SPORT-Opšta tema

Кад је све било "регуларно"...

Poslednja izmena:
Chelsea-PSG 3:0
I tako , Chelsi će biti klupski prvak sveta naredne 4 god.
Mnogi će reći iznenađenje , ali svako ko je pratio utakmicu je video da je zasluženo .
Svet je ispratio fudbalski klupsko prvenstvo , čak su Tramp i Melanija bili na tribinama a mi još se@remo staru temu Cigani vs Grobari

Nisam ni ja gledao, al sam primetio da je Čelzi krenuo u ozbiljnu rekonstrukciju ekipe, mislim da su uložili nekoliko stotina miliona do sad i to sve za neke klince...

A gde moglo da se gleda ?
Ovo svetsko je na 4 ne svake godine?
Ovo deluje kao vrlo zanimljiv koncept ako se ustali da se malo razmrdamo od Lige sampiona

Штета за Борац Бања Лука... да су одиграли боље прву утакмицу ладно би прошли.

Погледајте каква ће бити нова аба лига... Две групе па доигравање у две групе па 8 најбољих... само се не зна да ли ће бити финални турнир....
Дубаји и још два нова клуба:

"Скупштина АБА лиге потврдила је важне промене пред нову сезону – регионално такмичење у кошарци бројаће 18 клубова, што је највише у историји лиге. Нови чланови су Кошаркашки клуб Беч и Клуж, који су потписали трогодишње уговоре и постали пуноправни учесници лиге.

Нова сезона почеће првог викенда у октобру, а тимови ће бити подељени у две групе са по девет екипа. У регуларном делу сезоне играће се по двокружном систему, а по завршетку првог дела такмичења следе нови нивои – топ 8, плеј-аут и плеј-ин фазе.

Нови чланови АБА лиге биће Беч и Клуж, који су дуго важили за потенцијалне учеснике и на тај начин ће се придружити Дубаију, прошлогодишњем новајлији и учеснику полуфинала плеј-офа.
Неке информације су упућивале на то да би и Хапоел из Тел Авива могао да постане део Јадранске лиге, али се то ипак није догодило. Босна, као шампион АБА 2 лиге и Илирија, победник баража, замениће Морнар и Цибону, који су се преселили у други ранг."

А, да... Остоја је ушао у председништво лиге... правићемо ћокија од блата....

aba je takav cirkus da je to cudo

od evrolige najvaznijeg takmicenja su sad napravili sprdnju zbog miliona iz dubaija i izraela u napravili nebitno takmicenje da se igraci trose i unistavaju,da ne pricamo o reprezentacijama sta ce ovo sve doneti i koji broj utakmica

da sam na mestu zvezde(kao zvezdas) igrao bi sa juniorima aba takmicenje definitivno

Ја само мислим да су исувише стегнути и да ту има квалитета који ће да избије касније...

2:1 за Партизан... да се надамо да ће проћи на пенале...

Није добро ако је голман повређен...

Šteta za tu mladost što nisu pobedili pred onakvim ambijentom. Kao mladim igračima bio bi to veliki podstrek u daljem razvoju i karijeri.

U ovoj su se utakmici boriliali ali ste u obe utakmice imali sreće više nego pameti jer ovi promašuju prazne golove.I još nije igrao onaj što vam je u prvoj trebao dati bar 3 gola,Sad vam ostaju Ukrajinci.

Пише се да долази Арнаутовић... Ни овог недајеа не можемо никоме утопити... а где је дуарте... Радоњић... метузалем Катаји... овај Илић је био неки полуиграч али није добијао шансу... Олајинка је лепо хтео да оде а нису му дали па се повредио и целу годину одсуствовао....

Цуре паре на све стране... све ће то наша деца да враћају...

Nazad
Vrh