SPORT-Opšta tema

naravno alibi prica koja pije vodu non-stop kao i kod zvalodnje sto je pila evo vec 12 godina pa sad vise ne

tako ce i vama jednog dana biti jasno kad izadju papiri koliko je zoc imao para u partizanu a ako ovi padnu ubrzo(a nadam se da hoce,otkrice se sigurno jer ce obelodaniti to zvanicno)

napravili vam opet win win situaciju
ako dobijete pobedili ste jer ste nadmocni i razbili sistem
ako izgubite ide prica ne moze se protiv sistema

Niko te ne vuce za jezik niti ti iko brani za koga ces navijati.
Naravno, ali ovo se pretvara u cirkus i vredjanje onog drugog, a ne na sportsko navijanje za svoj klub. Obišao sam skoro sve fudbalske stadione u Srbiji, bio u Areni u prvim evroligaškim sezonama... sve kao strastveni navijač kluba koji volim. Ali ako si zdravo-razuman, lako ćeš videti da su to dve iste klape, isti kriminalci, isti lopovi, manipulatori, kako god ih nazovi...

Zato odavno ne idem na tekme, glava mi brani ;) a opet kad hoću da zadovoljim srce odgledam mečeve u kojima igraju neki svetski klupski fenomeni npr Atletik Bilbao (jedan od tri kluba koji nikad nije ispao iz La Lige, a opet se drži svoje transfer politike), škotski Seltik (po mnogima ima najbolju domaću atmosferu) u fudbalu, Boston Celtics (najbolji klub NBA u istoriji), završnica Lige šampiona u rukometu (gde redovno osvaja neko ko nije favorit), u ovim mesecima skijaški spust (gde takmičari idu brzinom većom nego što je automobilima dozvoljeno)...

Za svakog ima po nešto, a ja na to gledam kao razbibrigu, pa mi ne treba da razbijam glavu ko kol'ko zaradjuje, ko koga krade, ko potkupljuje...al što ti reče niko nikome ne brani ;)

A večeras nek pobedi bolji na terenu, drugi nek mu lepo čestita i lepo na spavanje 😂

Poslednja izmena:
Neko je pokrao utakmicu u sredu da bi u petak odradio trening protiv filijale i sad pricamo o postenju.

A sta cemo sa sudijom sa severne sipke? Kolega mu suspendovan a on nagradjen. :D

Mi danas ako mislimo da pobedimo,moramo igrati podjednako dobro kao i u Monaku. Protiv kluba i protiv sudija.
Ma svi su protiv vas, ceo svet, ceo univerum se urotio, a vi jadni dovedete svake sezone ceo bus novih crnaca. Bas mi vas zao.

Ma svi su protiv vas, ceo svet, ceo univerum se urotio, a vi jadni dovedete svake sezone ceo bus novih crnaca. Bas mi vas zao.
Isto kao i vi u vremenima kad smo mi kontrolisali sve. Te srpski kalcopoli te ovo te on... e sad kad je lopta u vasem dvoristu hajde malo da se bavimo postenjem i fer plejom. A posteno je samo ono sto mi kazemo.
Cim ste izgubili od Budocnosti na domacem terenu odmah napad sudije su krive... Sto Grk nije izasao i cestitao poraz kad je takav gospodin?

Posle zreba za sudije predstavnici Partizana koji su bili na izvlacenju izjasnili su se da nemaju zamerke na sam tok zreba i na sudije koje su zrebom odredjene. Sta se to promenilo kada su stigli u hotel i kada je Zeljko digao paniku to verovatno vi gospodo grobari znate??

Isto kao i vi u vremenima kad smo mi kontrolisali sve. Te srpski kalcopoli te ovo te on... e sad kad je lopta u vasem dvoristu hajde malo da se bavimo postenjem i fer plejom. A posteno je samo ono sto mi kazemo.
Cim ste izgubili od Budocnosti na domacem terenu odmah napad sudije su krive... Sto Grk nije izasao i cestitao poraz kad je takav gospodin?
Za vaseg je gospodin.

jel stvarno ne kapiras poentu price ili....???

ne mozes doci u osinje gnjezdo na poziv mafije i onda pricati zbog svog licnog neuspeha istu tu mafiju koja te placa enormne pare koje nikada ne bi dobio u evropi i glumiti ludilo u tako reci "svom" klubu i pricati svi su protiv nas

ček malo niko nije napisao da je ovo očigledno poludirigovan žreb da moraju partizan i zvezda da se sastanu u finalu, sto je sranje.
juce izjav aone ženske jedan sudija kažnjen iz utakmice Spartak Fmp a jedan danas sudi.
šta oće sad Čović šta priča da će ako se nesto desi da bude Ostoja kriv a samim tim i Partizan.
što se tiče izjave Vujoševića komentarisao je suđenje i da samo komentatori imaju muda da komentarišu suđenje u ABA ligi i KLS

Sent from my BRP-NX1M using Tapatalk

bruka kako mi u evroligi stojimo dobro sa ovom bekovskom linijom Nedovic-Kenan
sami na trojkama mase

zaista zanimljivo i nestvarno

za sada sudije ne primetne po meni 3 greske

2 za zvezdu...ne sviran faul nad bolombojem za 2+1 i komican sviran faul Petrusevu a ne nad njim

a za partizan sviran faul pokusevskog a nije bio

Bilo je povlacenja za ruku Petruseva, pogledaj lepo.

Partizan ovo gubi zbog izgubljenih lopti, kao amateri da igraju.

Poslednja izmena:
Da li si realan i cujes sebe sta pricas? Poredis vas sad sa nama u onom vremenu kada smo prodavali koseve i grb?

Nece sudije da gledaju snimak.

Ovi tupsoni poceo napad Brown i Marinkovic sutaju za 3 nema nikog pod obrucom.

Nazad
Vrh