SPORT-Opšta tema

Nama uvek sudije pomažu i svima koji igraju protiv partizana.Nisu smeli da se sastanu u finalu-što je do sada bio slučaj zbog mogućih incidenata.Ko veruje da takva ekipa kao što je Zvezda ne može da da koš Spartaku daj nema pojma o košarci.
Verovatno će Janis poneti ostavku ako je čovek.Ali do sada je Janis-Žoc,mislim 11:4 ako se ne varam.Da li će Zvezda imati para kao Partizan da zameni kompletan sastav.
Pa cekaj, ako je namestaljka zasto bi Janis podnosio ostavku??

Otkud to da ste sada promenili ploču pa je samo tabela Evrolige merilo?Koliko se sećam ranijih godina samo vam je KLS bila bitna.
Pa ugledamo se na vašeg Turkoglua.To su njegove izjave.A što se KLS tiče zadnjih koliko godina je Zvezda bila osvajač-9 ili 10.Pa majku mu valjda je red i vama da prepustimo ili Spartaku u šta sumnjam.Sve se igra,ne za Partizan nego za marionetu SNS-a Turkoglua jer bi neosvajanjem ABE i KLS stvarno morao da podnese ostavku.Ali će izgleda Grk podneti ostavku ako ima i malo obraza,tj. ako nije kao Turkoglu-obraz-đon.

Koliko sam ja pročitao on hoće da ostane.I da se pojača tim za narednu sezonu.Vidim da Teo završava i preuzima neku funkciju u klubu.Ostaje i Nedović.

Nazad
Vrh