Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Spartak ih je pocepao.Nisu imali šanse.
I dalje niko ne veruje.Možeš jednu da odigraš loše ali 2 teško i to na isti način.Nismo nemi jer se vidi da Mutoglu beži od susreta sa Janisom.Kodi i Teo van tima.Ako se sastanu biće džumbusa jer je Mutoglu izjavio da ne želi da sedi na klupi u ovakvoj KLS.Ne znam što širi večito mržnju kada mu to odgovara.Mislim da Zvezda nije slučajno ni ispala od Budućnosti.I juče nije slučajno izgubila.
Daleko od najskupljeg tima je igrao ovdeNajskuplji tim Zvezde u istoriji pometlan od strane Spartaka i Budućnosti.... Sve ostalo sto pisete su samo smesni izgovori kojima sebe tešite. Najbitniji je kup i skor 11:4 (gde se racuna i pobeda kad gubis 12 razlike)
Znamo da ste navikli da vi ne smete da izgubite pa vam valjda odatle sad taj mentalitet razmisljanja da ste "morali da pustite". hahahahahh
Otkud to da ste sada promenili ploču pa je samo tabela Evrolige merilo?Koliko se sećam ranijih godina samo vam je KLS bila bitna.
Pa cekaj, ako je namestaljka zasto bi Janis podnosio ostavku??Nama uvek sudije pomažu i svima koji igraju protiv partizana.Nisu smeli da se sastanu u finalu-što je do sada bio slučaj zbog mogućih incidenata.Ko veruje da takva ekipa kao što je Zvezda ne može da da koš Spartaku daj nema pojma o košarci.
Verovatno će Janis poneti ostavku ako je čovek.Ali do sada je Janis-Žoc,mislim 11:4 ako se ne varam.Da li će Zvezda imati para kao Partizan da zameni kompletan sastav.
Evroliga je najbitnija, onda domaca liga.Otkud to da ste sada promenili ploču pa je samo tabela Evrolige merilo?Koliko se sećam ranijih godina samo vam je KLS bila bitna.
Moral?Pa cekaj, ako je namestaljka zasto bi Janis podnosio ostavku??