SPORT-Opšta tema

da sam ovo video ne bih gledao utakmicu

Sledećih nekoliko sigurno neću gledati

Sent from my BRP-NX1M using Tapatalk
ma ovaj Velimir se samopromovise i sve oko toga sta on radi,treba staviti pod veliki znak pitanja...ko se tako istakne odjednom meni to odmah sumnjivo
kao i ovaj Misa Baculov sto je juce uhapsen,te takve likove posmatrati sa strane jer su nebitni totalno a "neko" zeli da budu bitni

njega je isto privodila policija letos,neki blokader sta li je...opstina vozdovac je u pitanju

inace je sin sudijskog fudb. eksperta Rake-Rade Djurovica

nema veze ako se promoviše, čoveku uredno plaćenu kartu ugase zbog transparenta.
Autocrnzura ona najgora

nema veze ako se promoviše, čoveku uredno plaćenu kartu ugase zbog transparenta.
Autocrnzura ona najgora

pa jesi gledao njegovo gostovanje na nova s?

liku na mecu sa parizom nije dozvoljeno vec da udje u arenu sa njegovom kartom pa je on usao nekako(nije hteo da kaze kako je usao i uneo ne mali transparent)
meni je to tada vec smrdelo

ako nisi pogledao,imas u temi postavio sam njegovo gostovanje

Razumem sa su batinasi zlo, ali meni deluje da vama cim nema rezultata odustajete od gledanja kosarke.
Pravi navijac gleda i kad je uspeh i kad je tuga.
Jer ljubav prema Zvezdi je veca od ovih magaraca na vlasti, oni su prolazni Zvezda je vecna.
Niko ne odustaje od gledanja kosarke pogotovo ne od ovako kvalitetne Eurolige gde svako svakoga moze da dobije .Kvalitet nikada bolji i svaki mec Eurolige je poseban dozivljaj .Ovde se ne radi o nikakvoj tugi jer kada nas dobije Efes u areni sa 30 razlike ili Pariz prosle nedelje sa 20 razlike tu nema tuge ljudi obrisali pod sa nama bili bolji u svakom domenu igre cestitas boljima i nemas za cim da zalis ali kada primis kos sa zvukom sirene moras priznati da svaki covek dozivi sok .Ovo nije bilo sa zvukom sirene ali je rezija bila mnogo gora u jednom napadu gde je Partizan stegao odbranu 3 puta Barselona promasuje i 3 puta im se vraca lopta u ruke rezija za Hickoka i na kraju kada su imali 3 sekunde do isteka napada covek sutne sa 11 metara i uleti .::lose::
Mnogo meceva je Partizan dobio sa zvukom sirene mnogo bitnih meceva izgubio to je ta ravnoteza koja postoji u prirodi i svi timovi u Euroligi imaju slicna iskustva .Ne bih voleo ovako nesto na velikom i vaznom mecu npr final four ali bas zbog ovakvih meceva je mnogo bolje odgledati neki ovakav spektakl nego najbolji film nominovan za oskara

Sto se tice trenera koji gaje stil igre sa jakom odbranom a ima ih poprilicno uglavnom su to nasi treneri kao i Grcki i Italijanski i sad tesko je posle 30 ili 40 godina rada sa prepoznatljivim stilom promeniti koncepciju igre ali se kosarka mnogo ubrzala u Evropi velikim uplivom kvalitetnih stranaca koji su vrhunski kao rosteri jer nekada su timovi funkcionisali sa 7 -8 igraca ali tada nije bio ni blizu broj ovoliko iscrpljujucih meceva .Medjutim ovo se toliko izkomercijalizovalo da je ovo ubitacan ritam ne izlaze doslovno iz aviona .I sada rosteri moraju da budu ogromni jer su svi podlozni povredama bas zbog ovakvog tempa .. Mnogo dobrih i izjednacenih timova nema velikih favorita bice mnogo zamrseno do samog kraja a za top 8 ce verovatno do zadnjeg kola biti 14 ili 15 jer razlike ce biti minimalne

pa jesi gledao njegovo gostovanje na nova s?

liku na mecu sa parizom nije dozvoljeno vec da udje u arenu sa njegovom kartom pa je on usao nekako(nije hteo da kaze kako je usao i uneo ne mali transparent)
meni je to tada vec smrdelo

ako nisi pogledao,imas u temi postavio sam njegovo gostovanje
Čitao sam tekst tog gostovanja.
Da je neko drugi u pitanju Ostoja bi isto uradio
Autocrnzura...

dok sam pratio fudbal, zapamtio sam sledeće
kad god neko od večitih kilsne u istom kolu kiksne i drugi
Slučajno?

Niko ne odustaje od gledanja kosarke pogotovo ne od ovako kvalitetne Eurolige gde svako svakoga moze da dobije .Kvalitet nikada bolji i svaki mec Eurolige je poseban dozivljaj .Ovde se ne radi o nikakvoj tugi jer kada nas dobije Efes u areni sa 30 razlike ili Pariz prosle nedelje sa 20 razlike tu nema tuge ljudi obrisali pod sa nama bili bolji u svakom domenu igre cestitas boljima i nemas za cim da zalis ali kada primis kos sa zvukom sirene moras priznati da svaki covek dozivi sok .Ovo nije bilo sa zvukom sirene ali je rezija bila mnogo gora u jednom napadu gde je Partizan stegao odbranu 3 puta Barselona promasuje i 3 puta im se vraca lopta u ruke rezija za Hickoka i na kraju kada su imali 3 sekunde do isteka napada covek sutne sa 11 metara i uleti .::lose::
Mnogo meceva je Partizan dobio sa zvukom sirene mnogo bitnih meceva izgubio to je ta ravnoteza koja postoji u prirodi i svi timovi u Euroligi imaju slicna iskustva .Ne bih voleo ovako nesto na velikom i vaznom mecu npr final four ali bas zbog ovakvih meceva je mnogo bolje odgledati neki ovakav spektakl nego najbolji film nominovan za oskara
Kao da slušam Turkoglua.Pa što ne dadoste koji koš više pa Barsa ne bi imala sreće.Pa zar niste vi na početku pa i u Aba ligi imali više sreće nego pameti.Točak sreće se okreće.Gledam Pantića koji govori da su sudije tokom celog meča navijale za Barsu i da ako izgubi Partizan-Rumeni,odlazi.Nešto baš nisam siguran.
Jel i Čukarički imao sreće pa vas počistio.
Izgleda da vam Jupiter u Merkuru ne paše.

