SPORT-Opšta tema

Јуче била баш добра утакмица између Барселоне и Реала. Барселона прошла у продужетку.
Судија је потпао под притиском из Реала и мало је више нагињао Реалу.
Углавном, баш добар фудбал.

Rafinjina najlošija utakmica, takođe onaj Vinisijus onja samo kuka
Barsia deca ih ove sezone odučila od fudbala.
Noćas Klipersi Denver luda utakmica, zaspao sam na poluvremenu i probudio se da odgledam poslednja 2 minita.

Sent from my BRP-NX1M using Tapatalk

Почетак вечерашње утакмице обећава... Интер у Барселони води од првог минута....
Сад да је ту Мурињо са његовим аутобусима... Али ни жабари не играју више катанаћо...

Gledam barsa inter i iskoci mi vest da je opozicija kk partizana ostoja limar kupio sava centar za tepsiju ribe.

Баш ме нервирају судије што толико форсирају јунајтед. Други гол је био пенал који је свиран за лагано повлачење а пре тога је могао судија да свира играње руком.
Такође црвени картон је претерана казна ако је већ показан пенал.

Овај Радоњић да живи спортски стварно би био опасан играч.

Али има играча који играју на мотивацију... бљесну па их онда нема... константност је оно што велики играчи имају и наравно да искористе таленат...

Звезда гура метизалеме Катаија и Кангу сад кад је титула обезбеђена аладно су могли да гурну омладинце па макар све до краја изгубили...

auu kako dobi denver oklahomu u gostima

gordon trica za pobedu ali Jokara 42 poena 22 skoka 6 asistencija

ludilo

@emigrant

pa izracunaj 4-5 godina po samo prosek 20miliona(ove sezone je zvanicno 23miliona evra)
sto se zna a gde je ono sto se daje na crno sto ej veliki zoc rekao javno da su davali pare panteru van budzeta,ko zna kojim igracima jos

minimala je 80miliona evra za nista
jos usrao motku partizan pa mu placali evroligu da udje u takmicenje pa aba vise ni nema predstavnika sigurnog nego se placa evroligai i ako osvojis abu,sve zbog zoca da bi igrao a kreten trebao da osvoji evrokup i udje u evroligu sa evroligaskom petorkom to nije bio u stanju

sta smo dobili na kraju--jedan veliki K.....

osim sto je zoc strpao milione u dzep i glumi neku budalu od trenera kao i uvek
kako kod njega uvek neki problemi u timu sa igracima

У свакој нормалној држави ово после оваквог инцидента не да би остали да играју него не би остали у држави... или би их лукави енглези измузли и узели им све до последњег динара...
А овде код нас и даље могу сви да нас *ебу а ми још и уживамо...
Партизан има стварно лошу селекцију.... каже Жељко ишли смо и код фризера да се распитујемо како се понашају... па што ниси ишао да их гледаш кад излазе да банче...

Nazad
Vrh