Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Fudbalski klub vam odumire, a KK se razmece parama. Neko je tu sebican.Vaša ekipa je i prošle sezone bila skuplja od naše, samo normalno da se iznosi vasih ugovora smanjuju a naši dižu za javnost.
Kad bi se gađali kamenjima.Momentalno ste skuplji i preskupi.Sreća pa vam se Zvezda sklonila da se ne sastajemo u finalima jer ne znam da li bi Turkoglu ostao na poziciji.Vidiš da i dalje uzimate ozbiljne igrače.Zvezda bi sad trebalo skoro 70% tima da promeni.Ovako sad sa ovim pojačanjima je jača sigurno.Još po koja 1 i 2 iima da brišu pod sa vama.Vaša ekipa je i prošle sezone bila skuplja od naše, samo normalno da se iznosi vasih ugovora smanjuju a naši dižu za javnost.
Stvarno ne znam sta vi vidite??Polemika se vidi o KK
Kod vas 1 ode 3 dođu i to ne penzioneri kao kod nas i to dosta skuplji.Turkoglu će sve isterati što mu ne treba a Janis ove godine dobija dobra pojačanja ali ništa bolji od vaših.Mi dobijamo vaše otpatke.malo realnosti samo.Svi ovi što su došli u Zvezdu su bili vaša meta još prošle godine.Pa kad je vas bankomat
Kod nas je kasa a kod vas bankomat 24/7 uvek dostupanOstoja kaze da je i vas pun.
Kako to, pa vi uvek po 20 igraca u sastavu. Pa vama je Plavsic bio na pozajmici, doveli crnca umesto njega sumnjivih kvaliteta. Plavic bio najbolji igrac Mege, u top 5 aba lige igrac.Kod vas 1 ode 3 dođu i to ne penzioneri kao kod nas i to dosta skuplji.Turkoglu će sve isterati što mu ne treba a Janis ove godine dobija dobra pojačanja ali ništa bolji od vaših.Mi dobijamo vaše otpatke.malo realnosti samo.Svi ovi što su došli u Zvezdu su bili vaša meta još prošle godine.
U pravu si ali je pokazao manje nego Braun koji se baš trudio.Mene je lično razočarao.Mnogo sam više očekivao od njega.U finalu turske lige je napravio grešaka i grešaka .Pa čak mislim da je jedan od onih koji su ukanalili ekipu i zaslužan što nisu osvojili prvenstvo.Kako to, pa vi uvek po 20 igraca u sastavu. Pa vama je Plavsic bio na pozajmici, doveli crnca umesto njega sumnjivih kvaliteta. Plavic bio najbolji igrac Mege, u top 5 aba lige igrac.