SPORT-Opšta tema

Mali roster, umor je savladala ključne igrače i otuda pad koncentracije u završnici.

Koliko god sam večeras navijao za zvezdu,ipak je Lučić možda prelomio da Bajern dobije.Drago mi je opet što je naš igrač kapiten tima u kome ima mnogo Amerikanaca.

Ne shvatam poentu ovog play ina, na 1 pobedu bezveze. Bar na 2 dobijene da se igralo pa da ima nekog smisla. Ovako je lupam 9 to plasirani mogao imati 3 pobede vise od 10 to plasiranog i 10ti da prodje dalje

Ne shvatam poentu ovog play ina, na 1 pobedu bezveze. Bar na 2 dobijene da se igralo pa da ima nekog smisla. Ovako je lupam 9 to plasirani mogao imati 3 pobede vise od 10 to plasiranog i 10ti da prodje dalje
Po meni bi trebalo da igraju 7 sa 10 i8 sa 9.
Ja sam zadovoljan borbenošću naših i uprkos onog žvalavog,debelog.Samo da smo pola slobodnih slobodnih bacnja iskoristili.

dobro i?
To je stvar na koju moramo svi da se naviknemo.
Sada još da platimo lepe pare da nas drkaju...

Sent from my BRP-NX1M using Tapatalk

Ма шта су нам криве судије... Буди бољи и направи разлику... Ко Париз у Мадриду... Реал није имао шансе да их стигне ни да су им судије помагале а јесу...

Од кога ми тражимо правду? Од запада који у глави има да је напреднији, бољи и ненадјебив у односу на нижу врсту као што нас сматрају... исто тако се понашају и у бизнису и у политици и у друштвеним односима... за њих смо добри само на бауштели...

Nazad
Vrh