Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I posle Džabari ne valja-treba drugi.Svi da se menjaju sem njega.Još vam i Kevin malo pomogao za 5,6 poena.Džaba.Lule,utakmice se mnoge i lome u 3-oj četvrtini.ma bas ste nesrecni
svaka utakmica u evroligi vi gubite u 3/4...samo sa realom imate neresenu 23-23 poena
barsa -10 poena
hapoel -6
pariz -9
baskonia -6
real x
efes -10
milan -5
dubai -5
dakle trener vam gubi meceve,to je sad vec ocigledno jer vam se tim raspadne posle poluvremena
Jabari sa sve osmehom citav mec i posle meca,znimljivo...zakuco ga je danas zeljko na klupu,sad ce reci,da je imao povredu
Trazi se mnogo se trazi tim mnogo lutanja bio si u pravu oko povrede Karlika da ce tim osetiti zestoko i tako je bilo neznam kakav je onaj Milton jos uvek ali ono sto znam da su ova dvojica igraca takav potencijal Parker i mladi Finac ali ne dobijaju minutazu dali ce Finac postepeno dobijati minutazu ali ja bi ono aktivirao u paklu arene on je igrao bez treme poslednji euro a sto se tice Kalatesa sve to stoji da je iskusan ali za ovako jak ubitacan ritam Eurolige mislim da igrac sa 37 godina pitanje je koliko moze .Sada ima dosta igraca u rotaciji duga je sezona bice dodatni pritisak i tu se sad trazi karakter ekipe .Ova ekipa Partizana je bolja nego prethodne sezone i trebalo bi reci mnogo iskusnija bice ludilo u nastavku .ma bas ste nesrecni
svaka utakmica u evroligi vi gubite u 3/4...samo sa realom imate neresenu 23-23 poena
barsa -10 poena
hapoel -6
pariz -9
baskonia -6
real x
efes -10
milan -5
dubai -5
dakle trener vam gubi meceve,to je sad vec ocigledno jer vam se tim raspadne posle poluvremena
Jabari sa sve osmehom citav mec i posle meca,znimljivo...zakuco ga je danas zeljko na klupu,sad ce reci,da je imao povredu
pa sto finac ne igra? koji je razlog zeljkov?Trazi se mnogo se trazi tim mnogo lutanja bio si u pravu oko povrede Karlika da ce tim osetiti zestoko i tako je bilo neznam kakav je onaj Milton jos uvek ali ono sto znam da su ova dvojica igraca takav potencijal Parker i mladi Finac ali ne dobijaju minutazu dali ce Finac postepeno dobijati minutazu ali ja bi ono aktivirao u paklu arene on je igrao bez treme poslednji euro a sto se tice Kalatesa sve to stoji da je iskusan ali za ovako jak ubitacan ritam Eurolige mislim da igrac sa 37 godina pitanje je koliko moze .Sada ima dosta igraca u rotaciji duga je sezona bice dodatni pritisak i tu se sad trazi karakter ekipe .Ova ekipa Partizana je bolja nego prethodne sezone i trebalo bi reci mnogo iskusnija bice ludilo u nastavku .
ps ocekivao sam veceras studente koji zele da uce ali su vise skocentrisani izgleda na Novi Sad