SPORT-Opšta tema

Pitaj Gobeljica.

@ Pexkap

Zao ti cokija udbasa i nastranog Vujadina? 😄

Gde je snimak Savićev i da li uopšte postoji.
Pa naravno da ne postoji a ako posedujes logiku sam mozes da dodjes do odgovora .Ja sam jos davno naznacio da bivsim velikim zvezdama i velicinama i priljateljima Zvezde nema mesta u klubu a osinjak je satkan iskljucivo od krema podzemlja i lokomotivom koja zestoko vuce na masu .Necu ti otkriti ko je lokomotiva a ko su teretni vagoni ali kada shvatis kako to sve funkcionise nakaradno onda tek shvatas ZASTO JE TOLIKO LEPO I KORISNO DRZATI U KLUBU JEDNU VELICINU KAO ZELJKA OBRADOVICA VELIKOG I PRAVOG PRILJATELJA KLUBA I STRUCNJAKA I COVEKA KOJI IMA VELIKI KREDIBILITET I U EUROLIGI I U MATICNOM KLUBU I KOD SUDIJA .Cesto menjanje i skidanje skalpa pravim strucnjacima dovodi do velikog znaka pitanja i survanja a Zvezda u kosarci zadnjih 10 godina mnogo vrrhunskih dokazanih trenera mnogo para ulozeno u klub i celokupan skor VALJDA SAMO JEDNO TOP 8 to je realno mnogo malo valjalo bi odlepiti se tj odglaviti se iz slajfovanja u mestu ali ocigledno nesto fali za odlepljivanje .Ja mislim da je upravo to iskustvo i strpljivost sa trenerima bez unutrasnjeg pritiska kljuc rebusa .
Sta mislis ko je ovom decku namestio igru i dali je sve namesteno odvali ga tvojim recima pa neka sve prsti :unsure:

Picace ti da se ona gasi, ti sto nikad nisu tako sjali, ljubomorni neka im uzdasij jer ostace tek KOMSIJA MALI.

Каже тренер Звезде да је падала киша па играчи нису дали максимум..... у енглеској киша не престаје.... каже повредио му се клинац Зарић па му је то пореметило игру...
У ствари неко се осмелио и пустио Нишлије да играју како умеју и колико могу... неко је притиснуо прекидач који је везивао ноге противницима у домаћој лиги... чак нису ни пенал добили и ако је судио онај мали који је неколико пута продао душу за шаку сребрњака....
Да ли се намерно кочи Звезда да би Милојевић добио отказ па добио место селектора?

Толико се представа за народ изводи у овој држави да само треба пратити мале вести... оне које се појављују успут... као шатро... те вести су пробни балони... и показатељ курса... да моћници оперу савест...

Само се завалите у фотељу и спремите кокице... биће што никада није било...

Pa naravno da ne postoji a ako posedujes logiku sam mozes da dodjes do odgovora .Ja sam jos davno naznacio da bivsim velikim zvezdama i velicinama i priljateljima Zvezde nema mesta u klubu a osinjak je satkan iskljucivo od krema podzemlja i lokomotivom koja zestoko vuce na masu .Necu ti otkriti ko je lokomotiva a ko su teretni vagoni ali kada shvatis kako to sve funkcionise nakaradno onda tek shvatas ZASTO JE TOLIKO LEPO I KORISNO DRZATI U KLUBU JEDNU VELICINU KAO ZELJKA OBRADOVICA VELIKOG I PRAVOG PRILJATELJA KLUBA I STRUCNJAKA I COVEKA KOJI IMA VELIKI KREDIBILITET I U EUROLIGI I U MATICNOM KLUBU I KOD SUDIJA .Cesto menjanje i skidanje skalpa pravim strucnjacima dovodi do velikog znaka pitanja i survanja a Zvezda u kosarci zadnjih 10 godina mnogo vrrhunskih dokazanih trenera mnogo para ulozeno u klub i celokupan skor VALJDA SAMO JEDNO TOP 8 to je realno mnogo malo valjalo bi odlepiti se tj odglaviti se iz slajfovanja u mestu ali ocigledno nesto fali za odlepljivanje .Ja mislim da je upravo to iskustvo i strpljivost sa trenerima bez unutrasnjeg pritiska kljuc rebusa .
Sta mislis ko je ovom decku namestio igru i dali je sve namesteno odvali ga tvojim recima pa neka sve prsti :unsure:
Ja to znam ali objasni tvom Emigrantu

Ako cemo o pritisku prema trenerima, mislim da Zeljko trpi najveci pritisak. Prvo od navijaca i od kluba, a zatim od uspeha koje ima iza sebe i zbog kojih svi ocekuju da to ponovi u Partizanu.

Znaci mi smo svi budale sto smo sluzili, a on je pametan sto je hteo da izbegne. Da nije mozda kao veliki patriota 90ih bio mobilisan??

Pa da ti kazem i jeste budale, rat je za budale. Sirotinja gine, lopovi, kriminalci i polticari se bogate.

Evo vidim drzava se bas brine za borce, invalide koji su osakaceni u ratu...

Pa da ti kazem i jeste budale, rat je za budale. Sirotinja gine, lopovi, kriminalci i polticari se bogate.

Evo vidim drzava se bas brine za borce, invalide koji su osakaceni u ratu...
Ne znam koje si godište da uopšte možeš da pišeš o ovom pitanju..Šta smo mogli uraditi.Da pobegnmo u inostranstvo.Da nekoga potplatimo.Pa mi nemamo novca kao robija.Šta bi ti uradio kada bi dobio poziv a ako se ne odazoveš-evo ti vojne policije po tebe.

cemu i dalje pisanje o tome kako je zvezda imala samo 1 top 8 covece kad u ekipi igrali nasi igraci uz 3do4 prosecna stranca

i to sve klinci dangubic,guduric,rebic,micic,simanic,mitrovic ili igraci kao lazic,simonovic,stimac i ostatak

do pojave trinkijerijau kk partizanu(kada je sns i ostoja dosao u klub) i od ajde da kazemo korone,nikakve ogromne pare se nisu slivale u kk crvenu zvezdu

taj narativ o ogromnom ne uspehu u evropi je ne smesan nego tragikomican jer je totalno neutemeljen u prici

evo stigao fernando,stize kalates 90%,verovatno jos neko,valjda sad nece na konferenciji da kuka kako nema para,buzdet i roster

cemu i dalje pisanje o tome kako je zvezda imala samo 1 top 8 covece kad u ekipi igrali nasi igraci uz 3do4 prosecna stranca

i to sve klinci dangubic,guduric,rebic,micic,simanic,mitrovic ili igraci kao lazic,simonovic,stimac i ostatak

do pojave trinkijerijau kk partizanu(kada je sns i ostoja dosao u klub) i od ajde da kazemo korone,nikakve ogromne pare se nisu slivale u kk crvenu zvezdu

taj narativ o ogromnom ne uspehu u evropi je ne smesan nego tragikomican jer je totalno neutemeljen u prici

evo stigao fernando,stize kalates 90%,verovatno jos neko,valjda sad nece na konferenciji da kuka kako nema para,buzdet i roster
Kome će se smanjiti minutaža.Tajrik i Pokuševski mogu na centra pa i Dilan.

Nazad
Vrh