SPORT-Opšta tema

Znaci Lule tvoj alibi je da te is Spartaka treba krasti jer dobijaju pare od grada. Vidis kako vas istina boli sto su ljudi objavili kakva je kosarka u Srbiji. Isto tako i Obradovice izjave vadite iz konteksta samo ono sto vama odgovara.
ne nego ne seri o tome kako je neposteno sve a vamo primas pare od iste te mafije

ja neznam kako evo licno ti sad to ne mozes da ukapiras

ako si ti mafija i dajes meni pare i ja posle pljujem na tebe jer eto nisam osvojio nesto jer sam nesposoban
a pare u dzepu svejedno osvojio ili ne

znaci cuti i trpi i jedi govna ako si vec usao u igru sa mafijom

jel sad malo jasnije ili ne????

nacu ti sad sta je maca onaj glumac sta li je izjavio u jednom podkastu pa o licemerstvu pa mozda ukapiras
e to ti ta elita a licemeri i lopine koje bukvalno imaju milione nasih para u dzepu

jos jedna mnogo bitna stvar

Predrag Sasa Danilovic,dugogodisnji predsednik partizana u vreme dok je harao balkanom,ulazio u svlacinice sudija na poluvremenima kada nije islo dobro za partizan je bio predsednik Kosarkaskog Saveza Srbije od 2016 do 2024godine avgusta meseca

jel to zoc kaze da je danilovic krao partizan u predhodnih 4 godina dirigovanjem sudija u kupu?
a prosao bez kazni iako nije hteo da igra kls zbog sudija koji je pod podkroviteljstvom istog tog saveza koji i diriguje???

ne realno o cemu vi pisete i kako razmisljate

Taj kls koji osvajate je bio pred medjunarodnom istragom za namestanje.Bolje cuti i pokrij se usima.Sve se zna cije su savezi, sudije, kome idu pare od igraca...

Daj nemoj da se zavaravamo.

naravno alibi prica koja pije vodu non-stop kao i kod zvalodnje sto je pila evo vec 12 godina pa sad vise ne

tako ce i vama jednog dana biti jasno kad izadju papiri koliko je zoc imao para u partizanu a ako ovi padnu ubrzo(a nadam se da hoce,otkrice se sigurno jer ce obelodaniti to zvanicno)

napravili vam opet win win situaciju
ako dobijete pobedili ste jer ste nadmocni i razbili sistem
ako izgubite ide prica ne moze se protiv sistema

Niko te ne vuce za jezik niti ti iko brani za koga ces navijati.
Naravno, ali ovo se pretvara u cirkus i vredjanje onog drugog, a ne na sportsko navijanje za svoj klub. Obišao sam skoro sve fudbalske stadione u Srbiji, bio u Areni u prvim evroligaškim sezonama... sve kao strastveni navijač kluba koji volim. Ali ako si zdravo-razuman, lako ćeš videti da su to dve iste klape, isti kriminalci, isti lopovi, manipulatori, kako god ih nazovi...

Zato odavno ne idem na tekme, glava mi brani ;) a opet kad hoću da zadovoljim srce odgledam mečeve u kojima igraju neki svetski klupski fenomeni npr Atletik Bilbao (jedan od tri kluba koji nikad nije ispao iz La Lige, a opet se drži svoje transfer politike), škotski Seltik (po mnogima ima najbolju domaću atmosferu) u fudbalu, Boston Celtics (najbolji klub NBA u istoriji), završnica Lige šampiona u rukometu (gde redovno osvaja neko ko nije favorit), u ovim mesecima skijaški spust (gde takmičari idu brzinom većom nego što je automobilima dozvoljeno)...

Za svakog ima po nešto, a ja na to gledam kao razbibrigu, pa mi ne treba da razbijam glavu ko kol'ko zaradjuje, ko koga krade, ko potkupljuje...al što ti reče niko nikome ne brani ;)

A večeras nek pobedi bolji na terenu, drugi nek mu lepo čestita i lepo na spavanje 😂

Poslednja izmena:
Neko je pokrao utakmicu u sredu da bi u petak odradio trening protiv filijale i sad pricamo o postenju.

A sta cemo sa sudijom sa severne sipke? Kolega mu suspendovan a on nagradjen. :D

Mi danas ako mislimo da pobedimo,moramo igrati podjednako dobro kao i u Monaku. Protiv kluba i protiv sudija.
Ma svi su protiv vas, ceo svet, ceo univerum se urotio, a vi jadni dovedete svake sezone ceo bus novih crnaca. Bas mi vas zao.

Ma svi su protiv vas, ceo svet, ceo univerum se urotio, a vi jadni dovedete svake sezone ceo bus novih crnaca. Bas mi vas zao.
Isto kao i vi u vremenima kad smo mi kontrolisali sve. Te srpski kalcopoli te ovo te on... e sad kad je lopta u vasem dvoristu hajde malo da se bavimo postenjem i fer plejom. A posteno je samo ono sto mi kazemo.
Cim ste izgubili od Budocnosti na domacem terenu odmah napad sudije su krive... Sto Grk nije izasao i cestitao poraz kad je takav gospodin?

Posle zreba za sudije predstavnici Partizana koji su bili na izvlacenju izjasnili su se da nemaju zamerke na sam tok zreba i na sudije koje su zrebom odredjene. Sta se to promenilo kada su stigli u hotel i kada je Zeljko digao paniku to verovatno vi gospodo grobari znate??

Isto kao i vi u vremenima kad smo mi kontrolisali sve. Te srpski kalcopoli te ovo te on... e sad kad je lopta u vasem dvoristu hajde malo da se bavimo postenjem i fer plejom. A posteno je samo ono sto mi kazemo.
Cim ste izgubili od Budocnosti na domacem terenu odmah napad sudije su krive... Sto Grk nije izasao i cestitao poraz kad je takav gospodin?
Za vaseg je gospodin.

jel stvarno ne kapiras poentu price ili....???

ne mozes doci u osinje gnjezdo na poziv mafije i onda pricati zbog svog licnog neuspeha istu tu mafiju koja te placa enormne pare koje nikada ne bi dobio u evropi i glumiti ludilo u tako reci "svom" klubu i pricati svi su protiv nas

ček malo niko nije napisao da je ovo očigledno poludirigovan žreb da moraju partizan i zvezda da se sastanu u finalu, sto je sranje.
juce izjav aone ženske jedan sudija kažnjen iz utakmice Spartak Fmp a jedan danas sudi.
šta oće sad Čović šta priča da će ako se nesto desi da bude Ostoja kriv a samim tim i Partizan.
što se tiče izjave Vujoševića komentarisao je suđenje i da samo komentatori imaju muda da komentarišu suđenje u ABA ligi i KLS

Sent from my BRP-NX1M using Tapatalk

bruka kako mi u evroligi stojimo dobro sa ovom bekovskom linijom Nedovic-Kenan
sami na trojkama mase

zaista zanimljivo i nestvarno

za sada sudije ne primetne po meni 3 greske

2 za zvezdu...ne sviran faul nad bolombojem za 2+1 i komican sviran faul Petrusevu a ne nad njim

a za partizan sviran faul pokusevskog a nije bio

Nazad
Vrh