SPORT-Opšta tema

Izbijaju kompleksi , aba je nebitna sada?

Kls je bitna, igraju cetri ekipe.Kojim sistemom su odbrane?

Ogranicen broj stranaca, ovi sto nisu igrali slabi i neuigrani. Ono sinoc je na sve licilo samo n krku nije.

O vaznosti lige sa cetiri ekipe govori i poseta u pioniru.
I vi ste imali strašnu posetu kao osvajači trofeja:haha:

A ja se čudim koliko su neki ljudi ostrašćeni u politici ili po nacionalnom pitanju...
Pa ovde se neki ponašaju kao deca, kao da im život zavisi od dva državna projekta! I sve znaju, ko je, kada, gde, zašto...
Au!

Nismo nemi jer se vidi da Mutoglu beži od susreta sa Janisom.Kodi i Teo van tima.Ako se sastanu biće džumbusa jer je Mutoglu izjavio da ne želi da sedi na klupi u ovakvoj KLS.Ne znam što širi večito mržnju kada mu to odgovara.Mislim da Zvezda nije slučajno ni ispala od Budućnosti.I juče nije slučajno izgubila.
I dalje niko ne veruje.Možeš jednu da odigraš loše ali 2 teško i to na isti način.

Navijacima da ali od kad je drcela seo na mesto predsednika(citaj za sve se pita alek zvalavi) nista nije bitno

To se videlo jos kad je dogovoreno da partizan dobije zvezdu u onom dogovorenom mecu

Vrati se malo godinu dana unazad i vise pa citak sta sam vam pisao o covicu,sns,zvalavom,ostoji i zeljku

Neznas ko je veca bagra

Спартак нас је рабуцао јер је Звезда разбуцана екипа тренутно... Добро су се спремили и имали жељу и тешко би их било победити и да екипа није разбуцана...
Мислим да су се ту сукобили егои Недовића, Теодосића и Петрушева... Могуће и Калинића... Звезда купује нове играче, барем се тако пише, а стари играју и знају да неће бити у тиму.... што би се трудили...
Неки су преплаћени, неки ће тек да добију добре уговоре... Треба добра генералка... Недовић, Кенан, Литванац, Мекинтајер... све то почистити... па можда и Добрића и Боломбоја који је стално повређен...
Потребна је добра реконструкција екипе па од следеће сезоне... ајмо Јово наново...

Ne verujem u te price. Ovi spartakovi sa tribine da su bacali usla bi, a mi zicere nismo mogli da pogodimo. Ne vidim gde su nam to sudije pomagale.

Nama uvek sudije pomažu i svima koji igraju protiv partizana.Nisu smeli da se sastanu u finalu-što je do sada bio slučaj zbog mogućih incidenata.Ko veruje da takva ekipa kao što je Zvezda ne može da da koš Spartaku daj nema pojma o košarci.
Verovatno će Janis poneti ostavku ako je čovek.Ali do sada je Janis-Žoc,mislim 11:4 ako se ne varam.Da li će Zvezda imati para kao Partizan da zameni kompletan sastav.

Najskuplji tim Zvezde u istoriji pometlan od strane Spartaka i Budućnosti.... Sve ostalo sto pisete su samo smesni izgovori kojima sebe tešite. Najbitniji je kup i skor 11:4 (gde se racuna i pobeda kad gubis 12 razlike :D )

Znamo da ste navikli da vi ne smete da izgubite pa vam valjda odatle sad taj mentalitet razmisljanja da ste "morali da pustite". hahahahahh

Tabela evrolige govori ko je bolja ekipa. A o vama i vasem licemernom pristupu govori da sudije stalno pomazu Zvezdi a vi jadni ugozeni i vecita opozicija sa milionima drzavnih para. Zalosno i smesno.

Najskuplji tim Zvezde u istoriji pometlan od strane Spartaka i Budućnosti.... Sve ostalo sto pisete su samo smesni izgovori kojima sebe tešite. Najbitniji je kup i skor 11:4 (gde se racuna i pobeda kad gubis 12 razlike :D )

Znamo da ste navikli da vi ne smete da izgubite pa vam valjda odatle sad taj mentalitet razmisljanja da ste "morali da pustite". hahahahahh
Daleko od najskupljeg tima je igrao ovde

To znate i vi al nema veze

Ono sto je sigurno to je da dobijamo novog sampiona Srbije

Videcemo rasplet

Ako spartak imao motivaciju kao protiv zvezde i pogadjao neke suteve,bice vrlo tesko partizanu u finalu ali videcemo

Steta za Gordica ako je neka zajebana povreda pa ne bude mogao igrati 100%

pogledaj sta sam pisao
Sns je preuzeo zvezdu tj drcela odnove sezone
Covic je sklonjen napokon i sad je otvoreno partizanu za trofeje

Sto je ostoja toliko penio protiv pudlice non stop i u pocetku ove sezone i tokom sezone

Onaj dogovoreni mec zvezde i partizana je ogolio odmah sve na pocetku kako radi mafija
Pisao sam tada ne ocekujem da zvezda uopste i dobije partizan ove sezone

Kup je zajebo karlik sa slobodnima i to ste trebali osvojiti ove
Zvezda se tako reci nije pojavila ni u polufinalu abe ni u polufinalu kls
Kup je dobila na srecu a partizan sam sebe pobedio

Samo malo vratite film unazad

Kada je u pitanju sns i pranje para tu su broj jedan

Otkud to da ste sada promenili ploču pa je samo tabela Evrolige merilo?Koliko se sećam ranijih godina samo vam je KLS bila bitna.

Paaa kosarka se igra da se osvajaju trofeji. :D Samooo se trofeji broje i neke pobede i kad su otete. :D

Kup je dobijen i sudiskim navlačenjem.

Ja bi licno voleo da Spartak osvoji titulu.

Nazad
Vrh