Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vase vodje nemaju namestene poslove?? Naravno takav je trenutak da vodenica ide na nasu vodu. Ne secam se nesto da ste svojevremeno skandirali prtiv Mirka Marjanovica ili Tomislava Karadzica dok su bili vasi.Zna se ko su Gejlije.To je novi naziv zvezdine navijačke grupe od milja nazvani posle afere vašeg bivšeg igrača i pomoćnog trenera.
Tek ste vi licemeri,otkud sad da se ne meša politika?Ili je to samo kada vam odgovara?
Ili zato što se vaše vođe bave nameštenim poslovima?Ali tu može politika.Jel to nije licemerno?
Daj mi onda predlog za naziv vase grupe posle Zeljkovih afera ili Veljinih nestasluka. Mada mi vise lici na ustasluk.Zna se ko su Gejlije.To je novi naziv zvezdine navijačke grupe od milja nazvani posle afere vašeg bivšeg igrača i pomoćnog trenera.
Tek ste vi licemeri,otkud sad da se ne meša politika?Ili je to samo kada vam odgovara?
Ili zato što se vaše vođe bave nameštenim poslovima?Ali tu može politika.Jel to nije licemerno?
NASA TRIBINA STOJI UZ KLUBPa zato sto ste liicemeri. U Beogradu vas vasi tuku kad skandirate pa kao ne smete, a ovamo bi vas kao Bugari tukli ako bi se oglasili. Nasa tribina stoji uz klub. Stav kluba je i stav tribine. Politiku ne mesati, bar za sad. Sto se tice odlaska u NS idem danas na utakmicu i ostajem kod rodjaka do nedelje. I nije ti to Gejlije potrebno ili mozda gajis pretenzije prema toj gej populaciji?? Samo pazi hoce od tog kosa da opadne.
 STAV KLUBA JE I STAV TRIBINE
STAV KLUBA JE I STAV TRIBINE   POLITIKU NE MESATI BAR ZA SAD
 POLITIKU NE MESATI BAR ZA SAD 
 Drugim recima kao u sekti TI NISI TU DA RAZMISLJAS SVOJOM GLAVOM I DA IZRAZAVAS SVOJE STAVOVE I DA SMATRAS DA IMA NEKIH NEPRAVILNOSTI I NELOGICNOSTI ti si tu da klimas glavom da aplaudiras i da se ne pravis mnogo pametan moras da budes podoban i poslusan .A ovo klub se ne bavi politikom ako je neka sala ili zezanje pa da lajkujem .Posto imas i previse godina da bi neko sa tobom drljao i vlacio moj ti je savet da se iskljucis iz te grupe podhitno i da pustis ovu decicu i tinejdzere sto smrcu i pomalo diluju i razne tabletice i praskove oni su podobni za razne vrste manipulacije ali da ti dozvolis pred penzijom da meni saopstis MI PRAVI PRILJATELJI KLUBA ZNAMO STA JE U OVOM TRENUTKU NAJBOLJE ZA NAS KLUB PA STA JE TO NAJBOLJE
  Drugim recima kao u sekti TI NISI TU DA RAZMISLJAS SVOJOM GLAVOM I DA IZRAZAVAS SVOJE STAVOVE I DA SMATRAS DA IMA NEKIH NEPRAVILNOSTI I NELOGICNOSTI ti si tu da klimas glavom da aplaudiras i da se ne pravis mnogo pametan moras da budes podoban i poslusan .A ovo klub se ne bavi politikom ako je neka sala ili zezanje pa da lajkujem .Posto imas i previse godina da bi neko sa tobom drljao i vlacio moj ti je savet da se iskljucis iz te grupe podhitno i da pustis ovu decicu i tinejdzere sto smrcu i pomalo diluju i razne tabletice i praskove oni su podobni za razne vrste manipulacije ali da ti dozvolis pred penzijom da meni saopstis MI PRAVI PRILJATELJI KLUBA ZNAMO STA JE U OVOM TRENUTKU NAJBOLJE ZA NAS KLUB PA STA JE TO NAJBOLJE 
 nisam primetio da ti je zasmetalo kada vas je Pafos izbacio a nije ti zasmetao ni Serif ni Makabi ali volis ovu domacu jadnu ligu tu pronalazis utehu  i lecis komplekse
