SPORT-Opšta tema

Nemam informaciju ko je koga naguzio jer sam gledao docek ranjenika iz cacilenda sa vatrometom a ranjenika je docekao onaj celavi sto je bio do skoro u zatvoru sto je bio nekada u zutima toliko je bilo srceparajuce da su mi suze krenule a i najavljen je obracun sa nekima tamo ...............valjda izdajnicima drzave ili obracun sa nekima sto nece da budu podguzne muve i da klimaju glavom
Sta si video ko je koga naguzio :sta:❓
To moraš da vidiš.ako ti ja kažem,nećeš mi verovati.

Uhvatilo ste se terzica mafijasa, i samo jedno isto vrtite. Ja ne vidim razliku izmedju terze magije kako ga zovete i vaseg ostoje limara. Ima li je?
O cemu vise raspravljamo, kakva nam drzava takav je i sport. To se vidi po repki kk i fk....
Sve si u pravu PEXSAPE i raduje me da ima objektivnih ljudi na forumu medjutim clan COCI64 on je nemilosrdno kidisao po ovom forumu uglavnom po simpatizerima Partizana tj neistomisljenicima ali i neretko po simpatizerima Zvezde ako su objektivni ili nepristrasni i to je u par navrata toliko daleko otislo da sam ja morao sa svojim prepoznatljivim diplomatskim manirom da vracam zeljenu harmoniju ovoj divnoj i opustenoj temi a najvise mu nisu prijali clan VUXSD I clan ZOKI230 valjda sto ne razmisljaju tudjom glavom ili po direktivi .Javljali su se na temi i drugi veliki fanovi naseg najveceg kluba ali su oni ljudi u momentu procenili da se ova tema pretvara u nocnu moru a i verovatno jer su svesni ko je glavni jahac apokalipse u Zvezdi vec dugo i jednostavno to svakom normalnom coveku smeta i zadaje odredjenu bol a pogotovo jer se ti ljudi nikada nece pomiriti sa politikom kluba a kamoli da podrzavaju stavove odozgo kao npr clan COCI028 :ppozdrav:

O kakvoj ti harmoniji pričaš.Uneo si politiku i otkrio nam da govno smrdi.Misliš da mi ne znamo šta se radi.Misliš da mi sve to podržavamo.Ali ovo je malo tema i o sportu pa se malo komentarišu utakmice ali ti baš od toga bežiš.TI GLEDAŠ ONOG DEBELOG GLUMCA ŠTO JE LETOS SEDEO I PIO KAFU SA ATENTATOROM U ĆAČILENDU.Nameštaljka bato.Trebao si da gledaš kako tvoj voljeni gubi dobro pripremljenu utakmicu od svog učenika.Kad se napiše voljeni i tu se može svašta pomisliti.

Veljko Paunović novi selektor (y)
Nema sta tu mnogo da se pametuje i vrlo brzo cemo znati dali je pravi izbor ili nije AKO GA BUDU BRZO SMENILI TO CE ZNACITI DA JE STRUCNJAK SA KARAKTEROM I DOSTOJANSTVOM A AKO SE BUDE USEDEO A DA MU U REPREZENTACIJI IGRAJU GOLOBRADI IGRACI ZVEZDE ILI NEKI BEZ ANGAZMANA PO IGRACKOM SASTAVU CE SE ZNATI VRLO BRZO ILI JESTE ILI NIJE .
Svi smo prizeljkivali Paunovica kao najbolje moguce resenje u ovom momentu i coveka koji je u karijeri pravio rezultate ali napominjem po spisku igraca cu vrlo brzo znati dali je samostalan ili nije .

