SPORT-Opšta tema

Ovu temu si ti obesmislio.
A sta da pricam za tebe kao ne gotivis Hrvate A ONI VAM DALI MA STA DALI PRODALI MESTO U EUROLIGI a niko od vasih ni HVALA da kaze bruka i ,blamaza . :haha: A SAD IZ KOGA FONDA JE TO ISKESIRANO TO JE TABOO TEMA ali Franjo Arapovic vas provalio i razotkrio a zamisli da ljudi iz Cibone upute FIBI molbu MI NE MOZEMO A JEL MOZE ZVEZDA UMESTO NAS 🚾 sve ostalo je istorija ali bizarna i ruzna istorija (n) a da ne pominjem Feniksa iz Zeleznika koji vas je uzdigao iz pepela i iz bankrota vinuo u nebeske svodove uz pomoc experata iz naprdne stranke i vi cete da pricate ko je sta obesmislio i obezvredio ::svaka cast::.

A jel znas da je pola tih Hrvatskih fudbalera koji su dosli po naredjenju u novoosnovani Fk Partizan igralo za vreme rata za NDH?? Prvi kapiten Partizana Brozovic ima bar 20 nastupa za NDH.

A jel znas da je pola tih Hrvatskih fudbalera koji su dosli po naredjenju u novoosnovani Fk Partizan igralo za vreme rata za NDH?? Prvi kapiten Partizana Brozovic ima bar 20 nastupa za NDH.
A znas da smo mi klub bratstva i jedinstva sto sad te trovacke teme A JEL ZNAS ❓ PA NARAVNO DA ZNAM BIO JE U NDH VIDEO DA JE BIO MLAD I ZELEN I IZMANIPULISAN POKAJAO SE I PRESAO U PARTIZANE pa jel vidis da danas ljudi odu iz jedne vere u jehovine svedoke ili onaj predje iz islama u katolike ili ona dama iz pravoslavne na islam onaj u hare krisnu onaj u subotare oni Evandjelisti VI STE TRENUTNO U NAPREDNOJ VERI I IDEOLOGIJI I NASTUPATE KO NIJE SA VAMA ON JE PROTIV VAS I TA NAPRDNA IDEOLOGIJA GOVORI MI SMO DOBRI PATRIOTE I NA PRAVOM PUTU A SVI OSTALI SU IZDAJNICI PLACENICI I OCE DA RUSE I UNISTAVAJU a i ovi vasi su promenili sve stranke od komunizma socijalizma neki u zutima a neki bez zutih i evo sad su Evropejci da ne poveruje covek jos samo u crnu ruzu da se uclane sve su izmenjali ::lose::👻

Pa nije on jedini. Igralo je 7-8 igraca za NDH pa preslo u vas voljeni klub. Da nije bilo te ustasije vi nebiste imali eipu. Tudjman dolazi kasnije kao slag na tortu.

Nazad
Vrh