SPORT-Opšta tema

da sam ovo video ne bih gledao utakmicu

Sledećih nekoliko sigurno neću gledati

Sent from my BRP-NX1M using Tapatalk
ma ovaj Velimir se samopromovise i sve oko toga sta on radi,treba staviti pod veliki znak pitanja...ko se tako istakne odjednom meni to odmah sumnjivo
kao i ovaj Misa Baculov sto je juce uhapsen,te takve likove posmatrati sa strane jer su nebitni totalno a "neko" zeli da budu bitni

njega je isto privodila policija letos,neki blokader sta li je...opstina vozdovac je u pitanju

inace je sin sudijskog fudb. eksperta Rake-Rade Djurovica

nema veze ako se promoviše, čoveku uredno plaćenu kartu ugase zbog transparenta.
Autocrnzura ona najgora

nema veze ako se promoviše, čoveku uredno plaćenu kartu ugase zbog transparenta.
Autocrnzura ona najgora

pa jesi gledao njegovo gostovanje na nova s?

liku na mecu sa parizom nije dozvoljeno vec da udje u arenu sa njegovom kartom pa je on usao nekako(nije hteo da kaze kako je usao i uneo ne mali transparent)
meni je to tada vec smrdelo

ako nisi pogledao,imas u temi postavio sam njegovo gostovanje

Razumem sa su batinasi zlo, ali meni deluje da vama cim nema rezultata odustajete od gledanja kosarke.
Pravi navijac gleda i kad je uspeh i kad je tuga.
Jer ljubav prema Zvezdi je veca od ovih magaraca na vlasti, oni su prolazni Zvezda je vecna.
Niko ne odustaje od gledanja kosarke pogotovo ne od ovako kvalitetne Eurolige gde svako svakoga moze da dobije .Kvalitet nikada bolji i svaki mec Eurolige je poseban dozivljaj .Ovde se ne radi o nikakvoj tugi jer kada nas dobije Efes u areni sa 30 razlike ili Pariz prosle nedelje sa 20 razlike tu nema tuge ljudi obrisali pod sa nama bili bolji u svakom domenu igre cestitas boljima i nemas za cim da zalis ali kada primis kos sa zvukom sirene moras priznati da svaki covek dozivi sok .Ovo nije bilo sa zvukom sirene ali je rezija bila mnogo gora u jednom napadu gde je Partizan stegao odbranu 3 puta Barselona promasuje i 3 puta im se vraca lopta u ruke rezija za Hickoka i na kraju kada su imali 3 sekunde do isteka napada covek sutne sa 11 metara i uleti .::lose::
Mnogo meceva je Partizan dobio sa zvukom sirene mnogo bitnih meceva izgubio to je ta ravnoteza koja postoji u prirodi i svi timovi u Euroligi imaju slicna iskustva .Ne bih voleo ovako nesto na velikom i vaznom mecu npr final four ali bas zbog ovakvih meceva je mnogo bolje odgledati neki ovakav spektakl nego najbolji film nominovan za oskara

Sto se tice trenera koji gaje stil igre sa jakom odbranom a ima ih poprilicno uglavnom su to nasi treneri kao i Grcki i Italijanski i sad tesko je posle 30 ili 40 godina rada sa prepoznatljivim stilom promeniti koncepciju igre ali se kosarka mnogo ubrzala u Evropi velikim uplivom kvalitetnih stranaca koji su vrhunski kao rosteri jer nekada su timovi funkcionisali sa 7 -8 igraca ali tada nije bio ni blizu broj ovoliko iscrpljujucih meceva .Medjutim ovo se toliko izkomercijalizovalo da je ovo ubitacan ritam ne izlaze doslovno iz aviona .I sada rosteri moraju da budu ogromni jer su svi podlozni povredama bas zbog ovakvog tempa .. Mnogo dobrih i izjednacenih timova nema velikih favorita bice mnogo zamrseno do samog kraja a za top 8 ce verovatno do zadnjeg kola biti 14 ili 15 jer razlike ce biti minimalne

Партизан имао шансу да престигне Звезду али умало да пукне петарда.

Nazad
Vrh