SPORT-Opšta tema

Kod vas se bankomat pokvario.Dve ture crnaca.Sad malo neka radi za nas.Neće Turkoglu sad mirno spavati.Imao je šansu ove godine ali ju je propustio.

Vaša ekipa je i prošle sezone bila skuplja od naše, samo normalno da se iznosi vasih ugovora smanjuju a naši dižu za javnost.

Vaša ekipa je i prošle sezone bila skuplja od naše, samo normalno da se iznosi vasih ugovora smanjuju a naši dižu za javnost.
Kad bi se gađali kamenjima.Momentalno ste skuplji i preskupi.Sreća pa vam se Zvezda sklonila da se ne sastajemo u finalima jer ne znam da li bi Turkoglu ostao na poziciji.Vidiš da i dalje uzimate ozbiljne igrače.Zvezda bi sad trebalo skoro 70% tima da promeni.Ovako sad sa ovim pojačanjima je jača sigurno.Još po koja 1 i 2 iima da brišu pod sa vama.

Doso vam jos jedan u kk. Beo, taman da ima ko da peva himnu i mars na Drinu sa Covicem. Stub srpstva.

Pa kad je vas bankomat
Kod vas 1 ode 3 dođu i to ne penzioneri kao kod nas i to dosta skuplji.Turkoglu će sve isterati što mu ne treba a Janis ove godine dobija dobra pojačanja ali ništa bolji od vaših.Mi dobijamo vaše otpatke.malo realnosti samo.Svi ovi što su došli u Zvezdu su bili vaša meta još prošle godine.

Kod vas 1 ode 3 dođu i to ne penzioneri kao kod nas i to dosta skuplji.Turkoglu će sve isterati što mu ne treba a Janis ove godine dobija dobra pojačanja ali ništa bolji od vaših.Mi dobijamo vaše otpatke.malo realnosti samo.Svi ovi što su došli u Zvezdu su bili vaša meta još prošle godine.
Kako to, pa vi uvek po 20 igraca u sastavu. Pa vama je Plavsic bio na pozajmici, doveli crnca umesto njega sumnjivih kvaliteta. Plavic bio najbolji igrac Mege, u top 5 aba lige igrac.

Kako to, pa vi uvek po 20 igraca u sastavu. Pa vama je Plavsic bio na pozajmici, doveli crnca umesto njega sumnjivih kvaliteta. Plavic bio najbolji igrac Mege, u top 5 aba lige igrac.
U pravu si ali je pokazao manje nego Braun koji se baš trudio.Mene je lično razočarao.Mnogo sam više očekivao od njega.U finalu turske lige je napravio grešaka i grešaka .Pa čak mislim da je jedan od onih koji su ukanalili ekipu i zaslužan što nisu osvojili prvenstvo.

Domeniko Mesina je novi čelnik Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

On se obratio medijima nakon obraćanja Branka Radujka, generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije, i predsednika Dragana Džajića.

"Sa ovim bitnim izazovima za mene, pre svega želim da se zahvalim gospodinu Džajiću u Radujku, koji su mi dali priliku da počnem novu avanturu. To je velika odgovornost za mene, jer znam da je ovo prvi put u istoriji Srbije dda angaćuje predsednika Sudijske komisije iz inostranstva. Osiguraću da se svi u Savezu i fudbalu, mediji, navijači budu zadovoljni i daću sve od sebe. Odlučio sam da prihvatim poziv jer kada sam se susreo sa Radujkom razmenio sam ideje i principe kak ozamišljamo fudbal budućnosti i usaglasili smo se.

Moji glavni ciljevi za sezonu su da želim da osiguram regularnost šampionata, to je uvek u svim zemljama u svakoj zemlji da prvenstvo mora da osvoji najbolji tim, najgori da ispadne. Sudije ne smeju da imaju bilo kakav uticaj na rezultat.

Nazad
Vrh