SPORT-Opšta tema

danas Moneke mora da zapne momacki
dobric,kalina i davidovac moraju pogadjati njihove suteve

igramo bez beka sutera ovaj mec

kodi i jago takodje ako jedan odigra lose,to je sigurno poraz,osim ako miljenovic zablista iznenada
ocekivano Moneke povukao danas,zicer na kladionici preko poeni

ostali taman toliko dobri,medjutim najveca sreca je sto se Asvel nije ni pojavio na utakmici
bas losa igra a nama doslo odlicno

Plavsic ocajan u ovo malo minuta sto je dobio

Coci,da li još misliš da Miljenović nije za EL.Ima grešaka ali hrabro igra.Pre mi Plavšić nije za EL i zahvalio bi mu se čim nam se vrate centri iz povreda.

Zivi i zivece kult Severne tribine.
Jesi mislio kult ili duh severne tribine ❓ jer cesto je ta tribina poluprazna ili sablasno prazna ofucalo se sve poprilicno nekako je izgubljen taj duh tribine zbog kontrole partije nad tribinom .A i ono hapsenje ikone kluba Dzajica vuce neku anatemu a to nije smelo da se dogodi i od tada sve nekako gubi smisao i tacno se vidi od 2008 kako Titanik tone a i da ne potone kormilo u Zvezdi drze nestrucni ljudi a sa njima ako ne potone navuci ce ga na neki greben ili ce ga zavaliti u betonski most .:giggle:
A da ne zaboravim ono najvaznije a to je DALI VAS KAPETAN IMA SERTIFIKAT ZA UPRAVLJANJE a ja znam da on ima kosarkasku diplomu valjda za juniore ili seniore to niko sa sigurnoscu ne zna a ova voznja crveno belog Titanika to je voznja bez papira na divlje iz senke a sve da se Vlasi ne dosete ::pomoc:;

Coci,da li još misliš da Miljenović nije za EL.Ima grešaka ali hrabro igra.Pre mi Plavšić nije za EL i zahvalio bi mu se čim nam se vrate centri iz povreda.
Sta ga sad ti pitas za strucno misljenje kada si ti prekaljeni strucnjak za tebe je onaj feminizirani Gilespi NBA format :haha: pa si jos bio radostan sto ga je Covic oteo ispred nosa Partizanu ja sam mislio da se zezas a ti mrtav ozbiljan :sta: .
E sad me saslusaj pazljivo sta je najveci problem ovogodisnjeg tima Zvezde .Nih ima toliko da kada bi svi bili fit Zvezda bi mogla da napravi ajde da ne kazem kompletna 3 tima ali malo fali da se napravi Zvezda A Zvezda B i Zvezda C i kada svi budu potpuno spremni bice tesko pronaci pravu petorku a previse ih je ne pamtim da ih je ovoliko bilo .Ovo za sada deluje obecavajuce dobra hemija u timu dobar trener igraju odbranu imaju milion resenja u napadu ,publika kao sesti igrac i sreca je da ne ulaze batinasi u crnom da prekidaju tu hemiju i kvare atmosferu nadam se da nece posto su pokvarili i Letoniju i Englesku i Albaniju i Partizana vas nece valjda ali opet treba da budete oprezni .CEGA SE JA JEDINO PLASIM KADA BUDE U JANUARU EVROPSKKO PRVENSTVO U VATERPOLU U BG U ZVEZDA CE DA IGRA U BECU E TAMO DA NE ULECU LJUDI U CRNOM A DALI TO MOZE DA SE ISKONTROLISE ALI MI MIRISE DA CE OVDE DA BUDE MALO VAN KONTROLE ...............VALJDA :unsure:

Ne komentarišeš moje odgovore na tvoja pitanja.
Zato Turčin pamti Gilespija,koji ne zna gde je levo.Tako da,nemoj da mi izvrćeš reči.Proveri šta sam napisao za Gilespija.Ali je Bolji od Plavšića,Bar trči-malo kao muva bez glave i borac je.

Mislim da nije. Kad se vrate Davonte, Nvora i Karter mislim da ce mu biti ugrozeno mesto i u rosteru. Ispasce ili on ili Jago sto je manje verovatno. Opet, Obradovic je zadovoljan njegovim igrama. Slazem se i oko konstatacije za Plavsica.

Jel to znači da Partizan više ne igra u kupu.

Delibašić nije mogao da pomogne.Nije svirao bar 3 faula u prvom poluvremenu za Mačvu i 9 žutih kartona.

Изгледа да нису ни играли... како су играли и како су прошли... Али добро, ионако је фудбал у Србији ко за време оних олимпијских игара 1936.

Батлеру плата у првој години од 1.25 - 1.75 милона евра. Извор 6.75range.

Mislim da nije. Kad se vrate Davonte, Nvora i Karter mislim da ce mu biti ugrozeno mesto i u rosteru. Ispasce ili on ili Jago sto je manje verovatno. Opet, Obradovic je zadovoljan njegovim igrama. Slazem se i oko konstatacije za Plavsica.
To je tačno da sa dolaskom ovo dvojice neće imati minutaže ali može da uskoči kao i sinoć ako se neko povredi.Treba mu,naravno i iskustva.Mislim da će ga Saša koristiti u ABA ligi.Jago mi je nedefinisan.Ali se primećuje da više asistira i to mu dobro ide.Bolji je nego što je bio.

Grobari opste je poznato da ste dobili 2.5 miliona evrica za licencu u fudbalu, sad isplivalo da je u zadnje dve nedelje u kosarkaski klub ulozeno 2 miliona drzavnih para. Sta vi radite s ti novci?? Ostoja postenjacina prica drugu pricu.

Nazad
Vrh