Sve si u pravu PEXSAPE i raduje me da ima objektivnih ljudi na forumu medjutim clan COCI64 on je nemilosrdno kidisao po ovom forumu uglavnom po simpatizerima Partizana tj neistomisljenicima ali i neretko po simpatizerima Zvezde ako su objektivni ili nepristrasni i to je u par navrata toliko daleko otislo da sam ja morao sa svojim prepoznatljivim diplomatskim manirom da vracam zeljenu harmoniju ovoj divnoj i opustenoj temi a najvise mu nisu prijali clan VUXSD I clan ZOKI230 valjda sto ne razmisljaju tudjom glavom ili po direktivi .Javljali su se na temi i drugi veliki fanovi naseg najveceg kluba ali su oni ljudi u momentu procenili da se ova tema pretvara u nocnu moru a i verovatno jer su svesni ko je glavni jahac apokalipse u Zvezdi vec dugo i jednostavno to svakom normalnom coveku smeta i zadaje odredjenu bol a pogotovo jer se ti ljudi nikada nece pomiriti sa politikom kluba a kamoli da podrzavaju stavove odozgo kao npr clan COCI028 :ppozdrav:
Nemoj vise sa tvojom diplomatijom, molim te.
Moras malo i ti da budes objektivan, i da ne hvalis toliko tvoj kk jer je i to leglo korupcije i mafijanja kao i vecina stvari u drzavi.
A zeljko kao trener je ok, kao osoba necemo da ulazimo jer ima svasta da se pise.

Bez komentara, aa?? Licemeri.
Jel te nije ni malo sramota? Evo 13 g.od kada je žvalavi na vlasti vi uništavate sve klubove našeg sportskog društva.Gde je naš vaterpolo klub koji je bio poznat i priznat u Evropi?Šta je sa rukometom,odbojkom,hokejom?Sve što vašem glavnom vođi padne na pamet to uništavate?
Kako te nije sramota?Šta radi ULTRA kop po Beogradu?Čija je to firma?Ko je licemer?
Lepo sam ti postavio pitanje.Znači vaše vođe navijača su u politici do guše.Pušteni da grade i rade.Nije ni čudo što ne smete da se javite povodom svih ovih dešavanja u društvu.
Pa bar da vrhovnog geja prozivate za Kosovo.Licemeri.

o cemu vi laprdate ovde

malom Topu koji je u sportu od rodjenja,vodi zdrav zivot i dobije rak i ode mozda sve u majcinu

vi i dalje raspravljate ko je veci mafijas,da li zvezda ili partizan :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Veljko Paunović novi selektor (y)
Bice dobro da sastavi tri meseca, kada krenu da ga pritiskaju da pusta posebne igrace mislim da ce brzo da pobegne.
o cemu vi laprdate ovde

malom Topu koji je u sportu od rodjenja,vodi zdrav zivot i dobije rak i ode mozda sve u majcinu

vi i dalje raspravljate ko je veci mafijas,da li zvezda ili partizan :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Kakav rak, koji Top ? Topic ?

Nego reci ti meni sta mislis da li je Vojvodina - zvezda namesteno ? Iz 2-1 ?

"„Partizanu smo juče dali milion evra, a još milion prošle nedelje“ rekao je predsednik Vučić i zamolio novinare da pređu na sledeću temu."

Bice dobro da sastavi tri meseca, kada krenu da ga pritiskaju da pusta posebne igrace mislim da ce brzo da pobegne.

Kakav rak, koji Top ? Topic ?

Nego reci ti meni sta mislis da li je Vojvodina - zvezda namesteno ? Iz 2-1 ?

da,Nikola Topic-rak testisa
20 godina

vidi posle ovoga sta se desilo u kupu,ovo je samo nastavak radnje

Види се да је Звезда у кризи. А иде најважнија утакмица следеће недеље против Лила.
Да је памети да се нађе прави тренер и да се преокрене моментум овог тима.
Не може клинац да буде главни играч само да би се продао... Матори Катаји, безопасни Иванић... Па ко ће да игра....
Али писао сам о томе....

Стварно сам изненађен да је неко смео да победи Звезду.

Сад је све у игри па и то да буде неки нови шампион.

igra u novembru tek,neznam tacno kad odlozen je mec

ma ispali ofk,cuka,partizan,napredak,,tsc,radnicki kg(prokret sa zemunom)

kome je to realno,neka se zapita

Nazad
Vrh