Oba su beskorisna kao i ostala pojačanja možda samo ovaj centar opravda očekivanjaVeceras bez Marinkovica i beskorisnog Parkera... Verovatno jos jedan poraz u najavi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oba su beskorisna kao i ostala pojačanja možda samo ovaj centar opravda očekivanjaVeceras bez Marinkovica i beskorisnog Parkera... Verovatno jos jedan poraz u najavi.
Murinen nije u rosteru.Udario je glavu.Brown i Milton ima da krepaju danas na terenu
oba po 35 minuta
ili ce zeljko da vaskrne Murinena a i Pokusevkog da ubaci bar 10 min da odigraju
ja cu reci moje misljenje--zeljkoТа што изгуби. Интересује ме ко је сад крив. Можда судије?
Nudili su se i opet ćorak.Furnije Papanikolau i Piters skoro da nisu ni igrali.Pa ne možeš gospodine veliki treneru da se pouzdaš u jednog igrača (danas Vašington) jer se čovek umori.A Sterling nije bio na nivou.Što ne uvede Pokuševskog i Lakića bar da smanje faulove ključnim igračima.Та што изгуби. Интересује ме ко је сад крив. Можда судије?
To je zato što ste igrali dobru odbranu.A i oni dosta promašili.31 slobodno bacanje... smesno.![]()
hahaha idem da pogledamNeka neko postavi Zeljka Pantica. Mislim da je dostigao svoj vrhunac.
Iako je iskusan Kalates mislim da igrac na zalasku karijere ne moze da pruzi nesto konkretno a takmicenje je na mnogo visokom nivou .Sanjam onog ludaka godinama Dzejmsa ono je razbijac i igracina onaj lomi meceve 1 na 1 preuzima odgovornost i resava sve .Onakvog lidera sanjam godinama .Vašington u zadnjoj četvrtini poklonio 4 a Milton 2 lopte. Slažem se sa Luletom Klates je morao biti u igri zadnja tri minuta

Alo Gejlije,nemojte,dugačka je sezona.Malo sudije, malo braca i Partizan ostade bez gaca.