 nisam primetio da ti je zasmetalo kada vas je Pafos izbacio a nije ti zasmetao ni Serif ni Makabi ali volis ovu domacu jadnu ligu tu pronalazis utehu  i lecis komplekse JEL NAVIJAS DA ZVEZDA I NAREDNIH 10 GODINA PRAVI USPEHE KAO ZADNJIH 10 GODINA
JEL NAVIJAS DA ZVEZDA I NAREDNIH 10 GODINA PRAVI USPEHE KAO ZADNJIH 10 GODINA 
 A ONO NAJGORE KADA SIZOJE BUDE STRADAO MOGU DA ZAMISLIM KOJI CE DUGOVI DA ISPLIVAJU JER OVAJ TIM ZVEZDE SADA RADI SA VELIKIM MINUSOM I ZA TO TI NE TREBA EKONOMSKI FAKULTET DA BI SHVATIO KAKO POSLUJU KRIMOSI SA INTERPOLOVE POTERNICE
 A ONO NAJGORE KADA SIZOJE BUDE STRADAO MOGU DA ZAMISLIM KOJI CE DUGOVI DA ISPLIVAJU JER OVAJ TIM ZVEZDE SADA RADI SA VELIKIM MINUSOM I ZA TO TI NE TREBA EKONOMSKI FAKULTET DA BI SHVATIO KAKO POSLUJU KRIMOSI SA INTERPOLOVE POTERNICE Kada Sarovic ode na one jadne mitinge i pita one mentalno posrnule socijalne slucajeve U CEMU VI PODRZAVATE PREDSEDNIKAUmirem
 Odgovor onih nesretnika je U SVEMU
 Odgovor onih nesretnika je U SVEMU  jel ona jadna mentalno posrnula raja nema svoj nacin razmisljanja i svoj stav kako drugi kaze to je to i ako moze neki dinar jedno dve crvene i sendvic a evo sad ovo kod COCIJA 64 MI PODRZAVAMO A STA PODRZAVATE
 jel ona jadna mentalno posrnula raja nema svoj nacin razmisljanja i svoj stav kako drugi kaze to je to i ako moze neki dinar jedno dve crvene i sendvic a evo sad ovo kod COCIJA 64 MI PODRZAVAMO A STA PODRZAVATE  PA TAKO SU NAM REKLI A KO VAM JE REKAO
 PA TAKO SU NAM REKLI A KO VAM JE REKAO  MI NE ZADIREMO U POLITIKU  SAMO KLIMAMO GLAVOM I ODOBRAVAMO STA NAM STIGNE IZ CENTRALE
MI NE ZADIREMO U POLITIKU  SAMO KLIMAMO GLAVOM I ODOBRAVAMO STA NAM STIGNE IZ CENTRALE  a vrh ledenog brega je kada ga podsetim da je jedan PAFOS OBRISAO POD SA ZVEZDOM i da to nemoze da bude normalno i da to nije nikakav uspeh onda nesretnik  se iskljuci sa teme primiri se i pusti naivnog Zokija 230 da analizira meceve kao oni rezijski analiticari a posle mjegove analize meca jedino da  covek uzme celu kutiju trodona i da popije jel to je neizdrzano izmasakrirana je ova tema da nema gde grdje a ja sam je oplemenio do savrsenstva  medjutim uticaj vladavine ludaka zadnjih 13 godina je tesko popravljiv bice potrebno veliko vreme za rehabilitaciju i sigurno je da ce mentalni oporavak biti  veoma spor i iscrpljujuci
 a vrh ledenog brega je kada ga podsetim da je jedan PAFOS OBRISAO POD SA ZVEZDOM i da to nemoze da bude normalno i da to nije nikakav uspeh onda nesretnik  se iskljuci sa teme primiri se i pusti naivnog Zokija 230 da analizira meceve kao oni rezijski analiticari a posle mjegove analize meca jedino da  covek uzme celu kutiju trodona i da popije jel to je neizdrzano izmasakrirana je ova tema da nema gde grdje a ja sam je oplemenio do savrsenstva  medjutim uticaj vladavine ludaka zadnjih 13 godina je tesko popravljiv bice potrebno veliko vreme za rehabilitaciju i sigurno je da ce mentalni oporavak biti  veoma spor i iscrpljujuci Bez komentara, aa?? Licemeri.Vase vodje nemaju namestene poslove?? Naravno takav je trenutak da vodenica ide na nasu vodu. Ne secam se nesto da ste svojevremeno skandirali prtiv Mirka Marjanovica ili Tomislava Karadzica dok su bili vasi.
