nekad cutati nego pausalno pisati.
On pokušava da časti Sašu "uvredama" koji ima 1 izgubljenu u EL da bi meni napakostio ali mu ne ide pa ne zna ni šta piše a njegova pedofilčina i licemerna veličina ima 6 izgubljenih i to kompletan u 80% utakmica a Saša igra toliki procenat sa 5-7 igrača van stroja.Ali je u Zvezdi hemija vidljiva a u Partizanu svako vodi svoju igru i ne jebu trenera ni 2%.Da li je neuspeh Partizana u treneru ili igračima.

Ali ljudi meni je ovo jako smesno dokle ide ova prica. :D

Evo sad postaje sve zanimljivije i zanimljivije. Ali moram prekinuti jer ne vodi ovo nigde.

Za pocetak da bi smo mogli debatovati o kosarci moramo se usaglasiti jel to Zvezda ili FMP. Posto malo sam zbunjen,sto se da videti i po mojim postovima.

Samo lule moze da odvali da je Zeljko neuspesan.
Pa samo po vama je uapesan

Zvezda je promenila 4 trenera zbog evrolige u kojoj nije uspesna a osvajala i abu i kls i kup radivoja i to 4 puta upravo pobedama nad partizanom tj zeljkom

Zeljko je tu zbog evrolige u kojoj realno nema uspeha ako se saberu sve sezone od kada se vratio(ako dodas evrokup gde je projektovano da osvoji da bi i igrao evroligu sledece sa partizanom,tek je onda neuspesan ucinak od kako je trener partizana)
Evo sad pred sezonu se ocekivalo igranje pley ofa,play in je pod moranje a ukoliko ne bude u top10 tragicno

Videcemo kraj sezone

Evo igram opet na vas da dobijate asvel kao i protiv monaka juce,iako mi juce zeljko dao 2 mini sloga za onaj kraj

Vezao vas i hapel keceve

Sad cu Monako 2 i Partizan 2 verovatno da odigram,videcu jos kvotu na monako sutra

Ali ljudi meni je ovo jako smesno dokle ide ova prica. :D

Evo sad postaje sve zanimljivije i zanimljivije. Ali moram prekinuti jer ne vodi ovo nigde.

Za pocetak da bi smo mogli debatovati o kosarci moramo se usaglasiti jel to Zvezda ili FMP. Posto malo sam zbunjen,sto se da videti i po mojim postovima.
Ko o čemu baba o uštipcima.

Nazad
Vrh