SPORT-Opšta tema

Vala ni Rumuni vam (nam) nisu ravni... Pustite dečija prepucavanja, navijajte za Srbiju koja je pravi velikan svetskog sporta (poredite naše uspehe sa npr Rumunijom), a ova dva najveća kluba su čisto ogledalo našeg društva... ne bi išao u dalju analizu, da me ne bude malo blam...
Niko te ne vuce za jezik niti ti iko brani za koga ces navijati.

eno ga Zoc vec lupeta sinoc

pitanje--ko igra 3 dana uzastopno i nabraja italija,spanija,nema nigde

real madrid ako pobedi veceras igra sutra finale 3 utakmicu u 3 dana :haha:

nevera koliko licemerna i bezobrazna osoba

Neko je pokrao utakmicu u sredu da bi u petak odradio trening protiv filijale i sad pricamo o postenju.

A sta cemo sa sudijom sa severne sipke? Kolega mu suspendovan a on nagradjen. :D

Mi danas ako mislimo da pobedimo,moramo igrati podjednako dobro kao i u Monaku. Protiv kluba i protiv sudija.

citava karijera trenerska mu u alibijima

a on ni kriv ni duzan dosao u srbiju jer voli partizan i na klupi je za dz

kako vi gutate glupe price cudo jedno

pisao sam vec vi danas ako ne pobedite bice to simbol vladavine AV rezima gde je bacio pare za nista
da je ulozio u jedan klub od pocetka imali bi sampiona evrope bar 2 godine pa bio to i partizan

ovako ludilo gde se trose milioni i to van svake pameti a ni trofeja nigde

videcemo veceras

Neko je pokrao utakmicu u sredu da bi u petak odradio trening protiv filijale i sad pricamo o postenju.

A sta cemo sa sudijom sa severne sipke? Kolega mu suspendovan a on nagradjen. :D

Mi danas ako mislimo da pobedimo,moramo igrati podjednako dobro kao i u Monaku. Protiv kluba i protiv sudija.
jesi gledao mec protiv Vose?

sta su sudije uradile u prvih 2 minuta 4/4 da rese utakmiocu u korist partizana u mecu gde ste bili uzas od uzasa a zoc dobio bar 2 mini sloga koliko je bio crven

nisam gledao juce ni jedno ni drugo polufinale

Sve ce te da komentarisete i da objasnjavate samo ne to da su opet namestene vase sudije.

Kako je sve to spontano i kako nemate nista sa tim.

A ovamo se gnusni na Vujosevica i tadasnji rezim.

Sada ste moralisti i borci za pravdu.

lepo usrao pesic vujosevica u onoj emisiji gde su zajedno gosti svake nedelje

dule odma poceo da zamuckuje ne zna sta da odgovori jer je upravo pokrao pesica kad je ovaj bio trener zvezde u to vreme a ovaj to zna :ROFLMAO:

Pa jedva su Vjvodinu dobili.A i mi nismo mnogo bolji.Ako Cvekla misli da treba da igra i protiv sudija onda bolje da je sinoć pustio Megu
,bilo bi poštenije.Šta Zvezda može da kaže za sinoćno suđenje kad Kodi,Jago Teo,Kalinić su promašili 90%.Izgleda da su bolji klubovi u ABA 2 lizi.

Nego Lule posto si dobar sa izjavama daj leba ti nadji izjavu Petruseva kako kaze da bi bolje bilo da su igrali protiv ekipa Spartaka jer FMP igra cvrsto i zilavo i bas su se mucili da ih pobede (44 ti put) :D

evo je

realno bolje igrati intenzitet utakmicu nego ovo sto vi zovete revijalnu

partizan kada mu sudije dozvole ragbi odbranu bilo to u evroligi ili aba ili bilo gde dobija bilo koji tim na svetu

to se po nekima zove odbrana-otrpilike kao sto igra Lazic e to igra citava petorka i ostali u partizanu na nekim utakmicama i kada sudije to dozvole onda se to prica o fantasticnoj odbrani a ono inace ragbi boks mec

pogledaj ako nisi zadnju cetvrtinu prvih 4 minuta protiv vose i sve ce ti se reci kako su usrali vojvodinu sudije za 2 minuta i resili mec za partizan pa se vrati

alibi prica za eventualni neuspeh

vec videli to

ova prica zoca o igranju tri dana zaredom je jos jedna od tih kao i za sudije

pada rezim pa je sad lako pricati i napadati zvalonju

a to sto za 4 godine nisi osvojio bukvalno nista,tek je to komedija

ovi iz spartaka se u zadnje 2 godine ubili od para od grada subotice sns mafije i sad seru kakva je kosarka u srbiji

to je takvo licemerstvo da je to cudo jedno,ubijaju se od para za nista i taj vlade jovanovic trener za nase standarde u srbiji jer treniras klub za nista,nit trofeja ni nekog uspeha a dobiju pare da osiguraju cukun unuke...lik ima ugovor do 2030 godine sad potpisan nedavno

Znaci Lule tvoj alibi je da te is Spartaka treba krasti jer dobijaju pare od grada. Vidis kako vas istina boli sto su ljudi objavili kakva je kosarka u Srbiji. Isto tako i Obradovice izjave vadite iz konteksta samo ono sto vama odgovara.

ne nego ne seri o tome kako je neposteno sve a vamo primas pare od iste te mafije

ja neznam kako evo licno ti sad to ne mozes da ukapiras

ako si ti mafija i dajes meni pare i ja posle pljujem na tebe jer eto nisam osvojio nesto jer sam nesposoban
a pare u dzepu svejedno osvojio ili ne

znaci cuti i trpi i jedi govna ako si vec usao u igru sa mafijom

jel sad malo jasnije ili ne????

nacu ti sad sta je maca onaj glumac sta li je izjavio u jednom podkastu pa o licemerstvu pa mozda ukapiras

evo lika i alibi dalabu licemera

naprimer ovo bukvalno za 40 sekundi na bilo kom telefonu preko aplikacija se moze proveriti i videti da ima bar 3-4 lige upravo koje je i nabrojao igraju u 3 dana 3 utakmice

i niko nista mu ne kaze na toj konferenciji

kada sam rekao da je isti kao zvalonja,nisam pogresio
laze u oci i boli ga tuki
a vamo milioni u dzepu

Nazad
Vrh