Šta bi sinoć sa Hapoelom.Ja ću samo napisati Da Osetkovski i Pokuševski moraju da igraju.Sa Fernandom i Calatesom neće biti nekog poboljšanja,velikog.Kako komentarišeš to da je u prethodnim sezonama Žoc prokockao,para i para na pojačanjima pa sad više nema kredita.Njemu je glavni izgovor da ima 2 povređena.Zvezda dobija bez 6,7.Gde Dilana ubaci na kratko i posle zaboravi a Pokuševski se nije ni skidao.Dere se na Vašingtona koji drži ekipu u egaluali kad jednom promaši to je bauk.To je dobar trener....Kada Sarovic ode na one jadne mitinge i pita one mentalno posrnule socijalne slucajeve U CEMU VI PODRZAVATE PREDSEDNIKAOdgovor onih nesretnika je U SVEMU
jel ona jadna mentalno posrnula raja nema svoj nacin razmisljanja i svoj stav kako drugi kaze to je to i ako moze neki dinar jedno dve crvene i sendvic a evo sad ovo kod COCIJA 64 MI PODRZAVAMO A STA PODRZAVATE
PA TAKO SU NAM REKLI A KO VAM JE REKAO
MI NE ZADIREMO U POLITIKU SAMO KLIMAMO GLAVOM I ODOBRAVAMO STA NAM STIGNE IZ CENTRALE
a vrh ledenog brega je kada ga podsetim da je jedan PAFOS OBRISAO POD SA ZVEZDOM i da to nemoze da bude normalno i da to nije nikakav uspeh onda nesretnik se iskljuci sa teme primiri se i pusti naivnog Zokija 230 da analizira meceve kao oni rezijski analiticari a posle mjegove analize meca jedino da covek uzme celu kutiju trodona i da popije jel to je neizdrzano izmasakrirana je ova tema da nema gde grdje a ja sam je oplemenio do savrsenstva medjutim uticaj vladavine ludaka zadnjih 13 godina je tesko popravljiv bice potrebno veliko vreme za rehabilitaciju i sigurno je da ce mentalni oporavak biti veoma spor i iscrpljujuci

A kad bi mogao da mi objasnis kako to da je drzava dala 2,5 milona a oni ispali iz kupa nikad se vise u istoriji nije ulagalo a nikad gore rezultate Partizan nije pravio OBJASNI MI MALO O CEMU SE TU RADI ILI OVI IZ UPRAVE ACINI PRIMAJU LOVU DA SE NE URADI NISTASigurno ste po naredjenju zvalavog ispali iz kupa, a mozda ste po naredjenju i Hapoel pustili. Dzabe Zeljko jebe mater Vasigtonu ovaj ga ne smirgla 2%. Sva sreca ovaj ne razume Srpski, samo da mu neko ne uradi translate.
 pa o tome ti pricam    sve vreme da ovi Acini primaju lovu da ne urade nista ni kod vas ni kod nas a ti zaslepljen nego MI CLANOVI TRIBINE PRIMAMO INSTRUKCIJE I PODRZAVAMO CENTRALU I NEMA VEZE STO SA NAMA SVI U EVROPI BRISU POD MI I DALJE PODRZAVAMO A STA NISU NAM JOS REKLI ALI SIGURNO DA CENTRALA NIKAD NE GRESI
 pa o tome ti pricam    sve vreme da ovi Acini primaju lovu da ne urade nista ni kod vas ni kod nas a ti zaslepljen nego MI CLANOVI TRIBINE PRIMAMO INSTRUKCIJE I PODRZAVAMO CENTRALU I NEMA VEZE STO SA NAMA SVI U EVROPI BRISU POD MI I DALJE PODRZAVAMO A STA NISU NAM JOS REKLI ALI SIGURNO DA CENTRALA NIKAD NE GRESI  Nemam informaciju ko je koga naguzio jer sam gledao docek ranjenika iz cacilenda sa vatrometom a ranjenika je docekao onaj celavi sto je bio do skoro u zatvoru sto je bio nekada u zutima toliko je bilo srceparajuce da su mi suze krenule a i najavljen je obracun sa nekima tamo ...............valjda izdajnicima drzave ili obracun sa nekima sto nece da budu podguzne muve i da klimaju glavomTreba Šarović da pita grobare o vašem ŽOCU,voljenom i nezamenljivim.Naguzio ga učenik sinoć.

A sta da komentarisem kada nisam ja izbacio ovaj video zapis iz Novog Sada nego uvazeni clan VUXSD a inace veliki navijac crveno belih .Medjutim nemoj da si na kraj srca i njega da napadas nije covek mislio nista lose vec je samo na ucestala prozvanja MI, ONI ,OVI ,ONI ,NAMA, NJIMA SAMO JE COVEK ZELEO DA OPUSTI NEPOTREBNE TENZIJE I DA ATMOSFERU NAPRAVI PRIJATNIJOMBez komentara, aa?? Licemeri.