SPORT-Opšta tema

Prvo idemo u Minhen, pa ako pobedimo igramo sa porazenim Real-Pariz takodje u gostima pa ako pobedimo idemo na Olimpijakos takodje u gostima.

Odlično su igrali ali džaba kad treba i malo sreće.Najbolja vaijanta u doigravanju je baš bajern a ne Real i Paris.Neće biti iznenađenje da Paris dobije Real.Možda dolazi vreme da ugrabimo malo sreće.A i kako smo igrali bez centra više sam nego zadovoljan postignutim sem u par utakmica gde su podbacili.Mitrović može da bude naš džoker.Bitno je da se Kodi oporavi.

Ova trojca sudija mogu komotno da obuku dres i da zaigraju za bajern. Sramota sta sude ljudi, koliko je ova kosarka izgubila smisao.

Suđenje i nije previše domaćinsko, Zvezda je imala šanse ali su usrali.
previše slobodnih bacanja promašenih.
Ova asistencija Bajerna iza glave preko celog terena e to nam je ljudi slika naša dva kluba u kojim aje sprcano 60 miliona svih nas.

Sent from my BRP-NX1M using Tapatalk

Штета за Звезду, могли смо да прођемо. Фали још мало подешавања овом тиму... Један бољи тројкаш, један добар балван, Недовић и Добрић у форми... биће то боље следеће сезоне.

Пратио сам мало утакмицу у Мадриду... како погађају тројке баш кад су потребне кошаркаши Париза.

Само да ли има смисла платити скоро 6 милиона за три сезоне у евролиги?
Са још 6 за Партизан то је укупно 12.
Баш много...

moj trenutni utisak
Partizan u debelom kanalu
Deluje da je Zvezd abolje psihicki
Ako Partizan dobije derbi može da se nada nečemu u suprotnom sezona je gotova.

Замислите 12 тимова у нашој кошаркашкој лиги са по милион евра буџетом... Колико је то нових младих кошаркаша...
Овако ће западни латини да поделе паре наше деце...

Prokletstvo produzetaka se nastavlja. Slobodna bacanja i glupi Kenan dosli nam glave. Ne rekose do kraja sta je bilo sa Davidovcem. Sudije?? Sta reci??

Замислите 12 тимова у нашој кошаркашкој лиги са по милион евра буџетом... Колико је то нових младих кошаркаша...
Овако ће западни латини да поделе паре наше деце...
Ciji bi prvak igrao sta??

Svirali su taman koliko treba da ne pobedis. Sve zatvore i ograde se kako treba. Cim vidim onog matorog sudiju sa krastom na celu znam koliko ima sati.
On sudi protiv nas uvek.Pa očigledan faul Bukera nije svuran i sa tim bi dobila Zvezda.Buker je bi izuzetno bezobrazan.Do obe sezon nije bio ništa.Nije znao reč da progovori.

Trojke slabe sam Kenna 1/5
slobodna slabo pogotovo u produžetku
Odličn aakcija ona za Petruševa za odlazak u produžetak ali jbga prevelika potrošnja igrača je uzela danak

steta sto Bajern ide na Španska govna

Nazad
Vrh