SPORT-Opšta tema

Та што изгуби. Интересује ме ко је сад крив. Можда судије?

ja cu reci moje misljenje--zeljko

kalates van terena kad je bilo najvaznije a to su poslednja 2 minuta
ako je vec resio da igra mec sa 7 igraca kalates je morao odigrati kada je najvaznije

do sada ako nije shvatio da Dvejn nemoze odigrati 25+ minuta i biti ok u glavi onda jbg,covek dok ima snage igra ok kada izgubi snagu ne zna gde bije

nego da li ste videli opet---posle zeljkovog tajmauta partizan ne moze da izvede aut i daje loptu protivniku?
ovo se desava jos od evrokupa i poraza od tutifruti burse
sta on njima crta kad ovi ne znaju da izvedu aut meni zaista sad vec postaje i tragikomicno,danas ni kalates koji je vec igrao ko zeljka ne moze da ubaci loptu u igru :rolleyes:

Nudili su se i opet ćorak.Furnije Papanikolau i Piters skoro da nisu ni igrali.Pa ne možeš gospodine veliki treneru da se pouzdaš u jednog igrača (danas Vašington) jer se čovek umori.A Sterling nije bio na nivou.Što ne uvede Pokuševskog i Lakića bar da smanje faulove ključnim igračima.
31 slobodno bacanje... smesno. :D
To je zato što ste igrali dobru odbranu.A i oni dosta promašili.

Vašington u zadnjoj četvrtini poklonio 4 a Milton 2 lopte. Slažem se sa Luletom Klates je morao biti u igri zadnja tri minuta

poku i lakic bez minuta

osetkowski startna petorka,na kraju odigra jedva 8 minuta i ako se nevaram ni minut u drugom poluvremenu

ko je tu lud da mi je znati,sta se tu desava mislim da vise niko nezna koji su to razlozi takvih desavanja

Neka neko postavi Zeljka Pantica. Mislim da je dostigao svoj vrhunac.
hahaha idem da pogledam

taman pred spavanje da se opustim

prso lik skroz
svi krivi samo jedan nije

zvanicno prvi put u srpskom klubu da ni sekunde nisu odigrali srpski igraci
bravo zeljko

vise nije ni ono koliko su dali poena,sad se vec prica da li su i igrali na mecu
koji moj su i putovali u grcku poku i lakic ako im vec nije hteo dati ni minut,ne verujem da mu je danas sevnulo misao da ih nestavlja u tim uopste

Vašington u zadnjoj četvrtini poklonio 4 a Milton 2 lopte. Slažem se sa Luletom Klates je morao biti u igri zadnja tri minuta
Iako je iskusan Kalates mislim da igrac na zalasku karijere ne moze da pruzi nesto konkretno a takmicenje je na mnogo visokom nivou .Sanjam onog ludaka godinama Dzejmsa ono je razbijac i igracina onaj lomi meceve 1 na 1 preuzima odgovornost i resava sve .Onakvog lidera sanjam godinama .:spavam:

Nazad
Vrh