SPORT-Opšta tema

Nije Kodiju prvi put da zasere ali većinom je bio dobar.
Večeras je bio odličan, on me izludjuje sa prekomernim trošenjem vremena u napadu, previše palamudi. Žao mi je što smo izgubili, jer dva puta smo se vratili, zaslužili smo pobedu a i ovaj prolaz smo zaslužili realno. Pobedjivali smo na početku sve najbolje ekipe i to u gostima. Zaslužen prolaz, da smo dobili još dve utakmice, a imali smo zicere protiv slabijih, lagano bi prošli. Isto je i Partizan prokockao, imao je sve u rukama.

Као покојни Михајловић или Роберто Карлос. Свака част.

Denver smenio prvog trenera Melouna.
Mislim da ide raspad sistema tamo totalni.
Dali max ugovore dvojici osrednjih igraca od kojih vrlo malo dobijaju.
Videcemo i Jokicevu reakciju posto je on za svojih 15 godina profi kosarke imao samo 2 trenera, Dejana Milojevica i Melouna.
U Denveru je veci problem bio GM koji se odrekao igraca koji su pomogli oko titule.

Ne znam da li ima nesrecniji klub od nas. Borili smo se dobro kad se malo lomilo naravno sudija ce ih pogurati. Sta je tu je... baksuzi smo do bola.

Igrali ste bez obaveza a oni su išli na pobedu.Ali je ono bio nesportski Ljulja.Otkud im obraza posle silnog gledanja da dosude običan faul.Tu bi se dobrano odlepili.Sad vidite kako je nama.

Poptuno ocekivan mec

Partizan mec bez obaveza
Real mnogo nervozan jer su ovo morali dobiti sto se i videlo po igracima,cak 8 slobodnih pormasili naspram 3 partizana,12-9 u greskama,bas nervozan real kao i citava im sezona

Sad ce bit zajebani u pf

Nazad
Vrh