radashin
Član
Ne mislim na bojkot, već na politička neslaganja i svađe. Tu onda nema tima, nema igre. Vanja Marinković recimo, je apsolutno uz studente, ide na proteste, dok Čović stoji ispred svih, ne znam baš kako to funkcioniše.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ne treba da zovu one koji im nisu podobni, ne vidim svrhu, evo Radnjić ima problem u Zvezdi, mislim da je razlog istu kao i u reprezentaciji. Mislim da sportisti ne treba da se mešaju u ovu nesreću koja se dešava trenutno, neka vade oči kako znaju, niko od njih ne zavisi od vlasti a ni od buduće vlasti. Ovo samo unosi nemir u sve sfere društva. Unosi sumnju a možda nije tako.
covece nama se bogdan povredio pre kraja druge cetvrtine protiv portugalacaNeznam sto se sad svi cude, onaj ko se bori i koji je spreman za prvenstvo on ide do kraja, mislim da je tu selektor najvise kriv jer nije spremio prave zamene za igrace koji bi mogli da se povrede, a na kraju ispalo da niko ne prihvata odgovornost za ispadanje od Finaca.
Bogdanovic se povredio, ali to bi moglo da bude neko opravdanje kad igramo protiv jacih ekipa, ali mi smo protiv svih igrali i mucili se, stalno je rezultat visio, uopste nismo bili nadmocni na ovom prvenstvu, sem prve utakmice.
Neznam ni ko nas je postavio da budemo na drugom mestu na rang listi.
naravno amerikanac Baldwin danas truba i ovaj gubi 14poena od finacapa vise je DEDA bio na protestima nego marinkovic ali se u medijima to nepise,vec su grobari izdigli vanju sa jednom slikom i to je to
pre je deda izbacen zbog protesta a vanja poveden sa ko zna takodje kakvim povredama kad u partizanu odigro jedva pola utakmica
opet vam kazem reprezentacija se raspala jer nam se bogdan povredio a ovaj micic nam sluzio ko cucla,nit je banio nesto nit je imao akcije,covek je bio na 20% mogucnosti ali je mislio da se oprosti sa medaljom sa reprezentacijom i realno usrao ekipu
pa ono kad mu pesic kaze protiv portugala VASO sta je stobom? i izvede ga van igre tu se videlo da vasa ni psihicki ni fizicki nije bio spreman za turnir
sudije su nam pokrale 10poena protiv finaca
grcku su progurali protiv litvanaca i izraela
valancaunasu sta nisu svirali a sta jesu onom naturalizovanom grku KUMBU to je komedija
sve ostale imaju amere u ekipi osim nemaca koji ce se prosetat do zlata
meni zao Jokica i Jovica koji su projebali mesec ipo dana za nista,prvom trebao odmor drugom mlad i trosio se za glupost
al opet kazem da se Bogdan nije povredio,sad bi pisali druge price ovde
i ko zna da ovi iz Klipersa mu nisu i zabranili da nastavi iako je povreda 50%-50%
takodje mi zao litvanacaa jer im se kao nama bogdan njima povredio Jokubaitis a jos i sudije useru sad protiv grca
fudbal je smejurija ko nam trener,eno i stankovic nikako da dobije otkaz u spartaku iz moskve,neznaju ni oni sami zasto ga drze
zvezdu zajebo,ferencvaros zajebo,eno sad spartak sad ce nazad opet negde vamo jedino ili u italiju da uzme neki klub pa da ispadne iz lige
o piksiju smesno i govoriti kao treneru,ima tu jos likova
Dzikic koji vodi gruziju ispada trenercina,ako mu amer Baldwin ne pogadjao nista kao protiv naprimer Italije izgubice 15p lagano od finaca
pa jel ja ne govorim upravo o tome, Bogdanovic se povredio i ceo tim se bukvalno raspao, a da Pesic i strucni tim nije imao jasnu sliku o Vasi micicu i svim igracima, to je prica za malu decu.covece nama se bogdan povredio pre kraja druge cetvrtine protiv portugalaca
znaci sa njim smo odigrali jedva 5 punih cetvrtina na prvenstvu tj jednu utakmicu samo i to protiv estonaca
pa se avramovic povredi protiv portugala a takodje protiv njih pesic i ostali u ekipi saznaju kakav je micic ocaj od igraca u ovom trenutku
eno sad je bio kod edina u podkastu Vasa,kakav je ono ego mati moja mila
sam sebi sjebo karijeru da bi zaradio 10mil evra
sad ladno izjavi hteo je da dodje u zvezdu i sa njima je prvo pregovarao ali nisu se dog i ode u hapoel kod izraelaca i odere ih od para
strasno mi se smucio vasa realno,mislio sam da je skroz drugi lik
kaze ne voli da mu se dere trener? lik otisao kod Itudisa u hapoel zbog miliona
ogromno razocaranje
ma da je tako onda ti vanja sigurno ne bi bio na prvenstvu da su politicari odlucivali i da ako jesu onda ti DEDA nije bio na prvenstvu jer je mnogo vise na protestima i od vanje i ostalih nabrojanihpa jel ja ne govorim upravo o tome, Bogdanovic se povredio i ceo tim se bukvalno raspao, a da Pesic i strucni tim nije imao jasnu sliku o Vasi micicu i svim igracima, to je prica za malu decu.
trener je napravio greske u odabiru tima,i po ko zna koji put je stavio nespremne igrace da idu na prvenstvo.
A cesku smo dobili verovatno na ime, ovi se uplasili i predali se .
A i ko zna sta se tu desavalo iza kulisa, mozda su i politicari imali uticaja u odabir igraca, ne bi bilo nikakvo cudo.

i sada u grupi igraju slicno mnogo mucenja a zadnjih 30 godina je na svetskoj sceni Hrvatska misaona imenica za Engleze ALI VALJDA JE OVDE POSTALO HIT DA SE PROPADANJE U KLONjARI PRIKAZUJE KAO VELICANSTVENI PATRIOTSKI CINOVI mnogo smo u septickoj jami dali je kasno za vadjenje