SPORT-Opšta tema

Iako je iskusan Kalates mislim da igrac na zalasku karijere ne moze da pruzi nesto konkretno a takmicenje je na mnogo visokom nivou .Sanjam onog ludaka godinama Dzejmsa ono je razbijac i igracina onaj lomi meceve 1 na 1 preuzima odgovornost i resava sve .Onakvog lidera sanjam godinama .:spavam:
Evo dokaza da se ič ne razumeš u košarku.
Kalates je sinoć bio najbolji igrač i izmišljao je asistencije i biće sve bolji i bolji.
Džejms nije ni blizu onoga što je bio.Sve više promašuje i gubi lopte.Tebi treba on pored Vašingtona,Sterlinga,Karlika,Bonge.Bonga izgleda nečim nije zadovoljan bio sinoć.
Lundberg u Makabiju-njima treba pa ćeš videti kad bude igrao protiv vas.

OK. Evo ja cu javno da pozovem kolegu Zorana da proba da ne vredja trenera Partizana, nazivajuci ga raznim nadimcima. U svetu navijaca sitna podjebavanja i peckanja su normalna posle uspeha ili neuspeha voljenog nam kluba. Samo da ne dodje do vulgarnosti i vredjanja koje ce dovesti do vredjanja na nacionalnoj, verskoj, rodnoj ili polnoj osnovi.

Ja ne vređam trenera Partizana.To su nadimci koje je stekao tokom karijere.A grobari vređaju nas-to je drugi par opanaka.

Ja ne vređam trenera Partizana.To su nadimci koje je stekao tokom karijere.A grobari vređaju nas-to je drugi par opanaka.
Tako je Zoki vredjaj slobodno to je bas lepo slobodno se izrazi sta ce tebe COCI64 da savetuje sta da radis a ti prosao sito i reseto ali neka tako treba Coci te i doveo na ovu temu lepo si brljao i briljirao po onim chatovima od 1 do 17 tamo si izvrljao jedno 15 000 postova a kako si se prebacio ovde svojim neznanjem nepostovanjem i lupanjem gluposti si doveo ovu relaksacionu temu do divlje deponije da ti ladno objasnjavas da ce Ljunberg da pokaze sta zna u Makabiju a ovog celavog E T ija od 37 godina Kalatesa da je Dzejmsovo vreme proslo a da ce Nik sad da zaigra on jedino moze da zaigra na nekoj svadbi i to naljuljan od neke seljacke brlje a onog ubicu i lidera ekipe paklenu zver Dzejmsa nazivas potrosenim i prevazidjenim igracom
Samo kada bi mi ovi ljudi iz baze dozvolili da budem 2 dana administrator kako bi dezinfikovao ovaj forum od zvrljaca jer svi koji zvrljaju 15 ,18 20 000 postova to nije za forum ne vidim sta takve persone uopste traze na ovakvim forumima i umesto covek da se oplemeni i da procita nesto poucno i prosiri svoja znanja ja sada citam da ce Ljunberg da proigra naglo i da zaigra u paznom pioniru pa ce verovatno Hapoel sa Itudisom da otme LJunberga Makabiju ne ne ovo je ipak otislo van kontrole sto je mnogo mnogo je a i kolega COCI64 kaze ja cu da vidim sa njim da uticem MA NEMA STA DA VIDIS ZOVI GA TELEFONOM ODMA OCITAJ MU BUKVICU ILI MU IDI NA KUCU VIDIS DA JE POSTAO NEIZDRZAN RASTERACE OVIM TEMPOM SVE LJUBITELJE SPORTA COVEK DEFINITIVNO STRCI IZ OTMENOG DRUSTVA I LEPOG PONASANJA ::lose::

Nazad
Vrh