SPORT-Opšta tema

O propadanju sporta imate podkaste i podkaste na tu temu eno ga Mile (JaoMIle) stalno o tome prica, gosti njegovi kako se nekada radilo kako se sada radi sa decom, kako nema sistema, kako mi posle OI ciklusa 2028. pitanje sta cemo imati od kosarke.
U fudbalu je ve odavno sve otislo u k pa nam tu treba hitan restart poceti od 0, izjuriti menadjzere iz klubova krenuti od amaterske lige

sport se raspada zbog korupcije ali ne samo kod nas

ono sto sam pricao jedno od smesnijih takmicenja ev. prvenstva---sudjenje je kriminalno bilo i protiv nas

sada cekam mec grcka-turka jer su grkr gurali dosta na prvenstvu

ako to urade protiv onog turcina atamana onaj ce da oludi na konferenciji
janis kumbo ce imati 20 slobodnih ako sudili u njegovu korist

Omic je dao izjavu da nije doziveo ovakvo sudjenje, cak covek pomenu ne zna ni dal ce da igra za reprezentaciju na dalje
Ovo je trece takmicenje u nizu gde su sudije u centru paznje i treba sl SV prvenstvo da sve velike zvezde lepo zajebu i ne pojave se, cak i na OI pa ce valjda malo FIBA da se cukne u glavu

Omic je dao izjavu da nije doziveo ovakvo sudjenje, cak covek pomenu ne zna ni dal ce da igra za reprezentaciju na dalje
Ovo je trece takmicenje u nizu gde su sudije u centru paznje i treba sl SV prvenstvo da sve velike zvezde lepo zajebu i ne pojave se, cak i na OI pa ce valjda malo FIBA da se cukne u glavu
sad se vrati malo u postove i vidi sta sam pisao pe koji dan

napravili su cirkus od takmicenja,evropa se raspada usvakom smislu

ne treba zaboraviti da je Bodigroga jedan od likova koji utice na sve ovo

jos jedna smradina koje se provukla uz proteste a isla sa crkvom koja je uz vlast,jos jedna DB budala koju je narod progutala

kad sam pisao o njemu niko ne veruje.zavetnici,boskicu,nesterovicu,stamatovicu,ludom raduletu itd svi se smejali

sve alekovi ljudi upotrebljeni kad im trebalo

sad na srb-eng se pojavili momci iz kriminala i tukli ljude kad se pocelo skandirati vucicu pederu i ostalo

inace ako neznate zandarmeriju je preuzeo Andrej bata

ista ona zadarmerija koja ga prebila pre nekih sad vec neznam koliko godina kad jos nije sve bilo sve zvalonje vlasnistvo takozvano

Pa ti isti batinasi su bili U Rigi zavodili red na tribinama kosarkaske i fudbalske utakmice a onda ekspresno vraceni avionom AIR SErbia za BG da budu na Marakani

Nazad
Vrh