emigrant
Član
Što se mene tiče ja bih najviše voleo da igra ova ekipa koja je igrala finale KLS.I još potpomognuti nekim malo starijim igračima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Fudbalski klub vam odumire, a KK se razmece parama. Neko je tu sebican.Vaša ekipa je i prošle sezone bila skuplja od naše, samo normalno da se iznosi vasih ugovora smanjuju a naši dižu za javnost.
Kad bi se gađali kamenjima.Momentalno ste skuplji i preskupi.Sreća pa vam se Zvezda sklonila da se ne sastajemo u finalima jer ne znam da li bi Turkoglu ostao na poziciji.Vidiš da i dalje uzimate ozbiljne igrače.Zvezda bi sad trebalo skoro 70% tima da promeni.Ovako sad sa ovim pojačanjima je jača sigurno.Još po koja 1 i 2 iima da brišu pod sa vama.Vaša ekipa je i prošle sezone bila skuplja od naše, samo normalno da se iznosi vasih ugovora smanjuju a naši dižu za javnost.
Stvarno ne znam sta vi vidite??Polemika se vidi o KK
Kod vas 1 ode 3 dođu i to ne penzioneri kao kod nas i to dosta skuplji.Turkoglu će sve isterati što mu ne treba a Janis ove godine dobija dobra pojačanja ali ništa bolji od vaših.Mi dobijamo vaše otpatke.malo realnosti samo.Svi ovi što su došli u Zvezdu su bili vaša meta još prošle godine.Pa kad je vas bankomat
Kod nas je kasa a kod vas bankomat 24/7 uvek dostupanOstoja kaze da je i vas pun.
Kako to, pa vi uvek po 20 igraca u sastavu. Pa vama je Plavsic bio na pozajmici, doveli crnca umesto njega sumnjivih kvaliteta. Plavic bio najbolji igrac Mege, u top 5 aba lige igrac.Kod vas 1 ode 3 dođu i to ne penzioneri kao kod nas i to dosta skuplji.Turkoglu će sve isterati što mu ne treba a Janis ove godine dobija dobra pojačanja ali ništa bolji od vaših.Mi dobijamo vaše otpatke.malo realnosti samo.Svi ovi što su došli u Zvezdu su bili vaša meta još prošle godine.
U pravu si ali je pokazao manje nego Braun koji se baš trudio.Mene je lično razočarao.Mnogo sam više očekivao od njega.U finalu turske lige je napravio grešaka i grešaka .Pa čak mislim da je jedan od onih koji su ukanalili ekipu i zaslužan što nisu osvojili prvenstvo.Kako to, pa vi uvek po 20 igraca u sastavu. Pa vama je Plavsic bio na pozajmici, doveli crnca umesto njega sumnjivih kvaliteta. Plavic bio najbolji igrac Mege, u top 5 aba lige igrac.