Kao da slušam Turkoglua.Pa što ne dadoste koji koš više pa Barsa ne bi imala sreće.Pa zar niste vi na početku pa i u Aba ligi imali više sreće nego pameti.Točak sreće se okreće.Gledam Pantića koji govori da su sudije tokom celog meča navijale za Barsu i da ako izgubi Partizan-Rumeni,odlazi.Nešto baš nisam siguran.
Bas lupas, barsi je sviran faul bio n zemlji dali im slobodna.

Pred kraj utakmice Brown skace u napadu odgurnut sa ledja nema licne.Panter zgazio u aut.

Uopste nisi objektivan.Da je vama kacili bi ovde klipove i kukali.

Kad si se uhvatio sudjenja morao sam da ti odgovorim.

Bas lupas, barsi je sviran faul bio n zemlji dali im slobodna.

Pred kraj utakmice Brown skace u napadu odgurnut sa ledja nema licne.Panter zgazio u aut.

Uopste nisi objektivan.Da je vama kacili bi ovde klipove i kukali.

Kad si se uhvatio sudjenja morao sam da ti odgovorim.
To je sa tvoje strane.A sa druge strane nije bilo ili si ih zaboravio.Toliko o objektivnosti.Naravno da možeš da mi odgovoriš.Nemam ja problem sa tim.Protiv Zvezde non-stop sude samo smo dali više koševa i dobili pa zato nismo pisali.A bilo ih je poprilično,naročito kad je Perez glavni sudija.

Ima jedan vic kaze usla neka velika azdaja u pecinu zauzela celu pecinu samo za sebe rasirila se i narod iz sela sta da radi niko ne sme da udje u pecinu pronadju Cak Norisa . Cak je obecao mestanima da ce da sredi azdaju pun samopouzdanja i utrci unutra medjutim odjednom urlanje i Cak Noris bezi napolje azdaja ga opiljila vatrom on uplasen kaze ovakvu zver jos nisam video .Sta sada da rade mestani pronadju Roki Balbou i Roki kaze neboj te se ja sam cuveni bokser sad cu da ljuljnem jedan aperkat i da smirim zver medjutim samo sto je usao u pecinu azdaja je izujedala Rokija jedva je onako izujedan spasao zivu glavu .I sada mestani sela u cudu sta da rade neko se seti i rece AJDE DA POZOVEMO ZOKIJA230 I POZVASE GA i kako je zoki230 uleteo u pecinu azdaja je istrcala unezvereno SA ZAPOMAGANJEM UPOMOC a kada su je zbunjeni mestani pitali STA SE DOGODILO azdaja prozbori NE ULAZITE UNUTRA NIKAKO USAO NEKI ZOKI230 :haha: :haha:.............................::pomoc:;

I dalje vređaš našeg trenera.
Iz tvojih postova se vidi da ti ne voliš Zvezdu koliko mrziš Partizan.

To je sa tvoje strane.A sa druge strane nije bilo ili si ih zaboravio.Toliko o objektivnosti.Naravno da možeš da mi odgovoriš.Nemam ja problem sa tim.Protiv Zvezde non-stop sude samo smo dali više koševa i dobili pa zato nismo pisali.A bilo ih je poprilično,naročito kad je Perez glavni sudija.
Pa naravno da guraju spaske, turske i grcke klubove. Mi smo mnogo bitan faktor pa pisaju po nama kako im se cefne.

Vlada Milojevic ce izgleda podneti ostavku izgleda da se kola lome uvek na neduznom treneru .A sad koga dovesti u osinjak mozda je najbolje aktivirati Bahara on je jos pod ugovorom iako ja uopste ne znam STA CE ZVEZDI TRENER U OVOM MOMENTU :sta: titulu su osvojili jos na pripremama onomad letos iz lige sampiona ispali iz kupa ispali jedino da eventualno kladionicari pomisle da ce sve da se promeni dolaskom novog trenera pa da krenu da se klade u lajvu na Zvezdu ali ko to da igra ovo sada krece cirkus do kraja lige samo se igra za kladionicu nema tu nikakve serije A TREBA OD NECEGA DA SE ZIVI ::suncanje::

I dalje vređaš našeg trenera.
Iz tvojih postova se vidi da ti ne voliš Zvezdu koliko mrziš Partizan.
Da nije licemer i folirant a najviše manipulator.Ja ga ni ne vređam samo ga nazivam imenima koje nisam ja izmislio.A to što ste se toliko vezali za njega,bez obzira na rezultate,to je veliki problem vaš.Pa Janis ga je pometlao i samo zbog toga bi trebao da ostane u Zvezdu ali,kraj prošle sezone i početak ove su rezultirali razlazom.Toga ima u svim klubovima sem u Partizanu koji osvoji par trofeja od njegovog dolaska.On neće ni u jedan klub dobiti ni pola što sad dobija u Partizanu.

Nazad
Vrh