SPORT-Opšta tema

Izbijaju kompleksi , aba je nebitna sada?

Kls je bitna, igraju cetri ekipe.Kojim sistemom su odbrane?

Ogranicen broj stranaca, ovi sto nisu igrali slabi i neuigrani. Ono sinoc je na sve licilo samo n krku nije.

O vaznosti lige sa cetiri ekipe govori i poseta u pioniru.
I vi ste imali strašnu posetu kao osvajači trofeja:haha:

A ja se čudim koliko su neki ljudi ostrašćeni u politici ili po nacionalnom pitanju...
Pa ovde se neki ponašaju kao deca, kao da im život zavisi od dva državna projekta! I sve znaju, ko je, kada, gde, zašto...
Au!

Nismo nemi jer se vidi da Mutoglu beži od susreta sa Janisom.Kodi i Teo van tima.Ako se sastanu biće džumbusa jer je Mutoglu izjavio da ne želi da sedi na klupi u ovakvoj KLS.Ne znam što širi večito mržnju kada mu to odgovara.Mislim da Zvezda nije slučajno ni ispala od Budućnosti.I juče nije slučajno izgubila.
I dalje niko ne veruje.Možeš jednu da odigraš loše ali 2 teško i to na isti način.

Navijacima da ali od kad je drcela seo na mesto predsednika(citaj za sve se pita alek zvalavi) nista nije bitno

To se videlo jos kad je dogovoreno da partizan dobije zvezdu u onom dogovorenom mecu

Vrati se malo godinu dana unazad i vise pa citak sta sam vam pisao o covicu,sns,zvalavom,ostoji i zeljku

Neznas ko je veca bagra

Nazad
Vrh